- 10 Ağustos 2018
- 153
- 147
- 18
- Konu Sahibi KainattaBirZerre
Ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. 16 eylul de çatladı ama hala adet olmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya emin değilim ya ovulasyon kullananlar bir baksa ona gore giderimkan testı vermeyı denesen ?
Size zorla mi mesaj yazdırdım bu nasıl bir mesaj ya. Dikkatini çektiyse ovulasyon kullananlar bakabilir mi dedim onunla ilgili bir sorum. Lütfen buraya mesaj yazmaBelirtilerle hamileyim diyemezsiniz.kan testi diye bisey var hemen gidip yaptirabilirsiniz.biz nerden bilelim neden adet olmadiginizi
Ayrıca ya okuma yada okuduğunu anlama yetisi biraz az gibi ben hamile değilim dedim. Benim sorum ovulasyon ile ilgiliBelirtilerle hamileyim diyemezsiniz.kan testi diye bisey var hemen gidip yaptirabilirsiniz.biz nerden bilelim neden adet olmadiginizi
15 de pik oldu 16 da siliklesti canim16 Eylül'de pik mi oldu?
böyle bekleyince adet gecikiyor her an gelecek modunda olunca yani. Belki de hamilesinizdir tabi bilemeyiz. İdrar testini yenileyin isterseniz. İlk aydan hemen olacak diye bir şey yok. Regl olursanız yine ovulasyon testine devam edin.Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz
Bildiğim kadarıyla yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince adet oluyorsun. Ama tabi bu kişiden kişiye değişebiliyormuş. Belki geç döllenme falan olmuştur. Peki bat ne zaman?15 de pik oldu 16 da siliklesti canim
30 eylul diye dusunuyorum yumurtlamaya göre. Ama gecen ay 27 ağustos 'taBildiğim kadarıyla yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince adet oluyorsun. Ama tabi bu kişiden kişiye değişebiliyormuş. Belki geç döllenme falan olmuştur. Peki bat ne zaman?
normalde kaç günde bir regl oluyorsunuz. Benim döngüm 26 günde 1 di erken yumurtluyordum. 11. gün yumurtladım 15 gün sonra normalde regl oluyordum.Ilk aydan olsun hemen demedim de catladiktan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ya ondan şaşırdım. Acaba daha fazla olan var mı 16 17 gibi
Bence biraz daha bekle, olmazsa kan testi yaptırırsın.30 eylul diye dusunuyorum yumurtlamaya göre. Ama gecen ay 27 ağustos 'ta
15 16 17 galiba canimbu arada hamile kaldığında da regl olacakmışsın gibi oluyor ama olmuyorsun. Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım. Hangi günü değerlendirdiniz acaba 16 sı mı 17 si yoksa her ikisi de mi?