• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben yeni başladım bu ovulasyon testlerine size aticam koyulaşmaya başlamış di mi doğru yoldayım yani di mi kafam karıştı adetim düzensiz hesaplamıyorum

Eklentiler

• IMG-20200219-WA0026.jpeg
    IMG-20200219-WA0026.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba ben yeni başladım bu ovulasyon testlerine size aticam koyulaşmaya başlamış di mi doğru yoldayım yani di mi kafam karıştı adetim düzensiz hesaplamıyorum
Evet evet gitgide kızarıyor ikisi böyle kopkoyu olcak heh o gün yumurtluyorsun o ve ondan sonraki 3 gün diyorlar

Yooo suan gec degilki tam zamanında yumurtkamıssınız. Adetin 16. Gününe kadar normal. Cünkü adet günü her türlü gebeligi öğrenmiş olursunz. Yumurtlamadan(çatlamadan) 10 gün sonra testlerimde pozitif gördüm ben.
16. Hü
Yaa ben daha erken oluyor diye okuduğum icin korktum bi an yanı o döllenme yerleşme 7 10 gün sonra öğrenme tam adete denk geliyor doğru anladım dimi ?
Aynen öyle oluyor

Teşekkür ederim 🙏🏻 hakkımızda hayırlısı olsun bisey sormak istiyorum belirtiniz varmiydi herhangi bir şekilde ?
Evet vardı benim sol tüpüm dıs gebelikte alındı ama o zaman sol da agrı vardır. kimyasal gecirdigm ay sag kasık net sekilde batıyodu ve agrı vardı mesela. Bende en net kasık agrısı oluyor. Ve beta hcg artarken bas agrısı. Ve booool miktar da gaz😂 ve akıntı. Uyku halide. Yani adet öncesi gibi düşün suanda yarın adet olcam ama belirti hiç yok sanırım bu ay hamilelik yok. Hayırlısı.

Evet vardı benim sol tüpüm dıs gebelikte alındı ama o zaman sol da agrı vardır. kimyasal gecirdigm ay sag kasık net sekilde batıyodu ve agrı vardı mesela. Bende en net kasık agrısı oluyor. Ve beta hcg artarken bas agrısı. Ve booool miktar da gaz😂 ve akıntı. Uyku halide. Yani adet öncesi gibi düşün suanda yarın adet olcam ama belirti hiç yok sanırım bu ay hamilelik yok. Hayırlısı.
Benim özellikle sol kasigimda ciddi bir agri var dayanamadım artık bugun kontrole gittim doktor kan istedi ovulasyon 7 gün önceydi çıkmaz dedim ama erken gebelik veya dış gebelik olabilir dedi görünürde birsey yok yumurta rahim vs hersey normal çok korkuyorum bu kadar erken gebelik belli olur mu ?

Benim özellikle sol kasigimda ciddi bir agri var dayanamadım artık bugun kontrole gittim doktor kan istedi ovulasyon 7 gün önceydi çıkmaz dedim ama erken gebelik veya dış gebelik olabilir dedi görünürde birsey yok yumurta rahim vs hersey normal çok korkuyorum bu kadar erken gebelik belli olur mu ?
Kanda cıkmadıysa suan için yoktur veya erken oldugu için cıkmamıstır. Ama kasık agrısı belirtilerde en basta geliyor bence. İnsallah vardır ve saglıkla gelir ❤️

Kanda cıkmadıysa suan için yoktur veya erken oldugu için cıkmamıstır. Ama kasık agrısı belirtilerde en basta geliyor bence. İnsallah vardır ve saglıkla gelir ❤
Kan vermedim yarın sabah vericem ama agrim çok bu kadar erken olur mu diye korktum. Teşekkür ederim 🙏🏻 bu arada sana da insallah

Kızlar adetten 3 gün sonra yapmaya basladım ama adete 8 gün kaldı hala yakalayamadım yumurtlama yı. Sizinde bu kadar geç kaldığı oldumu.daha önce iki kere yaptım ikisinde de hamile kaldım biri kimyasal diğeri dış gebelik oldu maalesef.
Ovülasyon testi de birlikte vücut ısısı takibi yapmanızı öneririm. O zaman daha net yakalarsınız

Back