Benimde dokuz gün kala böyle cikmisti canım. Şuan hamileyim. Ama herkesin bir olmuyor sanırım.Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dokuz gün kala böyle cikmisti canım. Şuan hamileyim. Ama herkesin bir olmuyor sanırım.Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
Olabilir sabah gebelik testi yap ben ceMerhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
Şimdi almaya gideceğim gebelik testi ama şu hassas erken olanlarından mı alayım yoksa normal miBenimde dokuz gün kala böyle cikmisti canım. Şuan hamileyim. Ama herkesin bir olmuyor sanırım.
Erken olan predictor olanında mı almalıyım çünkü adet dönemime daha varOlabilir sabah gebelik testi yap ben ce
Daha varsa Reglime erken al canım benim bir gün kala normal gebelik testide çıkmıştı ama bu aradaŞimdi almaya gideceğim gebelik testi ama şu hassas erken olanlarından mı alayım yoksa normal mi
Bir gün kala hem normal test de çıkmıştı benim hemde erken gebelik yapmıştım ondada çıkmıştı . Erken yaptığım test 6 gün öncesine kadar yazıyorduErken olan predictor olanında mı almalıyım çünkü adet dönemime daha var
Şimdi almaya gidiyorum bende erken olanından alıcam 2 tane adetime 5 gün kaldıBir gün kala hem normal test de çıkmıştı benim hemde erken gebelik yapmıştım ondada çıkmıştı . Erken yaptığım test 6 gün öncesine kadar yazıyordu
Hadi al yap da bizede yaz.Şimdi almaya gidiyorum bende erken olanından alıcam 2 tane adetime 5 gün kaldı
İnşallahHadi al yap da bizede yaz.İnşallah güzel haberlerle gel
Maleseef çizgiden eser yokHadi al yap da bizede yaz.İnşallah güzel haberlerle gel
Hadi Yaaa hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki aya.Maleseef çizgiden eser yok![]()
Yaaaa süper çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. B nde bugün keseyi gördüm. Normalde şehir dışındayım. Dayanamadım gittim doktora
Allah kucağına almayıda nasip etsin ne güzel sabırsız anneler olucazYaaaa süper çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. B nde bugün keseyi gördüm. Normalde şehir dışındayım. Dayanamadım gittim doktora ❤❤
Amin inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah Nerelisin bu aradaAllah kucağına almayıda nasip etsin ne güzel sabırsız anneler olucaz![]()
bursa :) senAmin inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah Nerelisin bu arada![]()
İstanbulbursa :) sen
Hayırlı olsun, senin durumuna bakmak için geldim konuya ve mutlu haberini aldım. Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun, senin durumuna bakmak için geldim konuya ve mutlu haberini aldım. Tebrik ederim![]()