Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevinirim, bende yeni sipariş verdim. Adet bitiminde başlayacağım . Umarım güzel haberler yazarızBende bu ay kullanmaya başladım. Adet bitiminden itibaren başladım.Henüz pozitif olmadı. 8.gunumdeyım. Başarılı bı sonuc alırsam paylaşırım mutlaka![]()
Ben n11 den aldım en uygun orada buldum alacaksınız tavsiye ederim. Eczaneler de çok pahalı.Evet bende. Bu ay kullanmak istiyorum ve merak ediyorum![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Çok teşekkürler yorumunuz için umut olduKızlar merhaba ben 1 yılın ardından 2.ovulasyon testi denemesiyle hamile kaldım. Allah nasip ederse eylülün son haftası alacağım yavrumu kucağıma. Ben innovita marka kullandım ensar medikal diye bir sayfadan almıştım ve diğer markalara göre çok çok hassastı kesinlikle tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Çok teşekkürler yorumunuz için umut oldu![]()
En kısa zamanda güzel haberlerinizi yazmanızı dilerim.Bende bikaç gün sonra test yapmaya başlayacağım daha önce 2 defa yaptım ama boşa yapmışım çünkü eşimin sperm değerleri çok kötüydü varikosel ameliyatı oldu 3 ay geçti artık başlıcambende innovita kullanıyorum çok hassas kasetler doğru sonuç vermiyor genelde
![]()
Ben kendim sitemde ovülasyon takibi yapıyorum bu çok yanlış yaklaşık bir hafta sonrası için geç kalınmış olabilir adeti biter bitmez yumurtlama gören takipçilerim varAdetten hemen sonra kullanmayın bence boşa harcamış olursunuz, yaklaşık bir hafta sonrasında yumurtlama dönemine girmiş oluyorsunuz ve o tarihlerde ovu yapmanız yeterli, ben öyle yapıyorum
Hımm onlar düzensiz adet görenler olabilir benim adet takvimimi bile şaşmıyo da ondan öyle dedim tabi herkesin aynı olmazBen kendim sitemde ovülasyon takibi yapıyorum bu çok yanlış yaklaşık bir hafta sonrası için geç kalınmış olabilir adeti biter bitmez yumurtlama gören takipçilerim var
Ben düzenli adet görüyorum ilk ovülasyon denememde 18.gün gördüm 2.ovülasyonumda adet bitiminden 1 gün sonra, o tamamen o ay ki yumurta kalitesi ile ilgiliHımm onlar düzensiz adet görenler olabilir benim adet takvimimi bile şaşmıyo da ondan öyle dedim tabi herkesin aynı olmaz
Canım sen başka yerde de bi arkadaş var demişsin o yapıyor demişsin şimdi ben yapıyorum diyorsunİnstagram sayfam ovulasyon_innovitam
Evet canım arkadaşım ile ben birlikte takip ediyoruz ben daha çok burada aktifim oradaki mesajlara da bakıyorumCanım sen başka yerde de bi arkadaş var demişsin o yapıyor demişsin şimdi ben yapıyorum diyorsun
Adet bitiminde ertesi gün başlayınBugün adetim başladı ve testim de kargoyla geldi 28 günde bir oluyorum hiç sapma olmuyor. Sizce ne zaman testi kullanmaya başlayayım kızlar ?