• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok benzer durumlarımız benim de hiç bir zaman tam koyu çıkmıyor.. hormon testlerim de yapıldı.. herşey normal görünüyor. daha önce hamile kaldım ve düşük yaptım. benim yaptığım test innova. sizinki de öyle sanırım. testten kaynaklı mı acaba diye düşünmeye başladım
Sanmıyorum ben daha önce laboquick kullandım onda da yakalayamadım. Şimdi birgebiningünlüğünden bu strip testleri aldım 19.gün hala yok.

testleri net şekilde çıkan bi kaç kişi yardımcı olsa, neyi eksik yapıyoruz acaba? kızlar yardım eder misiniz...

Kızlar mesela hormonlarınıza batırdınız mi öncelikle? Yumurtlamada sıkıntı yoksa testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekiyor ve hergun aynı saatte yapmaya özen gösterin

Nasıl yapıyorsunuz?
Tatlım evet bir kaç saat önceden sıvı alımını kesiyorum, hatta tuvalete bile gitmiyorum gelirse. bekletiyorum.. hormonlarım kontrol edildi.. hepsi normal gözüküyor. testte hiç bi zaman koyu rengi göremiyorum hep yarı silik gibi...

Tatlım evet bir kaç saat önceden sıvı alımını kesiyorum, hatta tuvalete bile gitmiyorum gelirse. bekletiyorum.. hormonlarım kontrol edildi.. hepsi normal gözüküyor. testte hiç bi zaman koyu rengi göremiyorum hep yarı silik gibi...

Bende ilk basladigim zamanlarda silikti sizin gibi hiç koyu olmuyordu bu hamilr kalmadan bi ay önceki testlerim ama ben takviye kullandım hep kendi haline bırakmadım mesela hamile.kalmadan bi ay önce bal çörek otu tarcın kuru yaptım ve sonuç bu şekilde oldu o ay hamile kalmasın erken yumurtladım bi sonraki ay hiç bise yapmadım hamile kaldım

Eklentiler

• Screenshot_20191026-123658.png
    Screenshot_20191026-123658.png
    348,9 KB · Görüntüleme: 39
Bende ilk basladigim zamanlarda silikti sizin gibi hiç koyu olmuyordu bu hamilr kalmadan bi ay önceki testlerim ama ben takviye kullandım hep kendi haline bırakmadım mesela hamile.kalmadan bi ay önce bal çörek otu tarcın kuru yaptım ve sonuç bu şekilde oldu o ay hamile kalmasın erken yumurtladım bi sonraki ay hiç bise yapmadım hamile kaldım
öyle mi ne kadar güzel! çok sevindimmm gerçekten.. bu kürü ben de inceleyim belki değerler düşük diye olabilir haklısınız. siz ne kadar süre yaptınız acaba? kaç gün?

öyle mi ne kadar güzel! çok sevindimmm gerçekten.. bu kürü ben de inceleyim belki değerler düşük diye olabilir haklısınız. siz ne kadar süre yaptınız acaba? kaç gün?

Ilk Hamile kaldığımda ınstagramda macunhane sayfasından hem eşime hem kendime macun aldım onu kullandik sonra kürtajla sonuçlandi sona her ay int araştırıp kürler yaptım bu çörek otu bal ciddi anlamda faydalı adetin ikinci günü başlayıp 10.günü bırakıyorsun sabahları ac karna yiyorsun yanında bitane kuru incirde yiyebilirsin ben sadece bi ay yaptım o ayda hamile kalmayınca yeter artık dedim ne kur ne ovi testi hiç bise yapmadım valla doktorda yumurtaların gelişmemiş dedi kendi kendime dedim kur yapmadım ya ondan demekki dedim meğersem yumurtam çatlamış dollenme baslamis😂

Ilk Hamile kaldığımda ınstagramda macunhane sayfasından hem eşime hem kendime macun aldım onu kullandik sonra kürtajla sonuçlandi sona her ay int araştırıp kürler yaptım bu çörek otu bal ciddi anlamda faydalı adetin ikinci günü başlayıp 10.günü bırakıyorsun sabahları ac karna yiyorsun yanında bitane kuru incirde yiyebilirsin ben sadece bi ay yaptım o ayda hamile kalmayınca yeter artık dedim ne kur ne ovi testi hiç bise yapmadım valla doktorda yumurtaların gelişmemiş dedi kendi kendime dedim kur yapmadım ya ondan demekki dedim meğersem yumurtam çatlamış dollenme baslamis😂
ay ne kadar güzel yaa inşallah darısı başımıza:KK200: ben de yarın ilk iş şu bal ve çörek otunu alayım... gerçi bata var daha 8 9 gün ama heyecanlandım şimdi.. zaten herkes saldığında oluyor diyor da, insan kendini frenleyemiyor. sizinki de çok yeni tebrik ederimm çokk :nazar:

Back