Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik testi yerine geçer mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanabilirseniz bekleyin tabi 😀 Benim üç günüm kaldı çıktım dışarı açık eczane var mı yakında diye. Açık bulsaydim hem ovulasyon hem normal gebelik alıp yapicaktim. Bazen normalde bile erken sonuc çıktığını duymuştum.
Benim en ufak belirtim olsa beklemicem ama hiç belirtim yok korkuyorum o yüzden bugün olurum yarın olurum derken bugüne kadar bekledim. Sizin belirtiniz var mı?

Benim en ufak belirtim olsa beklemicem ama hiç belirtim yok korkuyorum o yüzden bugün olurum yarın olurum derken bugüne kadar bekledim. Sizin belirtiniz var mı?
Benim bir tane çocuğum var. Onu emzirmedigim aralıklarda göğüslerde acı olurdu süt dolarken su an ara ara onu hissediyorum normalde regl öncesi goguslerim hiç acimazdi . Bu kez sanki süt doluyor gibi acıyor o yüzden biraz Umutlandim.. ama bel ağrım da var yumurtaliklarim arada acıyor batar giriyor bunlarda bana regl olacakmisim hissiyatı veriyor. Yani karıştığim.

Benim bir tane çocuğum var. Onu emzirmedigim aralıklarda göğüslerde acı olurdu süt dolarken su an ara ara onu hissediyorum normalde regl öncesi goguslerim hiç acimazdi . Bu kez sanki süt doluyor gibi acıyor o yüzden biraz Umutlandim.. ama bel ağrım da var yumurtaliklarim arada acıyor batar giriyor bunlarda bana regl olacakmisim hissiyatı veriyor. Yani karıştığim.
İnşallah regl olmazsınız hamilesinizdir birlikte güzel haberler alırız bu ay :) Ben normalde hiç gecikmem program hangi günü gösteriyorsa o gün mutlaka olurum ama 31 ve 1inde yumurtladım 14 gün ekliyorlar sanırım üzerine. İlk kez bu ay ovu takibi yaptım o yüzden daha önce o tarihlere ekleme çıkarma da yapmadım

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.
Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler oldu mu acaba? Biraz internetten araştırdım böyle bir test yapıldığında genelde olumlu sonuç alan çok olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz. Üstelik regl dönemine daha gelmeden. Erken gebelik testi gibi bir nevi.
Ben ovulasyon testi ile öğrendim gebeligimi adet tarihimden 8 gün geçmişti evde de ovu testi vardı bi yapayım dedim öylesine baktım kopkoyu iki çizgi de

İnşallah regl olmazsınız hamilesinizdir birlikte güzel haberler alırız bu ay :) Ben normalde hiç gecikmem program hangi günü gösteriyorsa o gün mutlaka olurum ama 31 ve 1inde yumurtladım 14 gün ekliyorlar sanırım üzerine. İlk kez bu ay ovu takibi yaptım o yüzden daha önce o tarihlere ekleme çıkarma da yapmadım
Bende ilk defa programa göre yaptım. İnşallah tutarsa birde bir olucak .. Ama bence siz hamilesiniz insallah 🥰

Bende ilk defa programa göre yaptım. İnşallah tutarsa birde bir olucak .. Ama bence siz hamilesiniz insallah 🥰
Ay inşallah bayram hediyesi olsun. Benim de birde bir olucak sayılır daha önce eczaneden aldığım bir markayla bir kez takip ettim sonra forumdan biri instada satış yapan bir bayanın sattığı testleri önerdi onlarla yaptım

herkeste 14 degil. benim gecen ay 11 gun surdu ovu ve regl arasi. ovu testi yapmasam inanmazdim. bir ay 13 gun surdu.

Ay inşallah bayram hediyesi olsun. Benim de birde bir olucak sayılır daha önce eczaneden aldığım bir markayla bir kez takip ettim sonra forumdan biri instada satış yapan bir bayanın sattığı testleri önerdi onlarla yaptım
o hanimdan ovu takip hizmeti de aldiniz mi sadece o marka test mi aldiniz

Kızlar merhaba ben bugün normal gebelik testi yaptım bat yarın. Yumurtlamadan beş gün sonrada ovulasyon testi yapmıştım hatırlarsanız oda silik cizgiydi. Buda böyle ❤️

Eklentiler

• IMG_20190815_170853.jpg
    IMG_20190815_170853.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi

Eklentiler

• 53BDC782-C3BD-4DAA-B1E3-BD8B1752827C.jpeg
    53BDC782-C3BD-4DAA-B1E3-BD8B1752827C.jpeg
    264,7 KB · Görüntüleme: 89
evet oldu kahverengi akıntı geldi leke gibi yumurtlama dönemimi değerlendirmiştim ben

Benim de 8 gün varken yaptığımda oldukça silik çıktı. Miratech kullanıyorum ben de. Seninkinden baya şüphelendim ben😀 inşallah istediğin gibi sonuç alırsın.

evet oldu kahverengi akıntı geldi leke gibi yumurtlama dönemimi değerlendirmiştim ben
Bir de
Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
bir sorum daha var sana:) benim t çizgisi de hiç bir zaman bu kadar koyu çıkmıyor. Nasıl yapıyorsun testi? İdrar içinde bekleterek mi-ve ne kadar bekletiyorsun?

Bir de

bir sorum daha var sana:) benim t çizgisi de hiç bir zaman bu kadar koyu çıkmıyor. Nasıl yapıyorsun testi? İdrar içinde bekleterek mi-ve ne kadar bekletiyorsun?
şeffaf bir kabım var onda yapıyorum testlerimi çubupu 10 sn batırıyorum sonra çekip yatay olarak bekletiyorum bu sonuc tam 20 saniyede belirdi

şeffaf bir kabım var onda yapıyorum testlerimi çubupu 10 sn batırıyorum sonra çekip yatay olarak bekletiyorum bu sonuc tam 20 saniyede belirdi
Ben de öyle deneyeceğim yarın:) teşekkürler. gebelik testi yapmaya karar verirsen sonucu haber vermeyi unutma, hayırlısı olur umarın hakkında.

Back