• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

ilayda2405

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
22
4
1
24
Ben adet döngümün 25. Günü yumurtlama gördüm döngüm 30 regl a 5 gün kala yani 28 ocak da pik gördüm bat 3 Şubat dı 12 gün gecikmiş oluyor bugün Sat da 4 Ocak dı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi? Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmalıyım?

Ben adet döngümün 25. Günü yumurtlama gördüm döngüm 30 regl a 5 gün kala yani 28 ocak da pik gördüm bat 3 Şubat dı 12 gün gecikmiş oluyor bugün Sat da 4 Ocak dı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi? Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar,
Adet düzensizliğiniz var mı ? Çünki bende de bazen adetten 5-7 gün önce pik gösteriyor.

Merhaba bazen böyle olabilir. Bende döngğmün 26.sı yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra da regl oldum. Siz de geç yumurtladınız için bat 3 Şubat değil yumurtlamadan sonra ki 14 gün olması gerekiyor büyük ihtimalle. Ama buna göre de yine adetiniz geçmiş oluyor. Bat 11 Şubattı sizin

Merhaba bazen böyle olabilir. Bende döngğmün 26.sı yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra da regl oldum. Siz de geç yumurtladınız için bat 3 Şubat değil yumurtlamadan sonra ki 14 gün olması gerekiyor büyük ihtimalle. Ama buna göre de yine adetiniz geçmiş oluyor. Bat 11 Şubattı sizin
Merhaba Yani biraz daha beklemeli miyim eğer olmaz ise mi kan vereyim napayım

Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım da .
İyi de canım adet döngünün 25.günü yumurtlama gördüysen 14 gün sonra adet olman gerekir geç mi yumurtluyorsun? Yani 25.günü yumurtlama görüp nasıl 5 gün sonra adet oluyorsun kafam karıştı 😅

Merhaba Hayır düzenli olurum genelde arada bir çok nadir olur ama bu kadar gecikme hiç olmamıştı
Tabii bence o zaman kan verin. Çünki adet gününüzden bayağı geçmiş. Bir de adetiniz düzenli 30 günkük ise hep mi 25.ci günde yumurtlama oluyor ? Normalde 30 günliklerde 16 günde olması lazım. Hani 14 gün arayla

İyi de canım adet döngünün 25.günü yumurtlama gördüysen 14 gün sonra adet olman gerekir geç mi yumurtluyorsun? Yani 25.günü yumurtlama görüp nasıl 5 gün sonra adet oluyorsun kafam karıştı 😅
İlk Ovulasyon testi denemem zaten regl bitince başladım teste 25.günü tam koyu oldu normal döngüm 28-30 günde bir olurum ama o gün gördüm yani 4 Ocak en son adet tarihim 3 Şubat da normal regl tarihimdi. Ben 28 Ocak da pik günüm dü arası arası 5 gün işte olmadım

Eklentiler

• IMG_9757.jpeg
    IMG_9757.jpeg
    241,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_9827.jpeg
    IMG_9827.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 31
Tabii bence o zaman kan verin. Çünki adet gününüzden bayağı geçmiş. Bir de adetiniz düzenli 30 günkük ise hep mi 25.ci günde yumurtlama oluyor ? Normalde 30 günliklerde 16 günde olması lazım. Hani 14 gün arayla
Ya bende anlamadım ilk Ovulasyon denemem ya tam çözemedim ilk kez denediğim için böyle oldu bu ay diğer türlü hep uygulamadan takip yapıyordum bir sizde bakın

Eklentiler

• IMG_9757.jpeg
    IMG_9757.jpeg
    241,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9827.jpeg
    IMG_9827.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 36
Siz nasıl hamile kaldınız anlatır mısınız biraz tüyo verin bizde öyle yapalım testi nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz nasıl yaptınız ?

Kızlar merhaba, bugün adetin 15. Günü. Ovülasyon test sonucum bu şekilde. Ben de amh düşüklüğ var. 0,3. 2 yumurtam var. Onun etkisinden mi pik olmuyor testlerim. Altta 2 tane 13 yazan bugüne ait. Şubat sonu tüp bebek tedavisine başlayacağız.

Eklentiler

• IMG_0220.jpeg
    IMG_0220.jpeg
    208,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba, bugün adetin 15. Günü. Ovülasyon test sonucum bu şekilde. Ben de amh düşüklüğ var. 0,3. 2 yumurtam var. Onun etkisinden mi pik olmuyor testlerim. Altta 2 tane 13 yazan bugüne ait. Şubat sonu tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Evet o yüzden olabilir
ilk denemen mi Ovulasyon testini yoksa hep mi böyle oluyor

Back