- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Kan versen daha saglikli olur canimNormalde bugün 3.günü ama regl olmadım canım.
Bende aynı durumdayım. Ama gebelik testi negatif çıktı hala daha gelen giden yok.Şansıma bugün pazar canım yapamayacam testi.. ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı üzerinden 18 gün geçti tekrar yumurtlama olabilir mi ki.. reglim 2 gün gecikti bu arada
Kaç gün gecikti canımBende aynı durumdayım. Ama gebelik testi negatif çıktı hala daha gelen giden yok.
Adet öncesi lh hormonunda dalgalanma olabiliyormuş ondan pik oluyormuş ben de adet olacam zaten canımBende aynı durumdayım. Ama gebelik testi negatif çıktı hala daha gelen giden yok.
Benim 3 gün gecikmem oldu adetimi bekliyorum hala. Hiç bu kadar gecikmem olmadı.Kaç gün gecikti canım
Stres falan da etkiliyormuş canım.. benim başladı kanamam gelecek aya inş artıkk allah kucaklarımızı boş bırakmasınnBenim 3 gün gecikmem oldu adetimi bekliyorum hala. Hiç bu kadar gecikmem olmadı.
Amin canım. Sanmıyorum stres bemi etkilenmez çok düzenliyimdir kendimi bildim bileli :)Stres falan da etkiliyormuş canım.. benim başladı kanamam gelecek aya inş artıkk allah kucaklarımızı boş bırakmasınn
Benim ovulasyon testim 2 gündur bu şekilde neden bilginiz var mı dün bozuk galiba dedim ama bugunki de mi bozuk yardımcı olursanız sevinirimBende t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikmisti sonra gebelik testi yaptim gebeymisim yani ov testi gosterdi bende gebeligi
Yumurtlama geçiriyorsunuz demekkiBenim ovulasyon testim 2 gündur bu şekilde neden bilginiz var mı dün bozuk galiba dedim ama bugunki de mi bozuk yardımcı olursanız sevinirim
Dosya ekle kısmından canımfoto nasıl atıyosunuz ya yadımcı olurmusun yeniyim
Ablam yaptı gebe değildi benimki gibi koyu olmadı siliktiHerkeste gösterir mi benim merak ettiğim o
2.yumurtlama olabilir. Ya da gebelik olabilir test yaptınız mıBenim ovulasyon testim 2 gündur bu şekilde neden bilginiz var mı dün bozuk galiba dedim ama bugunki de mi bozuk yardımcı olursanız sevinirim
Aynı durumdayım bende sizin sonuç ne oldukizlar merhaba benim sorum aslinda ayni sekilde konuyu acan arkadasin sorusuna yakinEki Görüntüle 2682810 yardimci olursaniz cok sevinirim 16 agustosa yumurtlama 18 agustosda catlama gordum bugun yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13.gunu ovulasyon testi gebelik baslarsa koyulasmaya baslar demislerdi benim.ovulasyom testi koyulasmaya basladi.ama oyle c silik t cok koyu degil resimleri atiyorum boyle basina gelen oldu mu?
Benim arkadaşım bu olaya hakimdi. Adetine 5 gün kala hem ovulasyon hem gebelik testiyle denedi ve ovulasyon testi günden güne koyulaşmıştı. inşallah siz de hamilesinizdrikizlar merhaba benim sorum aslinda ayni sekilde konuyu acan arkadasin sorusuna yakinEki Görüntüle 2682810 yardimci olursaniz cok sevinirim 16 agustosa yumurtlama 18 agustosda catlama gordum bugun yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13.gunu ovulasyon testi gebelik baslarsa koyulasmaya baslar demislerdi benim.ovulasyom testi koyulasmaya basladi.ama oyle c silik t cok koyu degil resimleri atiyorum boyle basina gelen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?