Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelerde illa pik mi olur ve ya olmalı yani bunu merak ediyorumMerhaba, hamile olan bir kişide ovulasyon testi illa pik mi çıkar. Bilgisi olan var mh
Bende çok merak ediyorum hatta konu açmayı düşünüyordum siz acnissiniz hamile olanlar aydınlatın bizi illa hamileyken ovulasyon testi pikmi olmaliHamilelerde illa pik mi olur ve ya olmalı yani bunu merak ediyorum
Evet benimde baya merak ettiğim konu bi kaç kişi hamileydim ama pik değildi demiş bazı yerlerde ama genellikle pik oluyor deniliyor deneyimi bilgisi olan paylaşabilir miBende çok merak ediyorum hatta konu açmayı düşünüyordum siz acnissiniz hamile olanlar aydınlatın bizi illa hamileyken ovulasyon testi pikmi olmali
Soyle soyleyim ben gebeligimi ovulasyin testi ile ogrendim, normalde adet gununde yunurtlama gunum degildir ve test yaptigimda pik di ondan sinra test aldigimda hamile oldugumu ogrendimEvet benimde baya merak ettiğim konu bi kaç kişi hamileydim ama pik değildi demiş bazı yerlerde ama genellikle pik oluyor deniliyor deneyimi bilgisi olan paylaşabilir mi
Anladım teşekkür ederim. Bu şekilde öğrenen çok olmuş.Soyle soyleyim ben gebeligimi ovulasyin testi ile ogrendim, normalde adet gununde yunurtlama gunum degildir ve test yaptigimda pik di ondan sinra test aldigimda hamile oldugumu
4 gün geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yumurtlamadan daha yüksek değil midir sizce ?Eki Görüntüle 3490236
Reglm 4 gun gecti ovu testim böyle, yumurtlama mı bu sizce
Yani o ihtimalide dusunuyorumda, bilemiyorum bir gun gecikmede cook silik çizgi vardı testin ilgilisine attım gebelik yok demisti ondan bilemiyorum4 gün geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yumurtlamadan daha yüksek değil midir sizce ?
kime attınız acaba ?Yani o ihtimalide dusunuyorumda, bilemiyorum bir gun gecikmede cook silik çizgi vardı testin ilgilisine attım gebelik yok demisti ondan bilemiyorum
Minnak kurabiyeler adlı bir sayfa ovulasyon takibi yapıyorkime attınız acaba ?
4 gün geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yumurtlamadan daha yüksek değil midir sizce ?
Siz niye gebelik testi almıyorsunuz net hamilesiniz ben neden gebelik yapmadığınızı anlamadım gecikmeniz bile var. Kan testi verin en azındanEki Görüntüle 3490323
Bugun bu şekilde henuz gebelik testi almadım, tam pik denilecek gibi değil sanki ne dersiniz
Pcos var bende o yüzden bir tık koyu cıkıyordu onceden de testlerim. Ovu takip için instada görüştüğüm sayfada tam pik olmadıgını söylüyor bundan kaynaklı arada kalıyorum çok heveslenip modum dustu bu sefer aceleci davranmak istemedim. Bugun alacagım teşekkür ederim. Ve umarım öyledirSiz niye gebelik testi almıyorsunuz net hamilesiniz ben neden gebelik yapmadığınızı anlamadım gecikmeniz bile var. Kan testi verin en azından
Bende de bazen bi kaç gün oynuyor düzenim o yuzden bos hevese kapılmak istemiyorum. Bugun test yapacagım inşallahBenimde yumurtlama sonrası böyle çıkmıştı ovulasyon sonra kan verdim beta 0.1 çıktı daha reglime var ama geçmedi
Demek ki tekrar yumurtlamanız oldu, ya da hamilesinizdir daha gecmediği için çıkmamıstır. İnşallah gönlünüzce olurBenimde yumurtlama sonrası böyle çıkmıştı ovulasyon sonra kan verdim beta 0.1 çıktı daha reglime var ama geçmedi
4 gün geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yumurtlamadan daha yüksek değil midir sizce ?
İnce bi çizgi var gibi sanki yada fotodan öyle duruyor bilemedim yarın bidaha deneyin istersenizEki Görüntüle 3490332
Adet gecikmesinden bir gın sonra böyleydi gebelik yok dendi
İşte bana da var gibi gelmisti yok dediler bilemiyorum hayırlısı nasipİnce bi çizgi var gibi sanki yada fotodan öyle duruyor bilemedim yarın bidaha deneyin isterseniz