• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullananlar yada daha once kullanmis olanlar bakabilir mi

Çok uykum var sersem gibiyim gözümü acamiyorum acım ama yemek yiyemiyorum . Sag kasıgima ara ara sanci giriyor

Belirtilerle hamileyim diyemezsiniz.kan testi diye bisey var hemen gidip yaptirabilirsiniz.biz nerden bilelim neden adet olmadiginizi

Belirtilerle hamileyim diyemezsiniz.kan testi diye bisey var hemen gidip yaptirabilirsiniz.biz nerden bilelim neden adet olmadiginizi
Size zorla mi mesaj yazdırdım bu nasıl bir mesaj ya. Dikkatini çektiyse ovulasyon kullananlar bakabilir mi dedim onunla ilgili bir sorum. Lütfen buraya mesaj yazma

Ilk aydan olsun hemen demedim de catladiktan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ya ondan şaşırdım. Acaba daha fazla olan var mı 16 17 gibi

bu arada hamile kaldığında da regl olacakmışsın gibi oluyor ama olmuyorsun. Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım. Hangi günü değerlendirdiniz acaba 16 sı mı 17 si yoksa her ikisi de mi?

idrar tahlilini ne zaman yaptınız bir daha bakın kasete şimdi bi 2. çizgi belirmiş mi çünkü bazen hormon seviyesi düşükse bir zaman sonra çıkabiliyor.

Back