- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
- 23
Bugunu ve yarını mutlaka degerlendir canmKizlar bana da bir yardim edin :)
Ilk defa ovu testi kullaniyorum dun aksam yaptigimda silikti ama iliski oldu
Bugun saat 15:00 gibi tekrar test yaptim o koyu cikti.
Simdi ben ne zamanlari degerlendireyim ? Calismaya simdi mi baslayayim aksam mi ? Cok utandim
Maalesef hastalandım bugün. .kaçıncı hüsran sayamadım. .Anne olabilecekmiyim bi gün bende acaba. ..yaş oldu 32Amin ins canim. Ins melegin gelmistir. Ben adete 3 gun kala ucuz normal gebelik testinde silik olarak ikinci cizgiyi gormustum. Elinizde test varsa bi deneyin bu gun
Rabbimden umidinizi kesmeyin. Ins hayirlisiyla zamani dolunca gelir. Ins bu son adetiniz olurMaalesef hastalandım bugün. .kaçıncı hüsran sayamadım. .Anne olabilecekmiyim bi gün bende acaba. ..yaş oldu 32
Amin inşallah canım. Aslan pencesi civan percemi ve çoban çantasına başladım adetim bitince de rakı kürüne başlayacağım düzenli bakalım artık beklicezRabbimden umidinizi kesmeyin. Ins hayirlisiyla zamani dolunca gelir. Ins bu son adetiniz olur
Devam et canım yakında yumurtlayacaksın 2 gün sonra tam koyu görebilirsinKızlar suna acil bakıp cevap yazabilir misiniz bugün adetin 9..günü ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu ne demek bugün mü yumurtluyorum acaba. Eki Görüntüle 2077657
Çok sağol canım. Bazı aylar yumurtam catlamiyor acaba ondan olabilir mi dedim. Neyse ki yarın doktora gidicem catlatma iğnesi de isticemDevam et canım yakında yumurtlayacaksın 2 gün sonra tam koyu görebilirsin
belki yumurtanın çatlamasını kolaylaştıran ilaçlar var onlardan verir. Gynositol kullanıyorum ben.Çok sağol canım. Bazı aylar yumurtam catlamiyor acaba ondan olabilir mi dedim. Neyse ki yarın doktora gidicem catlatma iğnesi de isticem
Ne kadar zamandır kullanıyorsun bana da bugün verdi doktorum yumurtam 8cm büyüyor daha fazla büyümüyor klomende çok büyütüyor bu ilaç normal istenilen boyuta getirirmiş ama yeni çıkmış ve internette ilaç değildir takviyedir yazıyorbelki yumurtanın çatlamasını kolaylaştıran ilaçlar var onlardan verir. Gynositol kullanıyorum ben.
Benim 3. kutum 3 aydır kullanıyorum ama korunmayı 2 ay evvel bıraktım.Ne kadar zamandır kullanıyorsun bana da bugün verdi doktorum yumurtam 8cm büyüyor daha fazla büyümüyor klomende çok büyütüyor bu ilaç normal istenilen boyuta getirirmiş ama yeni çıkmış ve internette ilaç değildir takviyedir yazıyor
İlacı kullanmaya başladığından beri yumurtalık takibi yapıldı mı yani yumurtan ne kadar büyümüş baktırdın mı canımBenim 3. kutum 3 aydır kullanıyorum ama korunmayı 2 ay evvel bıraktım.
Hayır hiç yaptırmadım, 6 ay bakacağım duruma göre tekrar gideceğimİlacı kullanmaya başladığından beri yumurtalık takibi yapıldı mı yani yumurtan ne kadar büyümüş baktırdın mı canım
Anladım hayırlısı olsun inşallah daha fazla kullanmana gerek kalmaz hamile kalırsındaHayır hiç yaptırmadım, 6 ay bakacağım duruma göre tekrar gideceğim
Silik cizgi herzaman çıkar canim ovulasyon testinde ikiside ayni koylukta oldugu zaman pozitif sayiyoruzslm kızlar ilk defa ovulasyon testi aldım.Coklu aldığım için bitanesini denedim.(Adetimin 4.günü bugun)Silik cızgi var,normalde testi haftaya persemde falan yapmaya baslıcaktım ama kararsız kaldım.Hergün yapsam mı?Adetliyken silik çizgi çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?