- 6 Ağustos 2024
- 43
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Merhaba . Bendede böyle oluyor bende anlam veremiyorum ve işin içinden çıkamıyorum o yuzden tesi yapmayı bırakıyorum çatlamadan sonraMerhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi ile yumurtamamı takip ediyorum 21 Ekim pazartesi pik gördüm. 22sinde aynı saatte yeniden yaptım ve çatlamıştı. Dün ve bugün yine aynı koyulukta devam ediyor çizgi bu normal midir?
Fotoğrafları ekliyorum. (Sonda eklediğim innovita bugünün testi)
Çatlamissa silik çıkması normal bu hormon hep vardırMerhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi ile yumurtamamı takip ediyorum 21 Ekim pazartesi pik gördüm. 22sinde aynı saatte yeniden yaptım ve çatlamıştı. Dün ve bugün yine aynı koyulukta devam ediyor çizgi bu normal midir?
Hormon vücudumuz da oldu için silik çıkar yumurtlama zamanı pik olur çatlat siliklesirMerhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi ile yumurtamamı takip ediyorum 21 Ekim pazartesi pik gördüm. 22sinde aynı saatte yeniden yaptım ve çatlamıştı. Dün ve bugün yine aynı koyulukta devam ediyor çizgi bu normal midir?
Bugün hala aynıydı benim de. Sanırım yapmayacağım artık. Reglime 9 gün kaldıMerhaba . Bendede böyle oluyor bende anlam veremiyorum ve işin içinden çıkamıyorum o yuzden tesi yapmayı bırakıyorum çatlamadan sonra
Merhaba. 3 aydır takip ediyorum ben hiç bu kadar koyu çizgi görmemiştim genelde çatlama sonrası iyiden iyiye silik olurdu o yüzden farklı gelmiştiHormon vücudumuz da oldu için silik çıkar yumurtlama zamanı pik olur çatlat siliklesir
Merhaba gebelik testi yaptınız mı? Yumurtlamadan kaç gün geçti?Merhaba. 3 aydır takip ediyorum ben hiç bu kadar koyu çizgi görmemiştim genelde çatlama sonrası iyiden iyiye silik olurdu o yüzden farklı gelmişti
Merhaba 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı. 13 gün geçti bugün yumurtlamanın üstünden. Bugün yaptığım Ovulasyon da böyle çıktı bir gebenin günlüğü markaMerhaba gebelik testi yaptınız mı? Yumurtlamadan kaç gün geçti?
Gebelik testi yapsanız varsa çıkabilir aslında. 12 14 gün sonra çıkıyormuş.Merhaba 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı. 13 gün geçti bugün yumurtlamanın üstünden. Bugün yaptığım Ovulasyon da böyle çıktı bir gebenin günlüğü marka
T çizgisinin c kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyor diyorlar o yüzden yapmamıştım ama bu hafta içi yaparım regl olmazsam sanırımGebelik testi yapsanız varsa çıkabilir aslında. 12 14 gün sonra çıkıyormuş.
Ovulsyon testi gebeliği kesin ölçmez. Bence bi test yapın umarım dilediğiniz gibi olur :)T çizgisinin c kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyor diyorlar o yüzden yapmamıştım ama bu hafta içi yaparım regl olmazsam sanırım
Umarım hayırlısı :) siz de benzer bi başlık açmışsınız sanırım şimdi gördümOvulsyon testi gebeliği kesin ölçmez. Bence bi test yapın umarım dilediğiniz gibi olur :)
Evet benim de 18 ekimde pikti ovu testim ama testler negatif maalesef. 24 ekimde tekrar pike yakındı aynı koyuluktaydı baya. Hatta kaşık ağrılarım da olmuştu. Acaba iki defa mı yumurtladım yada gebelikten dolayı mı dedim ana ondan değil. İki defa yumurtlamış olabilirim yada yeterince büyütmeden catlamıs da olabilir. Adet olmayı bekliyorum bakalım.Umarım hayırlısı :) siz de benzer bi başlık açmışsınız sanırım şimdi gördüm
Ne zaman Bat gününüzEvet benim de 18 ekimde pikti ovu testim ama testler negatif maalesef. 24 ekimde tekrar pike yakındı aynı koyuluktaydı baya. Hatta kaşık ağrılarım da olmuştu. Acaba iki defa mı yumurtladım yada gebelikten dolayı mı dedim ana ondan değil. İki defa yumurtlamış olabilirim yada yeterince büyütmeden catlamıs da olabilir. Adet olmayı bekliyorum bakalım.
Normalde çok düzensiz gecikir genelde. Ama bu ay yumurtlamaya göre hesaplayınca bugün yarın olmam gerek ama belirti yok hafif kaşık ağrısı oluyor arada ve yoğun akıntı var o kadar. Ne regl oldum ne de testim pozitif anlamadım. Bir de 24 te ovulasyon pozitifti o zaman olduysa 7 di bat günü. Yani hersey çok karıştı bende :)Ne zaman Bat gününüz
Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçti bugün.Ne zaman Bat gününüz
17. Günde yapılması gerekiyor diyor bir gebenin günlüğü ebru hanım ama bilmiyorum ben bu döngümün 14. Günü 21 ekimde pik gördüm ovulasyona göre hesaplayınca benim de bugün olmam lazım genelde 16. Günde görüyordum piki ve 32. Günde regl oluyordum. Benim de karışık bugün olacaksam henüz olmadım 32 ise ben de 7-8ini bekliyorum :)Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçti bugün.
Günlerimiz yakınmıs ben laboquick marka kullanıyorum ovulasotn testini. İyi de bi marka aslında olumlu sonuç alan çok var ama bende pcos olduğu için de etki etmemiş olabilir. Gerçi koyuluk barizdi ama çözemedim ya. Siz sonucunuzu yazar mısınız olumlu olumsuz? Ben de yazarım umarım dilediğimiz gibi olur :)17. Günde yapılması gerekiyor diyor bir gebenin günlüğü ebru hanım ama bilmiyorum ben bu döngümün 14. Günü 21 ekimde pik gördüm ovulasyona göre hesaplayınca benim de bugün olmam lazım genelde 16. Günde görüyordum piki ve 32. Günde regl oluyordum. Benim de karışık bugün olacaksam henüz olmadım 32 ise ben de 7-8ini bekliyorum :)
Yazarım tabii inşallah gönlümüzden geçen olur ben de bu ay bir gebenin günlüğü ve innovita ile takip ettim innovita biraz daha hassas sanırım. Laboquick de innovita gibiydi ilk ay onu kullanmıştım ben de. Pcosta nasıl oluyor bilmiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırızGünlerimiz yakınmıs ben laboquick marka kullanıyorum ovulasotn testini. İyi de bi marka aslında olumlu sonuç alan çok var ama bende pcos olduğu için de etki etmemiş olabilir. Gerçi koyuluk barizdi ama çözemedim ya. Siz sonucunuzu yazar mısınız olumlu olumsuz? Ben de yazarım umarım dilediğimiz gibi olur :)
Pik ve sonraki günlerim böyle sizce 24 de pik yada pozitif mi? Yada acaba 21 de mi catladı17. Günde yapılması gerekiyor diyor bir gebenin günlüğü ebru hanım ama bilmiyorum ben bu döngümün 14. Günü 21 ekimde pik gördüm ovulasyona göre hesaplayınca benim de bugün olmam lazım genelde 16. Günde görüyordum piki ve 32. Günde regl oluyordum. Benim de karışık bugün olacaksam henüz olmadım 32 ise ben de 7-8ini bekliyorum :)