Ovülasyon testi ile hamilelik öğrenenler

Ovülasyon testlerim sürekli aynı çıkıyor kızlar bi bakar mısınız sizce hamilelik olabilir mi adetime bir hafta var

Eklentiler

• 98695C10-1D81-4578-A8CC-94799A2D097C.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 13493F43-C473-43C3-9D21-2B8629CC6DD3.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 77
Sürekli pozitif çıkıyor nedeni nedir bi baka bilir misin adetime 5 gün var bugün yaptığım da aynı şekilde iki çizgi

Eklentiler

• BB8601FA-921A-4979-AFDA-9985482C70CF.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 025471BB-F3BC-48C5-9562-4005C0CFA306.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 52
Malesef ben bebeğimi kaybettim artık oluruna bıraktım ne ovülasyon nede başka birşey kimyasal gebelik yaşadım testler yanıltıcı. Ovülasyon son ana kadar kıpkırmızı cıktı gebelik pozitif çıktı kanda değer 286 ydı sonra 236 oldu sonra kanama yaşadım sonra 128 oldu. Kanamam devam ediyor. Çok kurcaladın çok kendimi yordum. Uğraştım pskolojik bazı şeyler bunu anladım.

Çok üzüldüm umudunu kesme bak bizde bekliyoruz bi hayalle inşallah tekrar olur kendine dikkat et

Kızlar bu gün regl günüm ovü testi yaptım pik çıktı sizce umutlanmalı mıyım bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• E081FECE-88FB-48A4-93EB-E74F1DA466E8.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 61
Adetimizin geçmesini bekleyelim canım. Ben öyle yapıcam az önce test yaptım hcg bu şekildeydi kime sorsam negatif diyor
Ne ne harici canım daha adetine varsa bu pozitiftir betan daha artacakla koyu olsun insanlar iyice şaştılar.tamam Ümit vermemek temkinli olmak için deniliyor ama burada denilmez başka bir topiğe at bakalım basım pozitif diyorlar

Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim ama ovulasyon testinde iki çizgide net şekilde cikmisti. Adetinize daha 8 gün var o yüzden biraz sabretmenizi tavsiye ederi m
Canım ovulasyon testin kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?

Adete kaç gün kala ovulasyon koyulaşmaya başlamıştı?

Kızlar bende ovulasyon testi yaparak takip ettim kendimi adet olacağım gün yaptım tekrar şüphelenip gebelik testi yapmıştım Konuyla ayrıntılı ilgilenenler yardımcı olabilirim

Su an aynısını yaşıyorum. Adetime 8 gün var ve bugün ovulasyon testim baya koyu çıktı. Pik görüp değerlendirmiştik sonra silikleşir baya. Siz ilk silik gebelik testini ne zaman yaptınız. Adete kaç gün vardı?

Yazdığınızı şimdi gördüm. Umarım dilediğiniz gibi olmuştur tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…