- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 27
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
20 21 pik bence kaset test olduğu icin tam koyu degilMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Canım benim henüz yumurtlama yok tabi zaman geçmiş üstünden kurumuş eğer o an Bi koyuluk görmedinse henüz yok ve kaset testler gayet de koyu gösterir içini ferah tut aşağıya kendi kaset test pik günümü ekliyorum iki saat önce sıvı almamaya dikkat etmen ve bu kaset testlere üç den fazla damla damlatmaman yeterli reglin uzamış eğer bu ay yumurtlama görmezsen Bi doktor a git derimMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Canım normalde hiç şaşmaz ama Mart ayında eşimden 20 gün kadar ayrı kalmak zorunda kaldım virüs nedeniyle ben strese bağladım bide hava değişimi. Peki sence kaç günden devam ederCanım benim henüz yumurtlama yok tabi zaman geçmiş üstünden kurumuş eğer o an Bi koyuluk görmedinse henüz yok ve kaset testler gayet de koyu gösterir içini ferah tut aşağıya kendi kaset test pik günümü ekliyorum iki saat önce sıvı almamaya dikkat etmen ve bu kaset testlere üç den fazla damla damlatmaman yeterli reglin uzamış eğer bu ay yumurtlama görmezsen Bi doktor a git derim
Valla canım şöyle söyleyim bizi duygular çok etkiliyor yediğimiz içtiğimiz bile öyle. İki gündür Orucuz ve dün benim testim koyulaştı halbuki yumurtlamaya daha çok var ama akıntım başladı büyük ihtimalle erken yumurtlayacağım beni de açlık etkiledi mesela. Sen devam et testlere iki saat sıvı alma ve üç den fazla damlatma tamam mıCanım normalde hiç şaşmaz ama Mart ayında eşimden 20 gün kadar ayrı kalmak zorunda kaldım virüs nedeniyle ben strese bağladım bide hava değişimi. Peki sence kaç günden devam eder
Sizinle aynı gün başlamışız test yapmayaMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Son test bu sabah 2 saat sıvı alınmadan yapıldıYorumlayabilirmisiniz tecrübe sahibi arkadaşlar bugün adetimin 12 günü yumurtlama günümü acaba?
Pco mu var?Merhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Ayni ben inanki testler mi bozuk bendemi sorun var bende bugun 19. Testi yaptimMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Pik olmamış devam edin yapmayaMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Canım herkeste süper koyulaşma olmayabiliyo seninde pike yakın günlerin olmuş özellikle 21ve 22yi değerlendirmeni önerirdim ben böyle olup aslında yumurtlama yaşayıp anlamayan çok varMerhaba. 8 aylık evliyim normalde 30 günde bir adet olurum ama Mart ayında adetim atladı ve 6 Nisan yani 46.gün adet oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım. Takibimi bir arkadaşım yapıyo ama her testte devam etmem gerektiğini söylüyor. Test sonucundan anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Adetten sonra günaşırı olarak değerlendirdim canım ama takibimi yaoan arkadaşım daha değil deyince acaba mi diye düşündümCanım herkeste süper koyulaşma olmayabiliyo seninde pike yakın günlerin olmuş özellikle 21ve 22yi değerlendirmeni önerirdim ben böyle olup aslında yumurtlama yaşayıp anlamayan çok var
Adet düzensizliğim yok normalde ama bu ay böyle olduPco mu var?
Kaç günde bir adet oluyosun
Ayni ben inanki testler mi bozuk bendemi sorun var bende bugun 19. Testi yaptim
Merhaba. Benim ovülasyonuma da bakar mısınız?Canım benim henüz yumurtlama yok tabi zaman geçmiş üstünden kurumuş eğer o an Bi koyuluk görmedinse henüz yok ve kaset testler gayet de koyu gösterir içini ferah tut aşağıya kendi kaset test pik günümü ekliyorum iki saat önce sıvı almamaya dikkat etmen ve bu kaset testlere üç den fazla damla damlatmaman yeterli reglin uzamış eğer bu ay yumurtlama görmezsen Bi doktor a git derim
Canım benim henüz yumurtlama yok aynı saatte yapmaya devam et iki saat önce sıvı alımı olmasın ve sadece üç damla damlat senin yumurtlama yakın ama t belirmişMerhaba. Benim ovülasyonuma da bakar mısınız?
Şimdi bakar mısınız. Bugün kini şimdi yaptım. Niyetliyim zaten başından beri sıvı almıyorum. Ve hep 15.00ile 16:00arası yapmaya çalışıyorumCanım benim henüz yumurtlama yok aynı saatte yapmaya devam et iki saat önce sıvı alımı olmasın ve sadece üç damla damlat senin yumurtlama yakın ama t belirmiş
Oooo piki görmüşsün canım iftardan sonra mutlaka değerlendir kaçırma sakınŞimdi bakar mısınız. Bugün kini şimdi yaptım. Niyetliyim zaten başından beri sıvı almıyorum. Ve hep 15.00ile 16:00arası yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?