• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Zega

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
190
71
13
Benim bata 6 gunum var ve boyle ovu testi ile hamile oldugunu ogrenenler varmis erkenden resim attim nasil yorumlarsiniz sizce umitlenmeli miyim? Ama sanki hissediyorum tuvalete sikisikmisim gibi hafif agrida oluyo lutfen bir sey soyleyin:KK17:
CYMERA_20161215_160809.jpg

Cnm ikisi kopkoyu olunca gebeliktn suphelenylar suan silik cikmasi normal zaten
Ama umutszlnma hmn daha erkn zatn insallah vardr

Evet oyleymis bakalim insallah olur :dua:tesekkur ederim cevapladigin icin:KK16:

Benimde adetime 10 gun var benimde ayni boyle cikti ztn cikio o cizgi onemli olan onun gunden gune koyulasmasi ve c ile t nin esit koyulukta olmasi moralini bozma yok diye çünkü erken baslamissn gerci bende 10 gun onceden yaptim ama sirf meraktn

Benimde adetime 10 gun var benimde ayni boyle cikti ztn cikio o cizgi onemli olan onun gunden gune koyulasmasi ve c ile t nin esit koyulukta olmasi moralini bozma yok diye çünkü erken baslamissn gerci bende 10 gun onceden yaptim ama sirf meraktn
Insan duramiyor ki bende merakimdan sirf:KK70:

Seni anliyorum cunku bende bir senedir ugrasiyorum cnm sen nekadardir istiosn
Ben 5 ay bu 6. Olacak ilk defa bu ay ovulasyon denedim o yuzden biraz daha umidim var insallah bakalim Allah nasip etsin sanada bat ne zaman senin canim?

Ben 5 ay bu 6. Olacak ilk defa bu ay ovulasyon denedim o yuzden biraz daha umidim var insallah bakalim Allah nasip etsin sanada bat ne zaman senin canim?
Benim 25 i cnm benimde bir kurtaj bi kimyasal var 1 yildir bekliorm 1 bucuk yildir da evliyim

Bende ilk defa bu ay kullandim ama nedense hic heycanli değilim icim cok rahat cunku benim adetlerim duzenli olduğu icin yumurtlamayi kendimde hesaplıyodm belki bi ihtimal farkli günlerde olur diye yaptim tam hesapladgm gunde cift kirmiziyi gördüm gecen ayda bugunleri değerlendirmiştik ama olmadi ondn bu ayda sanmiom umudumu gitgide kaybediom oluruna biraktim artik

Bende ilk defa bu ay kullandim ama nedense hic heycanli değilim icim cok rahat cunku benim adetlerim duzenli olduğu icin yumurtlamayi kendimde hesaplıyodm belki bi ihtimal farkli günlerde olur diye yaptim tam hesapladgm gunde cift kirmiziyi gördüm gecen ayda bugunleri değerlendirmiştik ama olmadi ondn bu ayda sanmiom umudumu gitgide kaybediom oluruna biraktim artik
Bende bir bicuk yildir evliyim ilk sene ben istemedim simdide istiyorum olmadi henuz demek ki zamani varmis dedim ama artik gercekten istiyorum benimde adetim cok duzenli idi ta ki korunmayana kadar ondan sonra duzensizlesti yumurtlama gunum degisti vs vs. Birde soyle degerlendirmek lazim cift cizgi goruyoruz ya ondan 24 ve 48 saat arasinda olmali sende bu sekilde yaptin degil mi?

Aynn cnm cift kirmiziyi gordugun gunu degerlendir ben2 gun oncesinide degerlendirdim ondan ertesi gunude yani siliklestigi gunude cunku siliklesiyo catlamis oluyo

Aynn cnm cift kirmiziyi gordugun gunu degerlendir ben2 gun oncesinide degerlendirdim ondan ertesi gunude yani siliklestigi gunude cunku siliklesiyo catlamis oluyo
Aynen ben 4 gun degerlendirdim cift cizgi oncesi 2 gun cift koyu cizgiler oldu o gunleri bide siliklestigi gunleri degerlendirdim bakalim bu sefer olucak mi

benim bat 20 aralık. ovulasyon testini yapıyorum her gün 2-3 gün önce yaptığımda sizinki gibi çıkıyordu bugün yaptığımda bir tık daha koyu çıktı. merakla bekliyorum 4 gün var daha beklenen adet tarihine. 20 aralıkta gebelik testi yapıcam inşallah dilediğimiz gibi olur.

benim bat 20 aralık. ovulasyon testini yapıyorum her gün 2-3 gün önce yaptığımda sizinki gibi çıkıyordu bugün yaptığımda bir tık daha koyu çıktı. merakla bekliyorum 4 gün var daha beklenen adet tarihine. 20 aralıkta gebelik testi yapıcam inşallah dilediğimiz gibi olur.
Insallah canim benimde bat 21 aralik ama testim boyle cikti sen testi ilk idrarinla mi yaptin?

Back