• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Arkadaşlar ovülasyon testi ile gebelik elde edenler ve gebeliğini ovülasyon testi ile öğrenenler tecrübesini anlatabilirmi ( yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz, adetinize kaç gün vardi vs.) Ve testinizdeki çizgiler ne koyuluktaydi , silik olunca da hamilelik mi oluyor ??
Ben ovulasyonla takip etmemiştim yumurtlamami hamirl kaldgm ay o yüzden yumurtlamadan kaç gün sonra bilmiorum ama muhtemel adet tarihim 10 Kasım'di 8-9 Kasım'da ovulasyon testim biraz koyu olunca gebelik testi yaptım çok silik çıktı bence herkeste ovulasyon aynı koyulukta olmuyor gebelik varken resim attım üstteki ovulasyon alttaki ilk HCG testim geç döllenme olmuş ama benim

Eklentiler

• IMG_20200312_093419.jpg
    IMG_20200312_093419.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 132
Ben ovulasyonla takip etmemiştim yumurtlamami hamirl kaldgm ay o yüzden yumurtlamadan kaç gün sonra bilmiorum ama muhtemel adet tarihim 10 Kasım'di 8-9 Kasım'da ovulasyon testim biraz koyu olunca gebelik testi yaptım çok silik çıktı bence herkeste ovulasyon aynı koyulukta olmuyor gebelik varken resim attım üstteki ovulasyon alttaki ilk HCG testim geç döllenme olmuş ama benim
Ne kadar zaman sonra öğrendiniz acaba bebeğinizi? Adet gecikmeniz ne kadar olmuştu?

pık gormek lazım . 3 4 gun oncesınde pik olmalı yada pik e cok yakın olmalı. burda bı dolu paylasım var . orneklerı okuyabılırsın.
canım test yaptım 2 dakka sonra baktğımda silikti sonra testi orda unttm aklıma geldğinde boyle idi kendiliğinden bekleyınce boyle olma ıhtımalı tekrarmı yapmalıyım nedır şımdı bu arkadaşlar

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-03-12 at 19.46.29.jpeg
    WhatsApp Image 2020-03-12 at 19.46.29.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 132
canım test yaptım 2 dakka sonra baktğımda silikti sonra testi orda unttm aklıma geldğinde boyle idi kendiliğinden bekleyınce boyle olma ıhtımalı tekrarmı yapmalıyım nedır şımdı bu arkadaşlar
zaten zamanla oturuyo renkler. 3. Dk la 5. Dk arasinda bilefark oluyo illaki. Ne kadar kurursa kurusun misal benim test uygulamam dafarkli sonuccikmiyo c de koyulastigindan aralarindaki oran ayni kaliyo. Demem o ki koyu cikmis bu test.benim 8. Gun gece boyleydi :) bunlar ayni test bugunku. 10. Dk da kop koyu oldu ama ayni degerdeler

Eklentiler

• P_20200313_005426_p.jpg
    P_20200313_005426_p.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 102
  • P_20200313_002617_p_1.jpg
    P_20200313_002617_p_1.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
zaten zamanla oturuyo renkler. 3. Dk la 5. Dk arasinda bilefark oluyo illaki. Ne kadar kurursa kurusun misal benim test uygulamam dafarkli sonuccikmiyo c de koyulastigindan aralarindaki oran ayni kaliyo. Demem o ki koyu cikmis bu test.benim 8. Gun gece boyleydi :) bunlar ayni test bugunku. 10. Dk da kop koyu oldu ama ayni degerdeler
Hım bakalm normalde bende folukul yok oyuzden çok şaşardım açıkcası ınanamadm sadce bıtkısel bır macun başladım clıfe ve bar suyu tüp bebek bıle denenemıyor maalsf ama yumrtalama varsa bu ıyıyr işaret şimdi 3 hafta ben iğne oldm yumrtalar buyusn dıye ama tepkı vermedı buyumedı tedavıyı sınlandrdıj 3 hafta evvel fsh yüksekti ilaclardan dolayı acaba ondan ı boyle çıktı

Yumurtluyor da olabilirsiniz bence ilk bir gebelik testi yapın sonra kana gidersiniz . Lh da belliyse gebeliktede bellidir
Merhaba canm ben kendiliğimden adet gormuyorm hıc görmedim hep ilaçla iğne deneyelim yumrtalar buyusn sonra tüp başlayalım dendi ama yumrtalar uyarılara cevap vermedi buyumedı tedaviyi sonqlnsrdık 2 aydan fazladır adet gormuyorm bitkisel kğrelere devam ilaca adetıme baya var folukul yumrtalama yok bende yumrtalık yetmezliği dendi en son kasıklarımda ağrı akntı olunca 2 kez test yaptım Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi komployu çıktı 2 defa doktrumda attım salak saçması yok adete 15× gun kala yapılır yok bılmem ne çok onermıyıruz falan dedı hıc borsey anlamadım yarın randevu aldım gıdp baktrcam ıns doktr yanılır yumrtalama yoksa var çıkarmı

Merhaba canm ben kendiliğimden adet gormuyorm hıc görmedim hep ilaçla iğne deneyelim yumrtalar buyusn sonra tüp başlayalım dendi ama yumrtalar uyarılara cevap vermedi buyumedı tedaviyi sonqlnsrdık 2 aydan fazladır adet gormuyorm bitkisel kğrelere devam ilaca adetıme baya var folukul yumrtalama yok bende yumrtalık yetmezliği dendi en son kasıklarımda ağrı akntı olunca 2 kez test yaptım Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi komployu çıktı 2 defa doktrumda attım salak saçması yok adete 15× gun kala yapılır yok bılmem ne çok onermıyıruz falan dedı hıc borsey anlamadım yarın randevu aldım gıdp baktrcam ıns doktr yanılır yumrtalama yoksa var çıkarmı
Valla ne desem size bilemedim . Adetiniz düzensiz iğneyle adet oluyorsunuz. Ve bu durumda iki durum da çok yüksek ihtimali var. Allah bilir rabbim hayırlısını versin . Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏

Kasık ağrısı akıntı varsa teste de iki çizgi koyu çıkmışsa yumurtlamadır canım

Valla ne desem size bilemedim . Adetiniz düzensiz iğneyle adet oluyorsunuz. Ve bu durumda iki durum da çok yüksek ihtimali var. Allah bilir rabbim hayırlısını versin . Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏
İğne ile değil hapla oluyorm iğne yumurtaları buyutme ıcndı ama işe yaranayınca kestık doktrum belirli gunler de yaomadğımdan sanrm bunu yumrtalama saymıyor bu mumkun mü yada iğnelerle ara verince bırsey ler değişmiş olabılrmı yarın gorucem

Merhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim

Eklentiler

• 6082DAE2-3B7C-428D-A7F1-743C5B4F262E.jpeg
    6082DAE2-3B7C-428D-A7F1-743C5B4F262E.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var?

Eklentiler

• 20200327_164929.jpg
    20200327_164929.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim
Bu ne testidie acaba gebelik mi ovulasyon mu hiç böyle ovulasyon testi görmemiştim

Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var?
11 yazdığın yumurtlama günü canım 11ve 12yi değerlendirmişsindir inşallah tutar

Googla ovulasyon testi yazarsan cok gorursun, ucunda LH yaziyor zaten pembe kisminda. Yurtdisindan aldim ben ama benzerleri cok kullanilior burda da nasil gormedin ki.
Kendinimde kullandım ama Türkiye den aldım innovatia kullanıyordum strip test kaset testi de gördüm ama sizinkini erken gebelik testine benzettim kusura bakma görmedim lh yazdığını görsem sormazdım hayırlı olsun hamile kalırsın inşallah

Back