Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sizin testlerinizde hep boyle mi çıkıyordu bende 2ci çizgi hep belirgin

Eklentiler

• 20170912_222340.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 1.097
Kizlar sizin testlerinizde hep boyle mi çıkıyordu bende 2ci çizgi hep belirgin
Canım benimde hep öyle cıkıyo biz pkolu olduğumuz için t çizgisi c çizgisinden mutlaka kalın olmalı bak atayım sana testimi tam 37. Gün yakalayabildim sen yapmaya devam et elbet yakalayacaksın

Eklentiler

• IMG_1976.PNG
    129 KB · Görüntüleme: 1.070
Canım benimde hep öyle cıkıyo biz pkolu olduğumuz için t çizgisi c çizgisinden mutlaka kalın olmalı bak atayım sana testimi tam 37. Gün yakalayabildim sen yapmaya devam et elbet yakalayacaksın
Çok saol kuzum yapıyorum insallah yakalayacağım bende koyu çizgiyi :)

Kızlar BAT'a 10 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. İlk kez bu ay denememiz olduğu için sanki hemen yapıcaz ve olucak gibi bir beklenti içine giriyor insan. Sizlerde durum nedir?

Bir de kızlar ağustos ayında yumurtlama dönemin geçtiği zaman denemelere başlamıştık. (Haliyle döllenme olmadı.) Ama adetim 3 gün erken geldi. Bu kadar erken gelmesi çok gördüğüm bir şey değildir. Bunu değerlendirebilir misiniz? Anlamlı bir durum mudur?

İnşallah güzel haberler verirsin canım bende yumurtlama zamanıma göre 12 gün sonra olmam gerek nasip bakalım inşallah olmam:)

Bende geçen ay 1 hafta önce adet oldum canim benimde gecikir ama erken gelmezdi insallah hayirli haberin ilk belirtileridir: )

Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .

Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mihesaplanır döngü ?

Bende geçen ay 1 hafta önce adet oldum canim benimde gecikir ama erken gelmezdi insallah hayirli haberin ilk belirtileridir: )

İnşaallah bakalım bu ara mide bulantım, kasıkta batmalarım oluyor. Ya yine erken olucak ya da belki inşaallah bebeğe delalettir. :)

Benim testimde böyle cikti

Eklentiler

• 20170914_114833-1.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 383
benimde test almaya niyetim var bu ay
ama bu testleri adat bitimindemi baslıyoruz ne zamanlar yapıyorz bir aydınlatın bizi bayanlar cok cahhıl kaldık

Acaba salidan devam etsem bişey olurmuki çünkü bugün 7. Günüm salı günü 12.günüm olcak
Adetlerin düzenliyse 11.günden başla boşa testlerini harcama ama düzrn yoksa bilemem ben de hafif pco var pes etmedim hergün yaptım 37.gün yumurtladım ama düzenin varsa 11-17 arası yeterli olur

Adetlerin düzenliyse 11.günden başla boşa testlerini harcama ama düzrn yoksa bilemem ben de hafif pco var pes etmedim hergün yaptım 37.gün yumurtladım ama düzenin varsa 11-17 arası yeterli olur
Yaş işte sen hesap et mayıs 7 de adet oldum haziran 5 te temmuzda olmadım çünkü o ay çok stresli günler geçirdim ağustos 13 te oldum eylül 8 de oldum işte canm kaçıncı günü yapayım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…