• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Çarşamba günü internetten aldigim ovulasyon testi ilk yapmamda kopkoyu iki cizgi cikmisti dun yaptigim yine koyuydu ama bugün yaptigim öncekiler kadar koyu değildi kasıgımda batmalar hissediyorum catlama bugün mu oluyor kaç günü degerlendirmem lazim yardimci olur musunuz?

Çarşamba günü internetten aldigim ovulasyon testi ilk yapmamda kopkoyu iki cizgi cikmisti dun yaptigim yine koyuydu ama bugün yaptigim öncekiler kadar koyu değildi kasıgımda batmalar hissediyorum catlama bugün mu oluyor kaç günü degerlendirmem lazim yardimci olur musunuz?
Evet canım bugünü yarını degerlendir çatlamış yumurta

yumurtlama 36 saat kadar surer. pik denılen o zırve t nın koyu oldugu anı yakaladıgın gunu degerlendırceksın 24 saat ıcınde ılıskıye grılmelı. yumurta salındıktan sonra t cızgısı sılıklesmeye baslar. bugunu de degerlendırmen gerekıyor yumurtanın omru 1 gun bu arada.

yumurtlama 36 saat kadar surer. pik denılen o zırve t nın koyu oldugu anı yakaladıgın gunu degerlendırceksın 24 saat ıcınde ılıskıye grılmelı. yumurta salındıktan sonra t cızgısı sılıklesmeye baslar. bugunu de degerlendırmen gerekıyor yumurtanın omru 1 gun bu arada.
Neredeyse ilkiyle ayni galiba
Not: adetim duzensiz ilk kez bu denli ovulasyon günlerini hissettim soğan küründen olabilir galiba

Eklentiler

• IMG-20200110-WA0014.jpeg
    IMG-20200110-WA0014.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 34
Yumurtlama bitti galiba cizgi iki gundur silik bugün idrar rengi daha da koyulasmis yuzum sivilce doldu goguslerim büyüdü niye boyle ki

Back