- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
O test setinin aynısından aldım netten 30 lirayaKızlar tükendim valla ya her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan..
Bazen pes edesim geliyor..
Benim reglm hep düzenli olurdu korunmayı bıraktıktan sonra.. ya 3 gün erken olurum ya 1 gün erken olurum. Bi keresinde 1 hafta erken oldum.
Yani düzenim değişti.
Bu ay tatile gitmiştim döndüğümde yumurtalama dönemini kaçırdım.. 3 gün sonra birliktelik oldu. O yüzden bu aydan da umudum yok hiç.
Şimdi ben ovulasyon testi kullansam ne zaman yumurtladığımı görebilir miyim?
Acaba benim hesaplarım mı yanlış diye düşünüyorum.
Valla cinsellikten de soğudum artık görev gibi geliyor :))
Ovulasyon testi kullanıp hamile olan var mı.. bir de interntten baktım 30 adet ovulasyon testi 2 gebelik 1 erken gebelik 30 tl diyor.. fiyat iyi geldi acaba bi tuhaflık mı var :) Daha önce hiç almadım.
Ecz. hep gebelik testleri aldım onlarında fiyatları malum ecz.yi zengin ettim :)
Not: Psikolijik olarak hep kasık ağrısı hissediyorum.. şuanda bile batmalarım var.
Ve bende sürekli akıntı olduğu için yumurtlama zamanını anlayamıyorum.
Reglme 7 gün var.. hala kasık ağrım ve akıntı sorunum var.
O test setinin aynısından aldım netten 30 liraya
Ramazan'da yaptım normalde regl 30-33 günde olurum çok düzenli değildir
Regl nin 8. Günü başladım testi yapmaya şansıma oruç olduğum için sıvı alımı falan olmadı öğlen 1 akşam 8 çift test yaptım hergün ve 13. Gün hiç beklemediğim bir anda çift çizgiyi yakaladım regl döngüme göre daha geç olur zannediyordum
13. Ve 14. Günleri değerlendirebildik sadece 2 gün ve şuan 7 haftalık hamileyim:)
Deneyebilirsin bence ovülüasyon testini ne kaybedersin ki
Amin inşallah:)Harikasın valla .. böyle haberler aldıkça umudum çoğalıyor :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ Bu cumartesi regl tarihim. Olayım hemen sipariş vereceğim inşallah benimde tutar..
Ya benim göğüslerim çok kaşınıyor ve çok çatlak oluşmuş. Bu neden olur acaba..
Amin inşallah:)
Testleri yaparken saatlerine ve sıvı alımına dikkat et sabah ilk idrarla yapma bazı püf noktaları var onları halledince stressiz oluyor
Ben yapmadan çok yazdım çizdim sordum forumda bıktırdım
Gebe kalabildiniz miKızlar tükendim valla ya her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan..
Benim reglm hep düzenli olurdu korunmayı bıraktıktan sonra.. ya 3 gün erken olurum ya 1 gün erken olurum. Bi keresinde 1 hafta erken oldum.
Yani düzenim değişti.
Bu ay tatile gitmiştim döndüğümde yumurtalama dönemini kaçırdım.. 3 gün sonra birliktelik oldu. O yüzden bu aydan da umudum yok hiç.
Ovulasyon testi kullanıp hamile olan var mı.. bir de interntten baktım 30 adet ovulasyon testi 2 gebelik 1 erken gebelik 30 tl diyor.. fiyat iyi geldi acaba bi tuhaflık mı var :) Daha önce hiç almadım.
Ecz. hep gebelik testleri aldım onlarında fiyatları malum ecz.yi zengin ettim :)
Not: Psikolijik olarak hep kasık ağrısı hissediyorum.. şuanda bile batmalarım var.
Gebe kalabildiniz mi
Sağlık olsunMalesef hala uğraşıyorum .. bu ay ve geçen ay çok sıkı çalıştık gecen ay olmadı.
Bu ayda reglye az kaldı tutmazsa kasımda kesin doktora gitme kararı aldık
Sağlık olsun
Doktor daha iyi tutturur merak etmeyin
Biz de gidicez
Tahlil
Film vb tamam
Ama tedaviye başlamadık
Hiç problem yok
Yumurta takibi ile çatlatacakmış
Muhtemelen size de öyle olur
Problem yoksa
Slm kizlar bende pisikoloji olarak yorulanlardanimkos koca üç yil gecti iki kimyalsal gebelik ve sayisiz testler bu ay sogan kürü yaptim ve regl günüme 5 gün var Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Biz istisnalar hariç hergün mutlaka maalesefGün aşırı denediniz mi hic?
Arkadaşıma da yumurta takibi yaptı o ay hamile kaldı:)
Ama ben geçen ay full gün aşırı denedim bu ayda öyle yumurtlamayı kaçırma gibi şansım yok .. o yüzden yumurta takibinin de bende işe yarayacağını sanmıyorum
Biz istisnalar hariç hergün mutlaka maalesef
Yani doktor da kızdı :)
İlk bu ay denicez
Bi dolu
Bi boş
Ama doktor ekrandan bakıyoki
O tutturur
Görüyo
Bende sogan kürünün cogu kisiye iyi geldigini duyup denedim hayirlisi artik canim.kendi kadin doktoruma her üc ayda bir gidiyordum en sonunda 6 ay önce gitigimde doktor her gelisin seni yipratiyor cünkü hersey yolunda bir sorunun yok dedikce ben niye olmuyor deyip kendimi yipratiyordum.6 aydir gitmiyorumSoğan kürüyle çok hamile kalan oldu burada.. işe yarama şansı çok yüksek.
Hiç doktora gittiniz mi?
Bende sogan kürünün cogu kisiye iyi geldigini duyup denedim hayirlisi artik canim.kendi kadin doktoruma her üc ayda bir gidiyordum en sonunda 6 ay önce gitigimde doktor her gelisin seni yipratiyor cünkü hersey yolunda bir sorunun yok dedikce ben niye olmuyor deyip kendimi yipratiyordum.6 aydir gitmiyorum
Amin inşaşlah cümlemizeİnşallah güzel haberlerle gelirsin.. :) en azından birinin yönlendirmesi de seni rahatlatır. Böyle hep acaba yumurtladım mı düşüncesi iyice strese sokuyor.
Malum stres en büyük düşmanımız
Hamile olabildiniz miKızlar tükendim valla ya her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan..
Yani düzenim değişti.
Hamile olabildiniz mi
Ne güzel şükürEvet :)) Önce Allah'ın izniyle sonra da soğan kürüyle kaldım sonunda bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?