Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile gebelik testi yapılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikmisti sonra gebelik testi yaptim gebeymisim yani ov testi gosterdi bende gebeligi
Benim ovulasyon testim 2 gündur bu şekilde neden bilginiz var mı dün bozuk galiba dedim ama bugunki de mi bozuk yardımcı olursanız sevinirim

kizlar merhaba benim sorum aslinda ayni sekilde konuyu acan arkadasin sorusuna yakin yardimci olursaniz cok sevinirim 16 agustosa yumurtlama 18 agustosda catlama gordum bugun yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13.gunu ovulasyon testi gebelik baslarsa koyulasmaya baslar demislerdi benim.ovulasyom testi koyulasmaya basladi.ama oyle c silik t cok koyu degil resimleri atiyorum boyle basina gelen oldu mu?

Aynı durumdayım bende sizin sonuç ne oldu

Geçen ay ben de ovülasyon testiyle denedim gebelikte negatif ovulasyonda cizgi çıkıyordu ama koyu değildi. Hamile de değildim zaten. Bence tam güvenilir değil

Benim arkadaşım bu olaya hakimdi. Adetine 5 gün kala hem ovulasyon hem gebelik testiyle denedi ve ovulasyon testi günden güne koyulaşmıştı. inşallah siz de hamilesinizdri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…