Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok t ve c aynı renkte olmalı canım yarın tekrar yap.Eki Görüntüle 2570979 Buradaki testlere göre yumurtlamis miyim? Yoksa henüz vakti var mı?
Benimde sizin gibi oluyor c kadar asla koyu olmuyor.Bugün de aynı çıktı. İnşaallah bu ay olur![]()
Benimde sizin gibi oluyor c kadar asla koyu olmuyor.
Ovulasyon testiyle 3 deneme. iki ay kaset tipi bu ay strip testlerden denedim yine olmadı o koyulukKaçıncı denemeniz?
Canm bu yumurtlama demek Benim gecen ayındı ama işe yaramadı tabi
Ovulasyon testiyle 3 deneme. iki ay kaset tipi bu ay strip testlerden denedim yine olmadı o koyuluk
Senin baya net. İnşallah biz de görebiliriz. Kaçıncı gün gördünüz?Canm bu yumurtlama demek Benim gecen ayındı ama işe yaramadı tabi
Ben de en koyu iki günü ve arkasındaki üç günü değerlendireceğim. Umut işteBelki de en koyusunu dikkate almalısın.
Canm bu yumurtlama demek Benim gecen ayındı ama işe yaramadı tabi
Hiç doktor gittin mi? Hormon testi vs.Eki Görüntüle 2571403 en koyu olduğu buydu.
Doktora gittim ama henüz 6 ay olmuştu deneyeli . Pcos var ama sorun olmaz dedi folik asit verdi yolladı. Şimdi ben talep edeceğim hormon testlerinin yapılmasını. Özel hastane çok da tavsiye edilen bir doktor gerekli görseydi yapardı dedim ama bir sorun var gibi.Hiç doktor gittin mi? Hormon testi vs.
Hormon testi yapmadan nasıl pcos dedi ki. Benim de ultrasonda polikistij görünüm vardu ama hormonlarim normaldi.Doktora gittim ama henüz 6 ay olmuştu deneyeli . Pcos var ama sorun olmaz dedi folik asit verdi yolladı. Şimdi ben talep edeceğim hormon testlerinin yapılmasını. Özel hastane çok da tavsiye edilen bir doktor gerekli görseydi yapardı dedim ama bir sorun var gibi.
Hiç hormon testi istemediler. İlk gittim devlet hastanesi polikistikover dedi . Sorun yok dedi. İkna olmadım. Özele gittim pcos var hamile kal geçer kistin dedi. Önümüzdeki ay ben talep edeceğim hormon tahlili falan.Hormon testi yapmadan nasıl pcos dedi ki. Benim de ultrasonda polikistij görünüm vardu ama hormonlarim normaldi.
Adet düzensizliğin var mı?Hiç hormon testi istemediler. İlk gittim devlet hastanesi polikistikover dedi . Sorun yok dedi. İkna olmadım. Özele gittim pcos var hamile kal geçer kistin dedi. Önümüzdeki ay ben talep edeceğim hormon tahlili falan.
çok benzer durumlarımız benim de hiç bir zaman tam koyu çıkmıyor.. hormon testlerim de yapıldı.. herşey normal görünüyor. daha önce hamile kaldım ve düşük yaptım. benim yaptığım test innova. sizinki de öyle sanırım. testten kaynaklı mı acaba diye düşünmeye başladımHiç hormon testi istemediler. İlk gittim devlet hastanesi polikistikover dedi . Sorun yok dedi. İkna olmadım. Özele gittim pcos var hamile kal geçer kistin dedi. Önümüzdeki ay ben talep edeceğim hormon tahlili falan.
Hiç yoktu ama son 3-4 aydır değişiyor. Ama birkaç gün oynuyor.Adet düzensizliğin var mı?