• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

acemiblogger

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
8
1
16
28
Hanımlar aranızda ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Adetim 3 gün gecikti test yapmak yada kan vermek istemedim.1,5 senedir çocuk istiyoruz olmazsa üzülürüm yine her zaman ki gibi diye. Evde ovülasyon testi vardı onu denedim öylesine c çizgisi normal koyulukta t çizgisi c den biraz daha silik çıktı.
size danışmak istedim. Nolur beni aydınlatın.

Hanımlar aranızda ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Adetim 3 gün gecikti test yapmak yada kan vermek istemedim.1,5 senedir çocuk istiyoruz olmazsa üzülürüm yine her zaman ki gibi diye. Evde ovülasyon testi vardı onu denedim öylesine c çizgisi normal koyulukta t çizgisi c den biraz daha silik çıktı.
size danışmak istedim. Nolur beni aydınlatın.
Bunun hiçbir bilimsel aciklamasi yok malesef.

Ben öğrendim. 2. Hamilelikte karantinada oldugumuz için evdeki ovulasyon testiyle bakayım dedim ben de okumuştum çünkü. T çizgisi c den koyu çıktı ertesi gün test aldım pozitifti sonra 6.haftaya kadar her hafta sırf meraktan baktım son testte artık sadece t çizgisi kopkoyu çıkıyordu c çıkmıyordu bile

Ben öğrendim. 2. Hamilelikte karantinada oldugumuz için evdeki ovulasyon testiyle bakayım dedim ben de okumuştum çünkü. T çizgisi c den koyu çıktı ertesi gün test aldım pozitifti sonra 6.haftaya kadar her hafta sırf meraktan baktım son testte artık sadece t çizgisi kopkoyu çıkıyordu c çıkmıyordu bile
Adetime 1 gün kala ovülasyon testim bu durumda olabilir mi sizce 🙏🏻

Eklentiler

• D9C72CE3-1100-4B64-ADB9-E5DCE578D94E.jpeg
    D9C72CE3-1100-4B64-ADB9-E5DCE578D94E.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 57
Back