Ovulasyon testi ile hamile kalanlar bakabilir miii ?

Siliklelince zaten çatlams oluyor

Yazmıştım üstlerde
Kusura bakmayın o kadar çok forumlara yazınca unutuyorum bende çatlamadan 17 gün sonra kanda 648 ile öğrendim sizle yakınız baya benim tek ilişkim oldu pik yaptığı gün diğer gün zaten silikleşmeye başlamıştı pcosumda var aşırı silik olmuyordu eski testlerimde

Ben ovulasyon takibine devm ettim ama farklı bir markayla tekrardan pik gördüm neden acaba batıma 5.6 gün var hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• 1000179130.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 5
Ben ovulasyon takibine devm ettim ama farklı bir markayla tekrardan pik gördüm neden acaba batıma 5.6 gün var hamilelik olabilir mi
Canım 15 bana tam pik gibi gelmedi ama pik gibi hamile oluncada pik yapıyormuş pcos yoktu değil mi sende ? O 15. Gün yaptığın test tin üstünden kaç gün geçti ?

Canım 15 bana tam pik gibi gelmedi ama pik gibi hamile oluncada pik yapıyormuş pcos yoktu değil mi sende ? O 15. Gün yaptığın test tin üstünden kaç gün geçti ?

Testler farklı artimed arastirirsanz öyle oluyor tam koyulasmiyor baya birileri pik beklerkn pik gününü kaçırmış sonrasında soluklaşınca anlaşılıyor zaten 15. Günden tam 10 gün geçti

Testleri beşli beşli aldım çoklu bulamadm onun için ilk beş ve son 4 başka son bir test kaldı onuda yarın yapicm inşallah oda pik olursa gebelik testini beklicm sipariş ettimde prodoctor

Testler farklı artimed arastirirsanz öyle oluyor tam koyulasmiyor baya birileri pik beklerkn pik gününü kaçırmış sonrasında soluklaşınca anlaşılıyor zaten 15. Günden tam 10 gün geçti
Tam bakmadım ben innovita yapmıştım 10 gün geçtiyse çıkabilir gebelik çok yeni şekilde yarında yapın bi olmadı kan verim koyulaşırsa ya da evde önce test yapın bu gebelik testleride kaçı algılıyor bilmiyorum da ..

10 ve 13 günde hatta 8. Gün öğrenen bile olmuş darısı başıma inşallah bu ay klomen ve estrofem de kullanmistim doktor 10 Gün boyunda Gün aşırı ilişki önerdi ben hergun ilişki olark degelendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…