- 10 Ağustos 2018
- 153
- 147
- 18
- Konu Sahibi KainattaBirZerre
-
Benim 30 olur yada geçer canim. Gec yumurtliyorum oğlumda da doktor geç döllenme demişti. 21. Gün çatladınormalde kaç günde bir regl oluyorsunuz. Benim döngüm 26 günde 1 di erken yumurtluyordum. 11. gün yumurtladım 15 gün sonra normalde regl oluyordum.
Canım adet gunu yapmıştım bekleyince beyaz bir çizgi olduidrar tahlilini ne zaman yaptınız bir daha bakın kasete şimdi bi 2. çizgi belirmiş mi çünkü bazen hormon seviyesi düşükse bir zaman sonra çıkabiliyor.
Evet canim bekleyeyim hem eşimi de heveslendimemis olurumBence biraz daha bekle, olmazsa kan testi yaptırırsın.
Erken yumurtluyormussun canim ıdrarda da erken mi çıkıyornormalde kaç günde bir regl oluyorsunuz. Benim döngüm 26 günde 1 di erken yumurtluyordum. 11. gün yumurtladım 15 gün sonra normalde regl oluyordum.
Belirti var mı peki?Evet canim bekleyeyim hem eşimi de heveslendimemis olurum
Erken yumurtluyormussun canim ıdrarda da erken mi çıkıyor
Peki ondan önce hiç silik çizgi görmedin mi canimAslında benim biraz garip oldu yumurtlamadan 13 gün sonra kan tahlili verdim 0 çıktı b hcg ben de hamile değilim diye rahat takılıyodum. Sonra regl olmadım 3 gün gecikti yani yumurtlamadan 18 gün sonra falan idrar tahlili yaptım koyulaşmış çift çizgi gördüm.
Benim de oğlumda gecikmenin 11 gunu idrar testinde cıktı değerim 570 gibi bişeydi. Ondan önce ıdrarda silik bir çizgi dahi görmedim beklesedeAslında benim biraz garip oldu yumurtlamadan 13 gün sonra kan tahlili verdim 0 çıktı b hcg ben de hamile değilim diye rahat takılıyodum. Sonra regl olmadım 3 gün gecikti yani yumurtlamadan 18 gün sonra falan idrar tahlili yaptım koyulaşmış çift çizgi gördüm.
Maaşallah canim ya. Bende şuan o durumdayım adeti bekliyorum doktora gideceğim neler oluyor içinde diyeyok canım hamile olmadığımı düşündüğüm için bakmadım bile 3 gün geçince de negatif çıksın da regl olacaksam bari kafam rahat etsin diye idrar testi yaptım evde. Ama pozitif çıktı ben şok.
Sanami sorucam nereye yorum yazip yazmicami.tapulu malin deil burasi.cahillik basa bela maalesef.sizin gibi 10 kisi gunde gelip buraya belirtilerle hamilemiyim yaziyo.hangi devirde yasiyosunuz ya git kan testi yaptir.ayrica ovulasyon testi emin ol senden cok kullanmisimdir.Ayrıca ya okuma yada okuduğunu anlama yetisi biraz az gibi ben hamile değilim dedim. Benim sorum ovulasyon ile ilgili
Evet bana soracaksın benim konum. Lütfen çık konumdan. Cahil gibi senin gibilere denir benim ne sorduğumu bile bilmiyorsun az kitap oku zihnin açılır. HaydeeeSanami sorucam nereye yorum yazip yazmicami.tapulu malin deil burasi.cahillik basa bela maalesef.sizin gibi 10 kisi gunde gelip buraya belirtilerle hamilemiyim yaziyo.hangi devirde yasiyosunuz ya git kan testi yaptir.ayrica ovulasyon testi emin ol senden cok kullanmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?