- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
Kaç gündür iftardan sonra değerlendiriyoruz eşim delirmek üzereOooo piki görmüşsün canım iftardan sonra mutlaka değerlendir kaçırma sakın![]()
hadi gözün aydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür iftardan sonra değerlendiriyoruz eşim delirmek üzereOooo piki görmüşsün canım iftardan sonra mutlaka değerlendir kaçırma sakın![]()
hadi gözün aydın
Canım benim niye piki görmeden adamı yoruyorsunKaç gündür iftardan sonra değerlendiriyoruz eşim delirmek üzere![]()
işten çok yorgun geliyor
![]()
Bu ay aslında yumurtlama günümü görmek için ve testi öğrenmek için yaptım. Gelecek ay daha bilgili bir şekilde yapacağımCanım benim niye piki görmeden adamı yoruyorsunbu testler altın günler için var
![]()
Hadi inşalah canım benim adamlar bıktı bizdenBu ay aslında yumurtlama günümü görmek için ve testi öğrenmek için yaptım. Gelecek ay daha bilgili bir şekilde yapacağım![]()
35.-36 .Bugun 27.gun yumurlama yokKaç günde bir adet oluyosun
Kaçırmış olabilir misin35.-36 .Bugun 27.gun yumurlama yok
Hayatta hersey mumkun onsalah kacmistir bir sorunnyokturKaçırmış olabilir misin
Daha yumurtlama olmamış testlere devamOvulasyon testi kullananlara bir sorum olacak 3 gundur test yapıyorum adetimin 10. Gunu basladim ilk gün T çizgisi silikti 2. Gün biraz daha belirgin fakat bugün 3. Gün T çizgisi çok çok silik diğer günlere nazaran bir tik daha koyu olması gerekmiyor mu ? Daha önce yaptıklarımda hep öyle oluyordu çünkü sizce neden olabilir ? (Testi yapmadan 2 saat önce bisey içip yemedim) yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Evet yumurtlama olması imkansız ama moralim çok bozuldu hatta test bozuktur diye bir daha yaptım sizce neden böyle çıkmış olabilirDaha yumurtlama olmamış testlere devam
Aynı ben de böyleyim Kızlar çözğm olarak ne yapıyorsunuz hala pik olmadım kaç test harcadım
Ayni ben inanki testler mi bozuk bendemi sorun var bende bugun 19. Testi yaptim
Benim ikinci ayim bu ayda bekleyecegim caksir etki edecek mi bakacagim gelirsen haziran topigine beklerimAynı ben de böyleyim Kızlar çözğm olarak ne yapıyorsunuz hala pik olmadım kaç test harcadım