- 18 Kasım 2019
- 5.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi Merve34aslan
-
Bu arada üstüne sayı yazdığın pempe beyazlardan bahsetmiyordum sanırım yanlış yere yorum yapmışımKendinimde kullandım ama Türkiye den aldım innovatia kullanıyordum strip test kaset testi de gördüm ama sizinkini erken gebelik testine benzettim kusura bakma görmedim lh yazdığını görsem sormazdım hayırlı olsun hamile kalırsın inşallah
Kendinimde kullandım ama Türkiye den aldım innovatia kullanıyordum strip test kaset testi de gördüm ama sizinkini erken gebelik testine benzettim kusura bakma görmedim lh yazdığını görsem sormazdım hayırlı olsun hamile kalırsın inşallah
Bu arada üstüne sayı yazdığın pempe beyazlardan bahsetmiyordum sanırım yanlış yere yorum yapmışım
İnşallah ya o pembe testlerden Memnun musun benimkide yeşili bir gebenin günlüğünden aldım hamilede kalmıştım ama kaybettik bebeği yine sipariş verdim adet bitince başlicamYok cnm ne kusuru. Ben de sasirdim cok var benzeri ondan aciklamak istedim:) tesekkur ederim hayirlisi hepimiz icin
İnşallah ya o pembe testlerden Memnun musun benimkide yeşili bir gebenin günlüğünden aldım hamilede kalmıştım ama kaybettik bebeği yine sipariş verdim adet bitince başlicam
Belki de geç olur yumurtlaman benimde adete bir hafta kala olmuştu illa iki saat olmasıma gerek yok demişti aldığım kadın bir saat kesiyordum ben saat birde kesip ikide test yapıyordum ama belki senin testte iki saat önemlidir sıvı alımı etkileyebilir☹ uzuldum kaybin icin insallah saglikli hayirli bir evlat versin Allah. Ben de ilk defa kullandim cnm pregmate diye bir marka. Ama internette hem ovu hem gebelok testine cok iyi yorumlar gordum. Diger kaset tiplere gore fiyati da uygun. O yesillere de iyi diyorlar sanki oyle duymustum
Ben ama su 2 saat once sivi almama olayini bir turlu beceremedim. Ondan mi silik cikio yoksa yumurtlama da sorun mu var anlayamadim
Olabilir bakalim bugun regl gunum bekliormBelki de geç olur yumurtlaman benimde adete bir hafta kala olmuştu illa iki saat olmasıma gerek yok demişti aldığım kadın bir saat kesiyordum ben saat birde kesip ikide test yapıyordum ama belki senin testte iki saat önemlidir sıvı alımı etkileyebilir
Benim de 1 gün geçti, test yapmadım bekliyorum. 4 gün geçtiyse gebelik kanda çıkması gerekmez miydi?Evet 4 gün geçti. Kan verdim negatif. ama hala olmadım
Bu ne testidie acaba gebelik mi ovulasyon mu hiç böyle ovulasyon testi görmemiştim
Belki de geç olur yumurtlaman benimde adete bir hafta kala olmuştu illa iki saat olmasıma gerek yok demişti aldığım kadın bir saat kesiyordum ben saat birde kesip ikide test yapıyordum ama belki senin testte iki saat önemlidir sıvı alımı etkileyebilir
Ben kaldım ama benim bebeğimin kalbi durdu kaybettik bugün adet oldum tekrar test aldım adet bitimi başlicam sizin kaç gün geçti yumurtlama üzerindenMerhaba. Benimde hem ay ortasında hemde ay sonunda yumurtlama oldu. Hamile kaldınız mı siz
Anladım canım ben kaset teste güvenmiyorum en iyisi bir gebenin günlüğünden innovatia testler hiç bozuk çıkmıyor çok net yumurtlama günleriOvülasyon testi. Eczanelerde satılıyor
Ben kaldım ama benim bebeğimin kalbi durdu kaybettik bugün adet oldum tekrar test aldım adet bitimi başlicam sizin kaç gün geçti yumurtlama üzerinden
Anladım canım ben kaset teste güvenmiyorum en iyisi bir gebenin günlüğünden innovatia testler hiç bozuk çıkmıyor çok net yumurtlama günleri
Beta kaç çıktı birde amh değeri yüksek olabilir adeti engellerYumurtlamadan sonra 16. Gün kan verdim negatif. Negatifsen sonra bi hafta geçti yani adetimin 42. Günü. Hala olmadım. Kasık ağrıö çok fazla. Bir türlü sökülmüyor. Hamile olamam ama neden böyle oldu anlamıyorum
Eczanede olanın en iyisi olabilir ama strip testlere göre hassasiyetleri düşük bence deneyin dediğimiÖyle mi. Benim eşim eczacı o yüzden o getirmişti. En iyisi bu diyor ama bende anlamadım pek. Ayrıca 5 li olduğu için hemen bitiyor. Bu ay ondan alabilirim.
Canım bende seninle aynı durumdayım. CLiFE kullanıyorum bende. Bar suyu ne oluyoHım bakalm normalde bende folukul yok oyuzden çok şaşardım açıkcası ınanamadm sadce bıtkısel bır macun başladım clıfe ve bar suyu tüp bebek bıle denenemıyor maalsf ama yumrtalama varsa bu ıyıyr işaret şimdi 3 hafta ben iğne oldm yumrtalar buyusn dıye ama tepkı vermedı buyumedı tedavıyı sınlandrdıj 3 hafta evvel fsh yüksekti ilaclardan dolayı acaba ondan ı boyle çıktı
Canım bende seninle aynı durumdayım. CLiFE kullanıyorum bende. Bar suyu ne oluyo
Nar suyu rahim duvarı kalınlaştryor goya bu ay yazcam sana gıdp hır ölçtreyım değişen bırsey var yok yazarım neredeyse 2 aydr içiyorum çünkü nekadr aynındurmdayızCanım bende seninle aynı durumdayım. CLiFE kullanıyorum bende. Bar suyu ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?