Kızlar adetten 3 gün sonra yapmaya basladım ama adete 8 gün kaldı hala yakalayamadım yumurtlama yı. Sizinde bu kadar geç kaldığı oldumu.daha önce iki kere yaptım ikisinde de hamile kaldım biri kimyasal diğeri dış gebelik oldu maalesef.
herkesin farklıdır canım 14. gün bu ay benim mesela her ay değişir benimKızlar adetten 3 gün sonra yapmaya basladım ama adete 8 gün kaldı hala yakalayamadım yumurtlama yı. Sizinde bu kadar geç kaldığı oldumu.daha önce iki kere yaptım ikisinde de hamile kaldım biri kimyasal diğeri dış gebelik oldu maalesef.
Ben adetin bittiği gün başladım adetime 6 gün kaldı hala yok. Her ay yumurtlama olmayabilirmişKızlar adetten 3 gün sonra yapmaya basladım ama adete 8 gün kaldı hala yakalayamadım yumurtlama yı. Sizinde bu kadar geç kaldığı oldumu.daha önce iki kere yaptım ikisinde de hamile kaldım biri kimyasal diğeri dış gebelik oldu maalesef.
Normalde 14. Veya 16. Gün yumurtlama olurdu ama iki ay önce dıs gebelik ameliyatı oldum sol tüp alındı onunla alakalı degildir diye düşünüyorum ama bilmiyorm ofKac gunde bir regl oluyorsun
Her ay cok kıymetli özellikle artık tek tüpleBen adetin bittiği gün başladım adetime 6 gün kaldı hala yok. Her ay yumurtlama olmayabilirmiş
Ne güzel duygu buCanım ben oğluma hamile kaldığım ay ovulasyon yapıyordum yine.
Adete 5-8 gün kala falan yumurta oluşmuştu.
Ne güzel duygu buinsallah bana da kısmet olur
İnsallah ikimiz içinde hayırlısı olsun ovülasyon kitleri asırı iş görüyorİnşallah canım. Yine yapıyorum bende bu ay bakalım henüz olmadı yumurta bekliyorum.
İnsallah ikimiz içinde hayırlısı olsun ovülasyon kitleri asırı iş görüyor
Ben o strip dediklerinizden kullanıyorumda baya sevdim 30 lu aldım bende 4 de gebelik test vardı yanındaLaboquick aldım ama hiç memnun değilim.
Bide 2 3 ayda bir adet olduğum için 50li aldım.
Son 10 tane kaldı ama çizgiler hep bozuk.
Bu ay inşallah olur. Eğer olmazsa strip şeklinde olanı alıcam
Ben o strip dediklerinizden kullanıyorumda baya sevdim 30 lu aldım bende 4 de gebelik test vardı yanında
sizin önceki yaptıklarınızda bu şekilde yumurtlama geç mi olmuştu acaba?Kızlar adetten 3 gün sonra yapmaya basladım ama adete 8 gün kaldı hala yakalayamadım yumurtlama yı. Sizinde bu kadar geç kaldığı oldumu.daha önce iki kere yaptım ikisinde de hamile kaldım biri kimyasal diğeri dış gebelik oldu maalesef.
Yok hayır ilk defa bu kadar gecikiyor. Normalde adete 14 gün veya 13 gün kala catlamayı görmüştüm. Sonra adete iki gün kalada erken gebelik testinde pozisitf gördüm iki gebelikte de.sizin önceki yaptıklarınızda bu şekilde yumurtlama geç mi olmuştu acaba?
her seferinde ayrı dedikleri doğru demek ki.. benim de sizle yakın 16sında bat hala pick yok anlayamadımYok hayır ilk defa bu kadar gecikiyor. Normalde adete 14 gün veya 13 gün kala catlamayı görmüştüm. Sonra adete iki gün kalada erken gebelik testinde pozisitf gördüm iki gebelikte de.
Merhabalar benim de bu ay adetten sonra yaptığım bütün ovulasyonlar olmadı ta ki adete 13 gün kala gordum pozitif cizgiyi 2 gün üst üste yakaladım ve değerlendirdim hala da değerlendiriyorum ama ben tutmaz geç yumurtlama oldu diye korkuyorum sizin 2 gebeliğinizde de mi geç yumurtlama oldu ?Yok hayır ilk defa bu kadar gecikiyor. Normalde adete 14 gün veya 13 gün kala catlamayı görmüştüm. Sonra adete iki gün kalada erken gebelik testinde pozisitf gördüm iki gebelikte de.
Yooo suan gec degilki tam zamanında yumurtkamıssınız. Adetin 16. Gününe kadar normal. Cünkü adet günü her türlü gebeligi öğrenmiş olursunz. Yumurtlamadan(çatlamadan) 10 gün sonra testlerimde pozitif gördüm ben.Merhabalar benim de bu ay adetten sonra yaptığım bütün ovulasyonlar olmadı ta ki adete 13 gün kala gordum pozitif cizgiyi 2 gün üst üste yakaladım ve değerlendirdim hala da değerlendiriyorum ama ben tutmaz geç yumurtlama oldu diye korkuyorum sizin 2 gebeliğinizde de mi geç yumurtlama oldu ?
Yaa ben daha erken oluyor diye okuduğum icin korktum bi an yanı o döllenme yerleşme 7 10 gün sonra öğrenme tam adete denk geliyor doğru anladım dimi ?Yooo suan gec degilki tam zamanında yumurtkamıssınız. Adetin 16. Gününe kadar normal. Cünkü adet günü her türlü gebeligi öğrenmiş olursunz. Yumurtlamadan(çatlamadan) 10 gün sonra testlerimde pozitif gördüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?