Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile gebelik testi yapılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Reglden bir gün önce ovülasyon testi yaptım denemek istedim. Çok koyu olmasa da belirgin ikinci çizgi çıktı.
Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu biliyorum. Bugün regl tarihim geçti fakat test yapmak istemiyorum umudum yok. Ovülasyon yüzünden acaba kalmadı aklımda.
Fakat şunu merak ediyorum, tüm gebelikler ovülasyon ile öğrenilebilir mi??

Reglden bir gün önce ovülasyon testi yaptım denemek istedim. Çok koyu olmasa da belirgin ikinci çizgi çıktı.
Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu biliyorum. Bugün regl tarihim geçti fakat test yapmak istemiyorum umudum yok. Ovülasyon yüzünden acaba kalmadı aklımda.
Fakat şunu merak ediyorum, tüm gebelikler ovülasyon ile öğrenilebilir mi??
[/QUOTE]
şöyle dıyım bhcg le karıstırdıgından ovulasyon testı de dusuk lvl lh ı bıle algılama yetenegı oldugundan bhcg daha normal testte gorunmeye yenı baslamısken ovulasyon testı pık gosterıyor. 10. 11 .gun ovulasyonda pikken erken gebelıkte gormustum.

Bende t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikmisti sonra gebelik testi yaptim gebeymisim yani ov testi gosterdi bende gebeligi

Ben yumurtlama testi ile ogrendim 2.bi yumurtlama sandim reglme 6 gün kala ertesi gunde koyu cikti testleri aldgim kisi 2.yumurtlamada olabilir ama gebelikte olabilir hemen bi gebelik testi yap dedi yaptim ve silik czgi cikti hamileyim

Hatta resim olarak atacktim ama atamadim oyle daha iyi anlardiniz
Yaa siz benim sorduğumu anlamadınız. Kendimi anlatamadım. Benim sorum şu, benim ovülasyon testi pik olmamasına rağmen gebelik olasılığı olabilir mi bunu merak ediyorum ben. Test çok belirgin değildi diye tamamen gebelik olasılığını aklımdan çıkarmalı mıyım yani?

Çıkarmalısın.

Olabilir aslinda cunku kisiden kisiye fark eder arkadasimda ovulasyon testi ile hamile kaldi ama onun hic sonradan testleri pik olmadi bnmde ayninda pik oldu hep gununuz reglinize kac gun var bi gebelik testi yapn

regle yakın koyu çıkıyor cnm ben çok denedim umutlanma

Kızlar benim testime de bakar mısınız. Elimde gebelik testi yok.. reglim 2 gün geçti ovulasyon yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20200823-111519_Gallery.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 47
Geçen hafta yaptığım ovulasyon böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20200823-112258_Gallery.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…