- 27 Mart 2021
- 229
- 80
- 18
- 43
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
-
Bence olabilirsiniz ama neden gebelik testinde çıkmadı onu bilemiyorum, onda da çıkması gerekirdi sanırımGeçen ayın 21 adet oldum.14. Gun ovülasyon testi ile yumurtladım 15. Gün çatlama gördümbu süreçten sonra ilişki sonrası lekelenmelerim oldu anlık biseydi.yumurtlamanın 13. Günü evde gebelik testi yaptım negatif erkenmi yaptım deyip kalan ovülasyon testlerimi kullanmaya başladım son 3 gündür ovülasyon testlerim pozitif hamile olabilirmiyim.testler karışmasın diye kendimce işaretler koydum
Çatlamamış yumurta bu sonucu verirmiBence olabilirsiniz ama neden gebelik testinde çıkmadı onu bilemiyorum, onda da çıkması gerekirdi sanırım
İkinci defa yumurtlama da bu sonucu verebilir canım ama inşallah değildir tabikiÇatlamamış yumurta bu sonucu verirmi
Geçen ay 2 kez yumurtladım ama oda ertesi günü çatlama gösterdi testte 3 gündür böyle olunca acaba olabilirmi dedimİkinci defa yumurtlama da bu sonucu verebilir canım ama inşallah değildir tabiki
Anlıyorum bazen geç çatlama olabiliyor yanlış bilmiyorsam, Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahGeçen ay 2 kez yumurtladım ama oda ertesi günü çatlama gösterdi testte 3 gündür böyle olunca acaba olabilirmi dedim
Yarın çıkar varsa benceBenimde 3 gündür böyle çıkıyor ovulasyon testim yaa yarın 14 gün yumurtlamaya beraber adet olmamda gerekiyor yarın yapsam gebelik var yada yok çıkar demi
Hayırlı olsun çok mutlu oldum normal gebelik testimi yaptınKızlar yaptım şuan testim pozitif çıktı hamileyim kan vermeye gidicemm
Evet canım normal yaptım sağolun en kısa zmanda rabbim size de nasip etsin sizden de hayırlı haberler alırımHayırlı olsun çok mutlu oldum normal gebelik testimi yaptın
Kızlar yaptım şuan testim pozitif çıktı hamileyim kan vermeye gidicemm
Amin canim isteyen herkese nasip olsun sende bebegını sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım normal yaptım sağolun en kısa zmanda rabbim size de nasip etsin sizden de hayırlı haberler alırım
Evet yavaş yavaş koyulaşıyor kaçıncı gün testi buEki Görüntüle 2855067 ovilasyon testi m. Doktor yumurtlama takibi yapıyor bu gün gittim yumurta göremiyorum dedi karından baktı. Eve geldim bunu yaptm bu şekilde. Demem o ki bu yumurta yolda bu böyle olur mu
13.gün klomen kullandım 3 kutu ama bu gün dedi yumurta yok eve geldim böyle çıktıEvet yavaş yavaş koyulaşıyor kaçıncı gün testi bu
Benimki de böyle çıkmıştı hatta t kopkoyu çıktı c ye renk kalmadı o soluklaştıbu ovulasyon testini yaptığımda hamileymisim. yumurtlama oldugunu gosteren T kısmı koyu. yani ovulasyon testinden de gebelik anlasilabiliyor sanirim. ovulasyon testini yaptığımda normalde önce C sonra T ye geçiş olurdu. ama dün yaptığımda önce T kopkoyu oldu ardindan C geldi.
Hamilesi nnnnGeçen ayın 21 adet oldum.14. Gun ovülasyon testi ile yumurtladım 15. Gün çatlama gördümbu süreçten sonra ilişki sonrası lekelenmelerim oldu anlık biseydi.yumurtlamanın 13. Günü evde gebelik testi yaptım negatif erkenmi yaptım deyip kalan ovülasyon testlerimi kullanmaya başladım son 3 gündür ovülasyon testlerim pozitif hamile olabilirmiyim.testler karışmasın diye kendimce işaretler koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?