Siliklelince zaten çatlams oluyorAnladım hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallahbende dün ve bugün pik gördüm. Dün ü değerlendirdik bugün boş geçeceğim sanırım yarını değerlendiririm. Korkuyorum kaçırmaktan da sperm kalitesinin düşmesinden de
Evet bugün öğlen baktım silikleşmemişti daha pikti . Silikleşince 24 saat daha yaşıyor diye biliyorum yumurtaSiliklelince zaten çatlams oluyor
Evet 24 saat yaşıyormuşEvet bugün öğlen baktım silikleşmemişti daha pikti . Silikleşince 24 saat daha yaşıyor diye biliyorum yumurta
Pik gününü ve ondan önceki bir günü değerlendirmiştik nasipte varsa ne şekilde olursa olsun oluyorTabiki nasıl değerlendirdiniz acaba
Çok haklısınız rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahPik gününü ve ondan önceki bir günü değerlendirmiştik nasipte varsa ne şekilde olursa olsun oluyor
Sadece 2 günü mü değerlendirdiniz kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz ?Pik gününü ve ondan önceki bir günü değerlendirmiştik nasipte varsa ne şekilde olursa olsun oluyor
Yazmıştım üstlerdeSadece 2 günü mü değerlendirdiniz kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz ?
Amin Allah razı olsunÇok haklısınız rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cümlemizden inşallahAmin Allah razı olsun
Kusura bakmayın o kadar çok forumlara yazınca unutuyorum bende çatlamadan 17 gün sonra kanda 648 ile öğrendim sizle yakınız baya benim tek ilişkim oldu pik yaptığı gün diğer gün zaten silikleşmeye başlamıştı pcosumda var aşırı silik olmuyordu eski testlerimdeYazmıştım üstlerde
Ben ovulasyon takibine devm ettim ama farklı bir markayla tekrardan pik gördüm neden acaba batıma 5.6 gün var hamilelik olabilir miKusura bakmayın o kadar çok forumlara yazınca unutuyorum bende çatlamadan 17 gün sonra kanda 648 ile öğrendim sizle yakınız baya benim tek ilişkim oldu pik yaptığı gün diğer gün zaten silikleşmeye başlamıştı pcosumda var aşırı silik olmuyordu eski testlerimde
Canım 15 bana tam pik gibi gelmedi ama pik gibi hamile oluncada pik yapıyormuş pcos yoktu değil mi sende ? O 15. Gün yaptığın test tin üstünden kaç gün geçti ?Ben ovulasyon takibine devm ettim ama farklı bir markayla tekrardan pik gördüm neden acaba batıma 5.6 gün var hamilelik olabilir mi
Canım 15 bana tam pik gibi gelmedi ama pik gibi hamile oluncada pik yapıyormuş pcos yoktu değil mi sende ? O 15. Gün yaptığın test tin üstünden kaç gün geçti ?
Testleri beşli beşli aldım çoklu bulamadm onun için ilk beş ve son 4 başka son bir test kaldı onuda yarın yapicm inşallah oda pik olursa gebelik testini beklicm sipariş ettimde prodoctorCanım 15 bana tam pik gibi gelmedi ama pik gibi hamile oluncada pik yapıyormuş pcos yoktu değil mi sende ? O 15. Gün yaptığın test tin üstünden kaç gün geçti ?
Tam bakmadım ben innovita yapmıştım 10 gün geçtiyse çıkabilir gebelik çok yeni şekilde yarında yapın bi olmadı kan verim koyulaşırsa ya da evde önce test yapın bu gebelik testleride kaçı algılıyor bilmiyorum da ..Testler farklı artimed arastirirsanz öyle oluyor tam koyulasmiyor baya birileri pik beklerkn pik gününü kaçırmış sonrasında soluklaşınca anlaşılıyor zaten 15. Günden tam 10 gün geçti
Tam bakmadım ben innovita yapmıştım 10 gün geçtiyse çıkabilir gebelik çok yeni şekilde
yarında yapın bi olmadı kan verim
koyulaşırsa ya da evde önce test yapın bu
gebelik testleride kaçı algılıyor bilmiyorum da ..
Evet çatlama olunca 24 saat yaşıyormuşEvet bugün öğlen baktım silikleşmemişti daha pikti . Silikleşince 24 saat daha yaşıyor diye biliyorum yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?