• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kfsamsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
8
1
1
26
IMG_20191230_222450.jpg
Buradaki testlere göre yumurtlamis miyim? Yoksa henüz vakti var mı?

Yumurtlamanız çok yakın bence birkaç gün daha yapın ikinci çizgi daha koyu olunca yumurtlamış demeksinizdir

Hiç doktor gittin mi? Hormon testi vs.
Doktora gittim ama henüz 6 ay olmuştu deneyeli . Pcos var ama sorun olmaz dedi folik asit verdi yolladı. Şimdi ben talep edeceğim hormon testlerinin yapılmasını. Özel hastane çok da tavsiye edilen bir doktor gerekli görseydi yapardı dedim ama bir sorun var gibi.

Doktora gittim ama henüz 6 ay olmuştu deneyeli . Pcos var ama sorun olmaz dedi folik asit verdi yolladı. Şimdi ben talep edeceğim hormon testlerinin yapılmasını. Özel hastane çok da tavsiye edilen bir doktor gerekli görseydi yapardı dedim ama bir sorun var gibi.
Hormon testi yapmadan nasıl pcos dedi ki. Benim de ultrasonda polikistij görünüm vardu ama hormonlarim normaldi.

Hormon testi yapmadan nasıl pcos dedi ki. Benim de ultrasonda polikistij görünüm vardu ama hormonlarim normaldi.
Hiç hormon testi istemediler. İlk gittim devlet hastanesi polikistikover dedi . Sorun yok dedi. İkna olmadım. Özele gittim pcos var hamile kal geçer kistin dedi. Önümüzdeki ay ben talep edeceğim hormon tahlili falan.

Hiç hormon testi istemediler. İlk gittim devlet hastanesi polikistikover dedi . Sorun yok dedi. İkna olmadım. Özele gittim pcos var hamile kal geçer kistin dedi. Önümüzdeki ay ben talep edeceğim hormon tahlili falan.
Adet düzensizliğin var mı?

çok benzer durumlarımız benim de hiç bir zaman tam koyu çıkmıyor.. hormon testlerim de yapıldı.. herşey normal görünüyor. daha önce hamile kaldım ve düşük yaptım. benim yaptığım test innova. sizinki de öyle sanırım. testten kaynaklı mı acaba diye düşünmeye başladım

Back