- 5 Aralık 2016
- 190
- 71
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan duramiyor ki bende merakimdan sirfBenimde adetime 10 gun var benimde ayni boyle cikti ztn cikio o cizgi onemli olan onun gunden gune koyulasmasi ve c ile t nin esit koyulukta olmasi moralini bozma yok diye çünkü erken baslamissn gerci bende 10 gun onceden yaptim ama sirf meraktn
Ben 5 ay bu 6. Olacak ilk defa bu ay ovulasyon denedim o yuzden biraz daha umidim var insallah bakalim Allah nasip etsin sanada bat ne zaman senin canim?Seni anliyorum cunku bende bir senedir ugrasiyorum cnm sen nekadardir istiosn
Benim 25 i cnm benimde bir kurtaj bi kimyasal var 1 yildir bekliorm 1 bucuk yildir da evliyimBen 5 ay bu 6. Olacak ilk defa bu ay ovulasyon denedim o yuzden biraz daha umidim var insallah bakalim Allah nasip etsin sanada bat ne zaman senin canim?
Bende bir bicuk yildir evliyim ilk sene ben istemedim simdide istiyorum olmadi henuz demek ki zamani varmis dedim ama artik gercekten istiyorum benimde adetim cok duzenli idi ta ki korunmayana kadar ondan sonra duzensizlesti yumurtlama gunum degisti vs vs. Birde soyle degerlendirmek lazim cift cizgi goruyoruz ya ondan 24 ve 48 saat arasinda olmali sende bu sekilde yaptin degil mi?Bende ilk defa bu ay kullandim ama nedense hic heycanli değilim icim cok rahat cunku benim adetlerim duzenli olduğu icin yumurtlamayi kendimde hesaplıyodm belki bi ihtimal farkli günlerde olur diye yaptim tam hesapladgm gunde cift kirmiziyi gördüm gecen ayda bugunleri değerlendirmiştik ama olmadi ondn bu ayda sanmiom umudumu gitgide kaybediom oluruna biraktim artik
Aynen ben 4 gun degerlendirdim cift cizgi oncesi 2 gun cift koyu cizgiler oldu o gunleri bide siliklestigi gunleri degerlendirdim bakalim bu sefer olucak miAynn cnm cift kirmiziyi gordugun gunu degerlendir ben2 gun oncesinide degerlendirdim ondan ertesi gunude yani siliklestigi gunude cunku siliklesiyo catlamis oluyo
Hayirlisi cnm sayili gunlerimiz kaldi ins bu ay olurAynen ben 4 gun degerlendirdim cift cizgi oncesi 2 gun cift koyu cizgiler oldu o gunleri bide siliklestigi gunleri degerlendirdim bakalim bu sefer olucak mi
Amiiiin insallaaah haberleselim durumlar icinHayirlisi cnm sayili gunlerimiz kaldi ins bu ay olur
Insallah guzel himis haberlerimizi veririzAynn bende merak ediom seninkinide kendimide:l
Insallah canim benimde bat 21 aralik ama testim boyle cikti sen testi ilk idrarinla mi yaptin?benim bat 20 aralık. ovulasyon testini yapıyorum her gün 2-3 gün önce yaptığımda sizinki gibi çıkıyordu bugün yaptığımda bir tık daha koyu çıktı. merakla bekliyorum 4 gün var daha beklenen adet tarihine. 20 aralıkta gebelik testi yapıcam inşallah dilediğimiz gibi olur.