• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullananlar yada daha once kullanmis olanlar bakabilir mi

normalde kaç günde bir regl oluyorsunuz. Benim döngüm 26 günde 1 di erken yumurtluyordum. 11. gün yumurtladım 15 gün sonra normalde regl oluyordum.
Benim 30 olur yada geçer canim. Gec yumurtliyorum oğlumda da doktor geç döllenme demişti. 21. Gün çatladı

Sag kasıgima ani hareket edince ağrı giriyor. Beyaz akıntim var bir de çok sersem gibiyim başım dönüyor

Erken yumurtluyormussun canim ıdrarda da erken mi çıkıyor

Aslında benim biraz garip oldu yumurtlamadan 13 gün sonra kan tahlili verdim 0 çıktı b hcg ben de hamile değilim diye rahat takılıyodum. Sonra regl olmadım 3 gün gecikti yani yumurtlamadan 18 gün sonra falan idrar tahlili yaptım koyulaşmış çift çizgi gördüm.

Aslında benim biraz garip oldu yumurtlamadan 13 gün sonra kan tahlili verdim 0 çıktı b hcg ben de hamile değilim diye rahat takılıyodum. Sonra regl olmadım 3 gün gecikti yani yumurtlamadan 18 gün sonra falan idrar tahlili yaptım koyulaşmış çift çizgi gördüm.
Peki ondan önce hiç silik çizgi görmedin mi canim

Benim de oğlumda gecikmenin 11 gunu idrar testinde cıktı değerim 570 gibi bişeydi. Ondan önce ıdrarda silik bir çizgi dahi görmedim beklesede

yok canım hamile olmadığımı düşündüğüm için bakmadım bile 3 gün geçince de negatif çıksın da regl olacaksam bari kafam rahat etsin diye idrar testi yaptım evde. Ama pozitif çıktı ben şok :D.

yok canım hamile olmadığımı düşündüğüm için bakmadım bile 3 gün geçince de negatif çıksın da regl olacaksam bari kafam rahat etsin diye idrar testi yaptım evde. Ama pozitif çıktı ben şok :KK70:.
Maaşallah canim ya. Bende şuan o durumdayım adeti bekliyorum doktora gideceğim neler oluyor içinde diye o_O

Ayrıca ya okuma yada okuduğunu anlama yetisi biraz az gibi ben hamile değilim dedim. Benim sorum ovulasyon ile ilgili
Sanami sorucam nereye yorum yazip yazmicami.tapulu malin deil burasi.cahillik basa bela maalesef.sizin gibi 10 kisi gunde gelip buraya belirtilerle hamilemiyim yaziyo.hangi devirde yasiyosunuz ya git kan testi yaptir.ayrica ovulasyon testi emin ol senden cok kullanmisimdir.

Sanami sorucam nereye yorum yazip yazmicami.tapulu malin deil burasi.cahillik basa bela maalesef.sizin gibi 10 kisi gunde gelip buraya belirtilerle hamilemiyim yaziyo.hangi devirde yasiyosunuz ya git kan testi yaptir.ayrica ovulasyon testi emin ol senden cok kullanmisimdir.
Evet bana soracaksın benim konum. Lütfen çık konumdan. Cahil gibi senin gibilere denir benim ne sorduğumu bile bilmiyorsun az kitap oku zihnin açılır. Haydeee

Ben de ovulasyon testi kullanıyorum, daha önceki hamileliğim de bu testle olmuştu. aşağı yukarı 1 yıldır işin içindeyim :KK48:

çatlamadan 14 gün sonra regl başlıyor. yani testten eminseniz dün olmalıydınız gibi fakat birden fazla kez başıma geldi: adet olmadım, idrar testi negatif çıktı, yine de regl olmadığım için "ayy acaba" diye sevindirik oldum. kan verdim, test negatif diye öğrendikten sonra, 1 saat bile geçmeden adetim başladı. bazen umut engelliyor sanırım. en az 3 kez yaşadım bunu. bence kan testini verin geçin, 1 saat için de çıkıyor sonucu.

tabi regl gecikmesinin bir sürü sebebi var ama gittiğiniz dr da önce gebeliği elemek isteyecek. yani test kaçınılmaz... Allah gönlünüze göre versin.

Ovulasyonda pık gordukten sonra 14_16gun sonra adet oluyorsun. Olmazsan kan testını muhakkak yaptır. Bende erken yumurtlamısım hamıle kaldıgım ay adet gunume uc gun kala ogrendım kaset testte cıft cızgıydı adet gunumde test yaptım ıkısıde kopkoyuydu.

MERHABA KIZLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. BU AY İLK DEFA OVULASYON TESTİ KULLANIYORUM REGLİMİN 9. GÜNÜ BAŞLADIM İLK GÜN T ÇİZGİSİ KOYU RENKTE İDİ AMA C ÇİZGİSİ KADAR KOYU DEĞİLDİ. İKİNCİ GÜN YANİ REGLİMİN 10. GÜNÜ İSE T ÇİZGİSİ BİR ÖNCEKİNE GÖRE DAHA SİLİK ÇIKMIŞTI ACABA TEST Mİ BOZUKTUKİ HİÇ BİLMİYORUM NASIL OLUYOR

Back