Ovulasyon testi ile hamile kalanlar?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kızlar tükendim valla ya her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan..
Bazen pes edesim geliyor..

Benim reglm hep düzenli olurdu korunmayı bıraktıktan sonra.. ya 3 gün erken olurum ya 1 gün erken olurum. Bi keresinde 1 hafta erken oldum.
Yani düzenim değişti.

Bu ay tatile gitmiştim döndüğümde yumurtalama dönemini kaçırdım.. 3 gün sonra birliktelik oldu. O yüzden bu aydan da umudum yok hiç.

Şimdi ben ovulasyon testi kullansam ne zaman yumurtladığımı görebilir miyim?
Acaba benim hesaplarım mı yanlış diye düşünüyorum.
Valla cinsellikten de soğudum artık görev gibi geliyor :))

Ovulasyon testi kullanıp hamile olan var mı.. bir de interntten baktım 30 adet ovulasyon testi 2 gebelik 1 erken gebelik 30 tl diyor.. fiyat iyi geldi acaba bi tuhaflık mı var :) Daha önce hiç almadım.
Ecz. hep gebelik testleri aldım onlarında fiyatları malum ecz.yi zengin ettim :)

Not: Psikolijik olarak hep kasık ağrısı hissediyorum.. şuanda bile batmalarım var.
Ve bende sürekli akıntı olduğu için yumurtlama zamanını anlayamıyorum.
Reglme 7 gün var.. hala kasık ağrım ve akıntı sorunum var.

Ovulasyon testi insani strese sokuyor en iyisi yumurta takibi bence. Ama yinede tam yumurta catladigindada ilişki olsa ben inanmıyorum artık kolay kolay hamile kalındığına çok haklısın insan yoruluyor maalesef bunalıyor

Benim arkadaşlarım var kaç senelik evli diyordum acaba neden istemiyorlar mi falan diye. Meğerse bebek olmuyormuş hemen ya çok gamsız olacaksin ya da çok üstüne düşünce oluyor. Attim kafamdan hiç planda yoktu falan bana biraz hikaye geliyor

Bende geçen ay yaptım ama yakalayamadım pik olduğunu biraz geç başlamıştım bayram dolayısıyla. Üstelik erken regl oldum ilk defa 1 hafta. Bu ay yapmayı düşünüyorum sizin dediğinizden almıştım 30 liraya.

Bir aklım da diyor ki boşuna strese sokma kendini 2-3 günde ilişkiye devam et, akışına bırak.

Böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdım valla.. millet yanlışlıkla hamile kalıyor biz yırtınıyoruz yine yok..

Yumurta takibinde de artık hesaplamalarım doğrumu emin olamıyorum.
Her günde ilişki yaşayamıyoruz. Bazan 2 günde 1 bile fazla geliyor artık. Cinsellik kavramı bitti resmen çocuk fikrinden sonra. Robot gibi hissediyorum.

Ablamla yengem ilk aydan hamile kalmışlar korunmayı bıraktıkları ilk ayda.
Bi akraba evlendi daha yeni hemen hamile kalmış kız. Biz nerede hata yapıyoruz anlamış değilim :)
Çok istiyoruz ondan bence.. bişey duymuştum. Çok istiyince vücut kendini hamile sanıyormuş ve hamileyken 2.hamilelik olmayacağı için vücut gerçek hamileliğe izin vermiyormuş.
Artık buna inanıyorum.. bütün belirtileri yaşıyorum çünkü her regl öncesinde

Erken mi yumurtladin acaba..
Ben reglden hemen sonra yumurtlayanı duydum burada.

Ya o iste her zaman olmuyor 2 gunde bi iliski.. yorgun oluyor insan isteksiz oluyor. biri geliyor bi yere gidiliyor.
Şartlanınca ona bütün büyüsü yok oluyor.

Ben hiç denemedim önümüzdeki ay bi deneyim.. yine olmazsa doktora gidicem artık

Galiba erken yumurtladım, ramazan ılduğu için pek de çalışma olmadı tahmini ovulasyon tarihine şartlamıştım kendimi ama kısmet olmadı.

bende yapamıyorum 2 günde 1 açıkçası eşim de pek gönüllü olmuyor. Biraz isteksiz miyiz nedir.

Bakalım vaktini bekliyor demekki..

Aynen o güne şartlanmamak lazım hatta regl tarihine kadar yapmak lazım.
Isteksizlikten değil çok normal böyle olmanız artık sanki görev gibi geliyor. Cinsellik artık bizde keyif için değil mecburiyet gibi olduğu için insanın bütün keyfi kaçıyor. Kurulmuş robot gibiyiz aylardır.

arkadaşlar ovulasyon testleri zamanlama açısından kullanılır
herşey yolunda demek değildir

ben hep pikleri zamanında gördüm

ama bu ay klomenle bile tek yumurtam olmuş

dr a ama pik oluyordu ve çatlıyordu dedim

onu bilemeyiz lh zaten yükselmek durumunda her ay
bu bir döngü dedi

yani yumurta kaç tana var varmı yada iş görürmü bilemeyiz dedi ultrason takibi yapmadan

ve iyiki de yaptırmışım bu ay tek yumurta zar zor oluşmuş

ama ovulasyonlara baksan herşey yolunda

tavsiyem eger birçok denemeye olmuyorsa takip yaptırın dr unuza

Psikolojik olarak çok çöktüm ya her ay dene dene sonuç sıfır.
Doğru söylüyorsun en doğrusu doktor kontrolü.
Onu nasıl yapıyor sürekli ultrasyona mı giriyorsun? Ne zaman gitmek mantıklı regl biter bitmez mi

canım mutlaka kendine güvenilir bir doktor bul ve onun takibine gir derim ben 3 yıl uğraştım ama boşa uğraşmışım şimdi doktor kontrolündeyim bir sürü eksikliğim varmış bilmediğim biz de herşey normal neden olmuyor diye didinip duruyoruz öyle değilmiş meğer boşa geçti 3 yılım ama şu an psikolojimi toparladım umutla devam ediyorum olacak inşallah

canım çok sık değil aslında
11. gün gidersin sana derki şu kadar mm olmuş ortalama çatlama zamanı söyler 14. gün yine gidersin çatlamak üzere der ilişki önerir
gwrekirse iğne yaptırır yani toplamda 2 kez gitsen dahi iş görür

Kaç aydır demiyorsunuz canım seni iyi anlıyorum bende her ay negatif sonuç gördüğümde ağlardım sonrasında burda ovulasyon testini keşfettim ve neden olmasın dedim n11 den laboguik marka çoklu aldım fiyatı seni şaşırtmasın fiyatları nette gerçekten uygun :) Rabbim vesile kıldı o ay hamile kaldım çok şükür şimdi bebişimizi bekliyoruz.
Ovulasyon testleri stres yapıyor deniyor ama stres olup olmamak tamamen senin elinde testleri yap elbette ama hayatın akışında devam etsin kafana takma testle ilişki zamanlamanı düzenle gerisi gelir inşallah..

Eşimle konuştum bu ay değil ondan sonra ki ay gidicez kesin en azından eşimde kontrol olur hep yumurtlamaya bağlamayayım. Belki bi sorun var boşa kürek çekiyoruz..
Artık her ihtimali düşünüyorum. Rüyamda evlatlık çocuk sahibi oluyordum

Bende n11 de gördüm bu ay alıcam reglme 6 gün kaldı bi olayım teste başlayacağım eger olmazsa o da bi daha ki ay doktora gidicem artık
Senin adına çok çok sevindim.. böyle hamilelik haberleri öyle umut oluyor ki bana inşallah sağlıkla kavusursun bebegine ❤

inşallah meleğine kavusursun canım güzel haberlerini bekliyorum

Amin inşallah sağolasın :) inşallah sana da vesile olur da hamileyim diye yazarsın
Kullanırken kılavuzu okursun ama ben yine de söyleyeyim sıvı alımına dikkat et testi yapmadan en az üç saat önceden sıvı alımını kes ki doğru sonuçlar alasın

Aminn senin duan kabul olur :)
Çok sağol burada gün gün payalşım yaparım kullanmaya baßlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…