- 20 Mayıs 2018
- 172
- 50
- 28
Birde koyuluk olarak cc onemli dimi tt testin calistiginin gostergesi oluyoTam koyu değil benve ama yinede değerlendirin yarın tekr ar yapın testi muhtemelen daha koyu olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde koyuluk olarak cc onemli dimi tt testin calistiginin gostergesi oluyoTam koyu değil benve ama yinede değerlendirin yarın tekr ar yapın testi muhtemelen daha koyu olur
İkiside aynı koyulukta olcak işde iki gün üst üste olur ama 3 gün bilmiyorum bnm iki gün üst üste olmştuBirde koyuluk olarak cc onemli dimi tt testin calistiginin gostergesi oluyo
Peki cok tesekkur ederim sağolunİkiside aynı koyulukta olcak işde iki gün üst üste olur ama 3 gün bilmiyorum bnm iki gün üst üste olmştu
Merhaba ovulasyon testleri ile bilginiz var galiba sizce yumurtlama gunu 8/9 haziranmiydi acaba benim kafam cok karisti 8/9 u degerlendirdik ama bilemedimOvulasyon testi bende kullandım. Çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor. Testle hamile kalanda var kalamayanda. Birazda sorununuz var mı buna bağlı. Test kullanmadan da tüm ay 2 günde bir ilişkiyle gebelik yakalamak mümkün. Tabiki söz konusu çift sağlıklıysa. Ne zamandır deneme yapıyorsunuz?
Merhaba canım. Fotoğraftaki testlerde iki çizginin aynı olduğu gün 8 i gibi. Ama bu test çeşidinden bende de vardı pek beğenmedim net kırmızı çıkmıyor. İnsanın aklı karışıyor.Merhaba ovulasyon testleri ile bilginiz var galiba sizce yumurtlama gunu 8/9 haziranmiydi acaba benim kafam cok karisti 8/9 u degerlendirdik ama bilemedim
Eşim agır iste çalıştığı icin malesef 2 günde bir sansımız olmuo hafta sonları anca degerlendirebiliyoruz canm ondan test ile takip etmek istedim ama baya karsti dedigin gibi net degil en oluru 8/ 9 gibime geldi snrasinda dha da acildi renk sans artik rabbim nasip ettiyse olur yoksa elden gelen yok malesefMerhaba canım. Fotoğraftaki testlerde iki çizginin aynı olduğu gün 8 i gibi. Ama bu test çeşidinden bende de vardı pek beğenmedim net kırmızı çıkmıyor. İnsanın aklı karışıyor.
Ben artık ovülasyon testi almayacağım. 2 günde bir ilişki daha mantıklı geliyor en azından stres olmaz bugün mü yarın mı diye. İki çizgi kıpkırmızı olduktan sonra 1 gün içinde yumurta çatlıyor. Ama yaşanılan stres olumsuz etkiliyor gibi geliyor bana
O zaman testi değiştirmeni öneririm canım. Bu testi biliyorum iyi değil çünkü. Laboquik kullanmıştım ben mesela. O daha net sonuç veriyordu.Eşim agır iste çalıştığı icin malesef 2 günde bir sansımız olmuo hafta sonları anca degerlendirebiliyoruz canm ondan test ile takip etmek istedim ama baya karsti dedigin gibi net degil en oluru 8/ 9 gibime geldi snrasinda dha da acildi renk sans artik rabbim nasip ettiyse olur yoksa elden gelen yok malesef
Bunu da internetten almistim canm baya var zaten doktor kontrolndeyim bu ay sadece dinleme amacli ilac kullanmadim o yuzden kndim baktim onumuzdeki aylarda ilacla yumurta gelistirme yapicaz zatenO zaman testi değiştirmeni öneririm canım. Bu testi biliyorum iyi değil çünkü. Laboquik kullanmıştım ben mesela. O daha net sonuç veriyordu.
Eki Görüntüle 2200278 Merhabalar...
Ben 2.5 aylık evliyim ve eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Normalde adet döngüm 30 gün fakat evlendikten sonra bazı gecikmeler yaşadım. İlk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bu yüzden yumurtlama günümü pek hesaplayamadım. Doktora gittim yeni evli olduğun için normal gecikmeler dedi. Folidoce verdi. Gebelik düşünüyorsan kullan diye. Kullanmaya başladım şimdi ise ovülasyon testi sipariş ettim internetten 30’lu olanlardan. Yumurtlama günümü net bileyim diye. 12.10.2018 de adet oldum ve bugün 22.10.2018 ovülasyon testi yaptım silik çıktı. Ovülasyon testine göre ne zaman denemem gerektiğini bilmiyorum. Çizgi nasıl olunca ilişkiye girmem gerek ? İlişkiden sonra nelere dikkat etmem gerek ? Bilgilendiren olursa çok mutlu olurum. Görseli ekliyorum... Biraz uzun oldu kusura bakmayın :))
Not : laboquick testini kullanıyorum.
Ovulasyon testinde t çizgisi c cizgisiyle aynı koyulukta olmalı bu koyulugu gördüğünde 24-36 saat içinde yumurtan çatlıyacak demek oluyor silik çizgi idrardaki lh oranından dolayı her zaman çıkar önemli olan aynı koyulukta olması bu pozitif demek oluyor. Pozitifi gördükten sonra 3-4 gün ard arda ilişki olsun instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var ordanda yardım alabilirsin canım