Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik olmuş zatenBata son 5gğn gebelik testleri negatif olunca birde ovulasyon deneyeyim dedim. Gebelik oluşunca Pik oluyormuş bazılarında. Benimde testlerim bu şekilde sizce pik olmaya mı başladı ?
Erken gebelik testi deneBata son 5gğn gebelik testleri negatif olunca birde ovulasyon deneyeyim dedim. Gebelik oluşunca Pik oluyormuş bazılarında. Benimde testlerim bu şekilde sizce pik olmaya mı başladı ?
Adete yakın pik olmaz silikleşir ya sanki benim tekrardan pik oluyor ve 5 gün sonra regl tarihim acaba gebelik mi var diye düşündümPik olmuş zaten
Olabilir:) yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiAdete yakın pik olmaz silikleşir ya sanki benim tekrardan pik oluyor ve 5 gün sonra regl tarihim acaba gebelik mi var diye düşündüm
8.gün canımOlabilir:) yumurtlamadan sonra kaç gün geçti
Ya denedim ama negatif çıktı pazartesiye kadar bekleyeyim dedimErken gebelik testi dene
Çok erken henüz. 14 günü bekle.Ya denedim ama negatif çıktı pazartesiye kadar bekleyeyim dedim
İnşallah bekleyebilirimÇok erken henüz. 14 günü bekle.
Benimde 3. Gün bugün yumurtlamadan sonraki.İnşallah bekleyebilirim
Çatlamadan kaynaklı ağrı olurmuşBenimde 3. Gün bugün yumurtlamadan sonraki.
Kasıklarımda ağrı var biraz
Çatladı benim ertesi gün dün ve bugün ağrım var biraz :) inşallah döllenme ve yerleşmedirÇatlamadan kaynaklı ağrı olurmuş
Ben o ovulasyon ile öğrendim sonra test yaptım pozitif kanda öyleydi baya bir koyu oluyor canım ham pik hemde gebelik testi poztif olması lazimBata son 5gğn gebelik testleri negatif olunca birde ovulasyon deneyeyim dedim. Gebelik oluşunca Pik oluyormuş bazılarında. Benimde testlerim bu şekilde sizce pik olmaya mı başladı ?
sonra öğrendim hamileliğimiYa denedim ama negatif çıktı pazartesiye kadar bekleyeyim dedim
Yumurtlamadan 7gün sonra yani dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyip öyle gebelik testi yapayım dedim. Ovu da sanki yavaş yavaş koyulaşıyor gibi bilemedim yaBen o ovulasyon ile öğrendim sonra test yaptım pozitif kanda öyleydi baya bir koyu oluyor canım ham pik hemde gebelik testi poztif olması lazim
Çok erken yapmışsın ben 13 gün sonra öğrendim 26 ile düşük degerle 1 hafta daha bekle yap test ins tutmuşturYumurtlamadan 7gün sonra yani dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyip öyle gebelik testi yapayım dedim. Ovu da sanki yavaş yavaş koyulaşıyor gibi bilemedim ya
İnşallahÇatladı benim ertesi gün dün ve bugün ağrım var biraz :) inşallah döllenme ve yerleşmedir
Amin peki sence ovulasyona göre olabilir mi gebelik yani şimdi tekrardan koyulaşması falan ? Seninde böylemiydiÇok erken yapmışsın ben 13 gün sonra öğrendim 26 ile düşük degerle 1 hafta daha bekle yap test ins tutmuştur