- Konu Sahibi married_woman
-
Günlerin gelmiş canım degerlendir ben geçen ay siüç gün üst üste değerlendirdim olmadı bu ay gün aşırı oldu iki kez nasip oldu şükür15. Gün gördüm buğün yarın ve diğer gün mü ilişki Olmalı ihtimal artması için
gittigidiyor dan alabilirsin canim yada n11 oralarda cok ucuz oluyor ben hep oralardan aliyorumDöngünün 11. 12. 13. Günü oldu ama işte insan bıkıyor bide testimiz Pahalı geldi bana 5 tanesine 35 lira verdim daha ekonomik olanı varmı nerden alayım bu konu için post vardır belki ama yeniyim bulamayabilirim
Bence bgn yarın ve diğer gün 3 gün iyi olur15. Gün gördüm buğün yarın ve diğer gün mü ilişki Olmalı ihtimal artması için
Şuan negatif bende 11.gün başladım 15.gün aynı koyuluk 16.gün daha belirğin yakaladım ama Çalışmaya 10.günden başladıkKızlar bende bugün yaptım. Adetten sonra 11.günüm
Kizlar adet bitiminin 11. Ve 12. Günleri kasiklarim feci ağrıyo ve akıntılar yoğun bu yumurtlama olduğunu mi gösterir? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Evet öyle ama senin günün yakın ya yeterdi sana 5 tana yaptığında büyük ihtimal çift görürsün sonra silinirdi Buda yumurtlamışsın demektiEczaneye gittim ikili 15 liraydı bende almadim cunku sanırsam bu testi icin 30 paketler falan lazim iki üç tanesinden anlamam die almadim ama keske kasiklarim ağrıdığı zamanda sordum alsaydım pekte anlamadigim icin 2 paket iş görmez die düşündüm O Olmazsanolmaz05
Kızlar uzun zamandır yazan olmamış ama umarım bana cevap verirsiniz.. merional isimli bir iğne kullanıyorum dün doktora gittim 15 mm olmuş yumurtam ama ovulasyon testleri hep silik tamam pozitif olmasını beklemiyorum henüz ama normalde yumurtam çatlasa bile bundan daha koyu çıkardı resmen hayalet çizgi çıkıyor iğnelere de devam ediyorum bu arada aylardır ilk kez böyle oluyor .. ovulasyon böyleyken yine de hamile kalan oldu mu
merional kullanıyorsan doktorun yumurtlama takibi yapıyordur yumurta olgunlaştığı zaman çatlatma iğnesi yapılıp kan tahlilinden takip edilir.
Çatlatma iğnesi yapmıyor geçen ay da yapmadı boyutu 17mm olduktan sonra kendi kendine çatlar diyor ama tabi ya çatlamıyorsa korkum oluyordu ovulasyon yapıyordum ilk defa böyle sonuç alıyorum testlerden normalde zamanla koyulaşırdı çizgi ama şimdi resmen hayalet çizgi çıkıyor asla da koyulaşmıyor
O zaman gelişmemiş demektir eğer olgunlaşsaydı çıkardı ovu testinde bence kontrole gidip kaç mm olduğunu öğrenin bence
kendiliğinden çatlamasını nasıl bekliyor onu anlamadım hadi çatlamadı ne olacak
Gittim bugün canım zaten 2 günde bir gidiyorum bugün baktı birisi 20 mm diğeri 15 mm olmuş yumurtalarımın iğneyi kestik bu saatte sonra kendi kendine çatlar dedi yine çatlatma iğnesi vermedi.. ama mesela 20 mm yumurtaya rağmen ovulasyon hayalet çizgi çıkıyor bu sefer aldığım sette mi var bir sorun bilmiyorum ya doktora sordum yumurtamı gösterdi baksana şuna 2 tane yumurtan var boşver sen o testi dedi
İlginç canım yani lh seviyesini öltüğü için çıkması gerekiyor ayrıca kendi haline bırakması da çok mantıksız geldi bana
Çatlamaz ise eğer çektiğin sıkıntı boşa gidecek
Tamam kontrol etse çatlama durumu varsa gerek yok ama takip etmesi gerek bunu
Valla bende anlamadım ki sordum doktora ya çatlamazsa dedim bu boyuta ulaşınca çatlar merak etme dedi ama inşallah çatlıyordur ya aylardır kullanmadığım ilaç tedavi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?