Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Valla bilemedim bende acıkcası :) test bozuk olabilir markası nedir ? Yada hamiş olabilirsin , gebelik testi yaptınmı peki ?

Ayyy çok cahilim :) bilemedim valla ne bileyim ahhh ah ben de görsem o günleri keşke...
Aa olur mu öle şey :)) bizde zamanında bilmiyorduk bilmemek degil ögrenmemek ayıp :) görürsün sende inş o günleri

Valla bilemedim bende acıkcası :) test bozuk olabilir markası nedir ? Yada hamiş olabilirsin , gebelik testi yaptınmı peki ?
Miratech testin markasi. Hamiş olsam bukadar erken belli eder mi bugün 26. Günüm. Inan canim gebelik testi yapmicam.negatif gormek istemiyorum beklicem sonuna kadar :)

Miratech testin markasi. Hamiş olsam bukadar erken belli eder mi bugün 26. Günüm. Inan canim gebelik testi yapmicam.negatif gormek istemiyorum beklicem sonuna kadar :)
Hiç duymadım bu markayı , ozmn ovu testine çok takılma adetinin gecmesini bekle ondan snra bir test yap

Hiç duymadım bu markayı , ozmn ovu testine çok takılma adetinin gecmesini bekle ondan snra bir test yap
Normalde laboquick marka kullaniyordum ve yumurtlama gunlerim dogru bi sekilde net cikiyodu. Bu ay o testten kullaninca farkli da sonuc alinca bilemedim malesef beklemem lazim bata kadar

Ya şoktayim şuan ovu testinde 24 25 26 da pozitifi gördüm yumurtluyorum diye düşündüm iliski de yaşadık. Bugün 27. Gün benden kan gibi damla damla leke gibi degisik seyler geliyo. Imkansiz 26 gunde bir adet olmam. Bir de sanki idrar torbamin orda bi baski var tuvalete gidiyorum 5 dakika sonra bidaha gidesim geliyo gibi. Ordaki baski. Kafam cok karisik doktora gitmeliyim degil mi tam anlamiyla adet olmazsam

Mrb kızlar size birkaç sorum olacaktı..şimdi ben yumurtlama testini aldım..yarın adet olmam lazım..olursam adetin kaçıncı günü başlamalıyım test yapmaya..21 günde bir oluyorum adet..normal hesaplara göre bakarsam adetten sonra yumurtlama dönemine giriyorum..Bu testi günde kaç kere yapmam lazım saat önemli mi kısaca beni bi aydinlatsaniz

Canım senın yaşadığının aynısını şuan ben yasıyorum. İki defa üst üste koyu cıktıgını gördüktwn kaç gün sonra yaptım gebelik testini :)

Kızlar 1.yüklediğim bu ay ki ovulasyon testim fotoğraf toplu çekildiği için renkler koyulaşmış. 2. İse bugün yaptıgım ovulasyon ve gebelik testi. Adetime 8 gün var dayanamadım ve bugün test yaptım. Ovulasyon birden koyulaşmış. 18. Gün yaptıgım silikleşmeye başlamıştı halbuki. Neden böyle oldu sizce? Yaptığım gebelik testi 6 saat sonra bu hali aldı. Hayali bir siyah çizgi var.

Eklentiler

• 20170109_000429-1-1.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 250
  • 20170111_223641-1.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 319
Merhaba ses veren olur mu? Bata 4 gun kaldi. Lh hep silik cikardi. Sabah ilk idrar ve birnucuk saatlik idrarla bu cikti. Sizce umitlenmeli miyim?

Eklentiler

• IMG-20171122-WA0004.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 233
Merhaba ses veren olur mu? Bata 4 gun kaldi. Lh hep silik cikardi. Sabah ilk idrar ve birnucuk saatlik idrarla bu cikti. Sizce umitlenmeli miyim?
Umudunu yitirme canim insaalah vardir. Benim son 3 gune kadar bundan silik cikiyordu 3gun kala birden koyulasmaya basladi tekrar.

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım. 1 sene 7 aydır evliyiz ve hic korunmadık ama hala bebeğimiz olmadı geçen ay bi doktora gittik klomen ve çatlama iğnesi tedavisi verdi. Bugün çatlayana iğnesinden sonra ki 13.gun. ovulasyon testi ile öğrenenleri gördüm burdan evde de vardı ve bugün yaptığım testte ikinci çizgi ilk çizgiye göre daha koyu şekilde cik ti. Yorumlarsanız sevinirim. Inşallah bu ay hayırlı haber alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…