- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 26
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
İyi günler. İlk kez ovülasyon testi deniyorum sizce yumurta büyümüş mü? Çatlamış mı? Uygulamadan takip ediyorum ama gösterdiği tarihler doğrumu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yukardan 3. Sıradaki pik. O gunu ve bı alttakıni yaptıgın gunu degerlendırmen gerekİyi günler. İlk kez ovülasyon testi deniyorum sizce yumurta büyümüş mü? Çatlamış mı? Uygulamadan takip ediyorum ama gösterdiği tarihler doğrumu merak ettim
Eki Görüntüle 3104635
alttan 2side yumurtlama çünkü t koyuİyi günler. İlk kez ovülasyon testi deniyorum sizce yumurta büyümüş mü? Çatlamış mı? Uygulamadan takip ediyorum ama gösterdiği tarihler doğrumu merak ettim
Eki Görüntüle 3104635
Çok teşşekkür ederim. DeğerlendirdimEvet yukardan 3. Sıradaki pik. O gunu ve bı alttakıni yaptıgın gunu degerlendırmen gerek
T olan koyu olması gereken çizgi mi? Teşekkürleralttan 2side yumurtlama çünkü t koyu
aynen t diğer çizgi ile aynı yada koyu ise yumurtlamadırT olan koyu olması gereken çizgi mi? Teşekkürler
İyi günler. İlk kez ovülasyon testi deniyorum sizce yumurta büyümüş mü? Çatlamış mı? Uygulamadan takip ediyorum ama gösterdiği tarihler doğrumu merak ettim
Eki Görüntüle 3104635 evet olmuş değerlendirin
Merhabalar rica etsem kullandığınız Ovulasyon test markasını yazabilir misiniz?İyi günler. İlk kez ovülasyon testi deniyorum sizce yumurta büyümüş mü? Çatlamış mı? Uygulamadan takip ediyorum ama gösterdiği tarihler doğrumu merak ettim
Eki Görüntüle 3104635
Mirtech canım. Ama innovita diye test var internette o daha hesaplıMerhabalar rica etsem kullandığınız Ovulasyon test markasını yazabilir misiniz?
Yumurtlama günlerinde ve sonraki üç gün yani çatlamaya başladığı günlerde de değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum.Kizlar benimde Dün ve bugün koyu gösterdi ama dünü malesef degerlendiremedik ama bugünü degerlendirdik, genede bi sansim varmidir.. ve catlama oldugunda iliskiye girilse hamile kalinir mi ? Ksr bakmayın acemiyim daha bu ovulasyon testlerinde
Ne kadar kaldı kuzum adetine cünkü beta hcg testine göre hamilesin hayırlı olsun Allah sagsalim kucagına almayı da nasip etsinKızlar adetime daha var ama ben İnnovita markasının hem gebelik hem ovülasyon testini yaptım, böyle çıktı, bi yorumlar mısınız?
Şey bugün tam 1 hafta var, kader testler için adet geçmesini beklettim diyorlar ya, o yüzden kafam karıştıNe kadar kaldı kuzum adetine cünkü beta hcg testine göre hamilesin hayırlı olsun Allah sagsalim kucagına almayı da nasip etsin
Beta hcg testin baya belirgin cıkmıs kuzum istersen tekrarla testiŞey bugün tam 1 hafta var, kader testler için adet geçmesini beklettim diyorlar ya, o yüzden kafam karıştı
Tekrar yaptımBeta hcg testin baya belirgin cıkmıs kuzum istersen tekrarla testi
Kaset testler için bekleyin diyorlar yazacaktım , klavye doldurmuş maşallahŞey bugün tam 1 hafta var, kader testler için adet geçmesini beklettim diyorlar ya, o yüzden kafam karıştı
Hamilesin kuzum tekrardan, hayırlı olsunTekrar yaptım
TebriklerTekrar yaptım