Valla bilemedim bende acıkcası :) test bozuk olabilir markası nedir ? Yada hamiş olabilirsin , gebelik testi yaptınmı peki ?Ama normalde benim bat 31 aralık. 33-34 gunde adet olan biriyim. 25 ve 26. Gün yumurtlamam imkansiz ozaman 40 -41 gün sonra mi adet olacagim? Bu iste bi gariplik var ve ovu testi 3 4 gün üst üste koyu yani pozitif cikar mi? Ya test iyi degil ya da bilemiyorum :/
Yumurtlama günleri ögrenmek için yapılan bir test :)Kızlar bu test nedir :)
Ayyy çok cahilim :) bilemedim valla ne bileyim ahhh ah ben de görsem o günleri keşke...Yumurtlama günleri ögrenmek için yapılan bir test :)
Aa olur mu öle şey :)) bizde zamanında bilmiyordukAyyy çok cahilim :) bilemedim valla ne bileyim ahhh ah ben de görsem o günleri keşke...
Ahh ahh inşallah Allah ımmm inşallahAa olur mu öle şey :)) bizde zamanında bilmiyordukbilmemek degil ögrenmemek ayıp :) görürsün sende inş o günleri
Miratech testin markasi. Hamiş olsam bukadar erken belli eder mi bugün 26. Günüm. Inan canim gebelik testi yapmicam.negatif gormek istemiyorum beklicem sonuna kadar :)Valla bilemedim bende acıkcası :) test bozuk olabilir markası nedir ? Yada hamiş olabilirsin , gebelik testi yaptınmı peki ?
Hiç duymadım bu markayı , ozmn ovu testine çok takılma adetinin gecmesini bekle ondan snra bir test yapMiratech testin markasi. Hamiş olsam bukadar erken belli eder mi bugün 26. Günüm. Inan canim gebelik testi yapmicam.negatif gormek istemiyorum beklicem sonuna kadar :)
Normalde laboquick marka kullaniyordum ve yumurtlama gunlerim dogru bi sekilde net cikiyodu. Bu ay o testten kullaninca farkli da sonuc alinca bilemedim malesef beklemem lazim bata kadarHiç duymadım bu markayı , ozmn ovu testine çok takılma adetinin gecmesini bekle ondan snra bir test yap
Canım senın yaşadığının aynısını şuan ben yasıyorum. İki defa üst üste koyu cıktıgını gördüktwn kaç gün sonra yaptım gebelik testini :)Bende adete 8 gün kala ovu testi ile ögrendim ama daha koyuydu 2. Çizgi, yumurtluyorum sandım hamile olabileceğimi hiç düşünmedim :) ertesi gün yine yaptım yine koyuydu içime kurt düştü :) snra gebelik testi yapmıştım cok silik çıkmıştı kanlada dogruladım , Allah isteyen herkese nasip etsin
Umudunu yitirme canim insaalah vardir. Benim son 3 gune kadar bundan silik cikiyordu 3gun kala birden koyulasmaya basladi tekrar.Merhaba ses veren olur mu? Bata 4 gun kaldi. Lh hep silik cikardi. Sabah ilk idrar ve birnucuk saatlik idrarla bu cikti. Sizce umitlenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?