Ovulasyon testini atsana buraya canım benim arkadaşımda öyle öğrendi sana ümit vermiyeyim ama bı testini görmek isterimkızlar selam. en son yumurtlamamdan ve ilişkimin üzerinden tam 18 gün geçti.. 9 eylül adet olmam gerekiyordu fakat olmadım cumrtesi pazar akşam saatinde ovulasyon testi yapmak geldi içimden yaptım ve t çizgisi anında koyulaştı snra pazar bir daha yaptım aynı şekilde bir tık koyu oldu. bugün sabah ilk idrarla yaptım anında koyulaştı yine.. Bugün gebelik testi alıp yapıcm. karnım agrıyo sürekli gaz var adet sancısı gibi ama olamıyorum bir türlü adet.. Bu şekilde öğrenen varmı gebeliğini ? heyecan bastı
bu programı telefonuma indirmedim bilgisyrdan giriş yapıyorum iş yerimden. Bildiğin t çizgisi kopkoyu 3 gün boyunca öyle çıktı. birgebenin günlüğü var ebru diye biri yönetiyo o paylaşmış 2018 senesinde youtbeden, olabiliyor öğrenenler var demiş bu şekilde ama insan ümit ediyo işte.Ovulasyon testini atsana buraya canım benim arkadaşımda öyle öğrendi sana ümit vermiyeyim ama bı testini görmek isterim
Ovulasyon testini atsana buraya canım benim arkadaşımda öyle öğrendi sana ümit vermiyeyim ama bı testini görmek isterim
Hamilesin aynı ardasiminda böyleydi gözün aydın bı gebelik testi yap kuzum
bunu duymak ne güzel ne güzelll :)) ağzın bal damlıyo vallahii.. gecikmem var normalde içime kurt düştü bu testi yaptım 3 gün üst üste ve anında koyulaştı. şuan işteyim molamda gidip alıcam yapıcam dualarını esirgeme :)) inşallah vardır.Hamilesin aynı ardasiminda böyleydi gözün aydın bı gebelik testi yap kuzum
Amin kuzum benim inş vardır rabbim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsinbunu duymak ne güzel ne güzelll :)) ağzın bal damlıyo vallahii.. gecikmem var normalde içime kurt düştü bu testi yaptım 3 gün üst üste ve anında koyulaştı. şuan işteyim molamda gidip alıcam yapıcam dualarını esirgeme :)) inşallah vardır.
Eğer testimiz pozitif çıkarsa buraya atın bende meraklandim ve sürecinde dinlemek isterim özelden bende istiyorum ama olmuyobunu duymak ne güzel ne güzelll :)) ağzın bal damlıyo vallahii.. gecikmem var normalde içime kurt düştü bu testi yaptım 3 gün üst üste ve anında koyulaştı. şuan işteyim molamda gidip alıcam yapıcam dualarını esirgeme :)) inşallah vardır.
bunu duymak ne güzel ne güzelll :)) ağzın bal damlıyo vallahii.. gecikmem var normalde içime kurt düştü bu testi yaptım 3 gün üst üste ve anında koyulaştı. şuan işteyim molamda gidip alıcam yapıcam dualarını esirgeme :)) inşallah vardırge
Canım gebelik testi yaptım mı sonuç nedir ?bunu duymak ne güzel ne güzelll :)) ağzın bal damlıyo vallahii.. gecikmem var normalde içime kurt düştü bu testi yaptım 3 gün üst üste ve anında koyulaştı. şuan işteyim molamda gidip alıcam yapıcam dualarını esirgeme :)) inşallah vardır.
yaptım. poziitif çıktı yarın sabaha doktor randevusu aldım bakalm inşallah iyi sonuçlar alırım :)Canım gebelik testi yaptım mı sonuç nedir ?
Ayy çok sevindim rabbim ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyaptım. poziitif çıktı yarın sabaha doktor randevusu aldım bakalm inşallah iyi sonuçlar alırım :)
Ayy çok sevindim rabbim ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok teşkr ederim canm inşallah sağlıklıdır ne diyim :) footgrfını paylaştım testin. 10.30 da yaptımAyy çok sevindim rabbim ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz ne zmanAyy çok sevindim rabbim ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sen baya 4 5 haftalık falan hamilesin yavrum bence t cizgin çok koyu cikmis
yarın sabah doktora gidicem bakalım :) inşallah sağlıklıdır tek dileğim buSiz ne zman
Sen baya 4 5 haftalık falan hamilesin yavrum bence t cizgin çok koyu cikmis
6 aydır deniyoduk, son 2 aydır ovulasyon testiyle deniyoduk bu ay ikinci denememdi tuttu galba :))Siz ne zmandir gebelik istiyorsunuz canim
Amin kuzum ins kötüsünü dusu3 benim içinde diğer gebelik için bekleyenlerede duanı eksik etmeyarın sabah doktora gidicem bakalım :) inşallah sağlıklıdır tek dileğim bu
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinnn...Amin kuzum ins kötüsünü dusu3 benim içinde diğer gebelik için bekleyenlerede duanı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?