Benim en ufak belirtim olsa beklemicem ama hiç belirtim yok korkuyorum o yüzden bugün olurum yarın olurum derken bugüne kadar bekledim. Sizin belirtiniz var mı?Dayanabilirseniz bekleyin tabiBenim üç günüm kaldı çıktım dışarı açık eczane var mı yakında diye. Açık bulsaydim hem ovulasyon hem normal gebelik alıp yapicaktim. Bazen normalde bile erken sonuc çıktığını duymuştum.
Benim bir tane çocuğum var. Onu emzirmedigim aralıklarda göğüslerde acı olurdu süt dolarken su an ara ara onu hissediyorum normalde regl öncesi goguslerim hiç acimazdi . Bu kez sanki süt doluyor gibi acıyor o yüzden biraz Umutlandim.. ama bel ağrım da var yumurtaliklarim arada acıyor batar giriyor bunlarda bana regl olacakmisim hissiyatı veriyor. Yani karıştığim.Benim en ufak belirtim olsa beklemicem ama hiç belirtim yok korkuyorum o yüzden bugün olurum yarın olurum derken bugüne kadar bekledim. Sizin belirtiniz var mı?
İnşallah regl olmazsınız hamilesinizdir birlikte güzel haberler alırız bu ay :) Ben normalde hiç gecikmem program hangi günü gösteriyorsa o gün mutlaka olurum ama 31 ve 1inde yumurtladım 14 gün ekliyorlar sanırım üzerine. İlk kez bu ay ovu takibi yaptım o yüzden daha önce o tarihlere ekleme çıkarma da yapmadımBenim bir tane çocuğum var. Onu emzirmedigim aralıklarda göğüslerde acı olurdu süt dolarken su an ara ara onu hissediyorum normalde regl öncesi goguslerim hiç acimazdi . Bu kez sanki süt doluyor gibi acıyor o yüzden biraz Umutlandim.. ama bel ağrım da var yumurtaliklarim arada acıyor batar giriyor bunlarda bana regl olacakmisim hissiyatı veriyor. Yani karıştığim.
Ben ovulasyon testi ile öğrendim gebeligimi adet tarihimden 8 gün geçmişti evde de ovu testi vardı bi yapayım dedim öylesine baktım kopkoyu iki çizgi deMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.
Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler oldu mu acaba? Biraz internetten araştırdım böyle bir test yapıldığında genelde olumlu sonuç alan çok olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz. Üstelik regl dönemine daha gelmeden. Erken gebelik testi gibi bir nevi.
Bende ilk defa programa göre yaptım. İnşallah tutarsa birde bir olucak .. Ama bence siz hamilesiniz insallahİnşallah regl olmazsınız hamilesinizdir birlikte güzel haberler alırız bu ay :) Ben normalde hiç gecikmem program hangi günü gösteriyorsa o gün mutlaka olurum ama 31 ve 1inde yumurtladım 14 gün ekliyorlar sanırım üzerine. İlk kez bu ay ovu takibi yaptım o yüzden daha önce o tarihlere ekleme çıkarma da yapmadım
Ay inşallah bayram hediyesi olsun. Benim de birde bir olucak sayılır daha önce eczaneden aldığım bir markayla bir kez takip ettim sonra forumdan biri instada satış yapan bir bayanın sattığı testleri önerdi onlarla yaptımBende ilk defa programa göre yaptım. İnşallah tutarsa birde bir olucak .. Ama bence siz hamilesiniz insallah
İnşallah hakimizda hayırlısı ne ise o olsunAy inşallah bayram hediyesi olsun. Benim de birde bir olucak sayılır daha önce eczaneden aldığım bir markayla bir kez takip ettim sonra forumdan biri instada satış yapan bir bayanın sattığı testleri önerdi onlarla yaptım
herkeste 14 degil. benim gecen ay 11 gun surdu ovu ve regl arasi. ovu testi yapmasam inanmazdim. bir ay 13 gun surdu.İnşallah regl olmazsınız hamilesinizdir birlikte güzel haberler alırız bu ay :) Ben normalde hiç gecikmem program hangi günü gösteriyorsa o gün mutlaka olurum ama 31 ve 1inde yumurtladım 14 gün ekliyorlar sanırım üzerine. İlk kez bu ay ovu takibi yaptım o yüzden daha önce o tarihlere ekleme çıkarma da yapmadım
o hanimdan ovu takip hizmeti de aldiniz mi sadece o marka test mi aldinizAy inşallah bayram hediyesi olsun. Benim de birde bir olucak sayılır daha önce eczaneden aldığım bir markayla bir kez takip ettim sonra forumdan biri instada satış yapan bir bayanın sattığı testleri önerdi onlarla yaptım
Değişiyor demek ki aydan ayaherkeste 14 degil. benim gecen ay 11 gun surdu ovu ve regl arasi. ovu testi yapmasam inanmazdim. bir ay 13 gun surdu.
Takip hizmeti almadım sadece testlerini satın aldımo hanimdan ovu takip hizmeti de aldiniz mi sadece o marka test mi aldiniz
kesinlikle.. bazen 14 gun sayiyoruz gecti diyoruz test yapiyoruz. iki gun sonra regl geliyor. halbuki 16 gun o donem belki o ay regl gununde geldi bosa test yaptikDeğişiyor demek ki aydan aya
Önceki günler nasıldı? Yumurtlama sonrası koyulaşma oldu mu?Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
evet oldu kahverengi akıntı geldi leke gibi yumurtlama dönemimi değerlendirmiştim benÖnceki günler nasıldı? Yumurtlama sonrası koyulaşma oldu mu?
evet oldu kahverengi akıntı geldi leke gibi yumurtlama dönemimi değerlendirmiştim ben
Bir deevet oldu kahverengi akıntı geldi leke gibi yumurtlama dönemimi değerlendirmiştim ben
bir sorum daha var sana:) benim t çizgisi de hiç bir zaman bu kadar koyu çıkmıyor. Nasıl yapıyorsun testi? İdrar içinde bekleterek mi-ve ne kadar bekletiyorsun?Merhaba kzlar benim yumurtlamama dönemim geçti adetime 6 gün var acaba bu şekilde tam koyu cıkmas belirti olabilir mi
şeffaf bir kabım var onda yapıyorum testlerimi çubupu 10 sn batırıyorum sonra çekip yatay olarak bekletiyorum bu sonuc tam 20 saniyede belirdiBir de
bir sorum daha var sana:) benim t çizgisi de hiç bir zaman bu kadar koyu çıkmıyor. Nasıl yapıyorsun testi? İdrar içinde bekleterek mi-ve ne kadar bekletiyorsun?
Ben de öyle deneyeceğim yarın:) teşekkürler. gebelik testi yapmaya karar verirsen sonucu haber vermeyi unutma, hayırlısı olur umarın hakkında.şeffaf bir kabım var onda yapıyorum testlerimi çubupu 10 sn batırıyorum sonra çekip yatay olarak bekletiyorum bu sonuc tam 20 saniyede belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?