- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Herkeste gösterir mi benim merak ettiğim oBende t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikmisti sonra gebelik testi yaptim gebeymisim yani ov testi gosterdi bende gebeligi
Hayır, bende göstermedi. Adet öncesi LH dalgalanması olabiliyormuş. Ben 4 gün gecikmeyle ve T çizgisinin c’deb daha koyu çıkmasına rağmen hamile değildim.Herkeste gösterir mi benim merak ettiğim o
Sizinki yumurtlamaymış o zaman.Hayır, bende göstermedi. Adet öncesi LH dalgalanması olabiliyormuş. Ben 4 gün gecikmeyle ve T çizgisinin c’deb daha koyu çıkmasına rağmen hamile değildim.
Hatta resim olarak atacktim ama atamadim oyle daha iyi anlardinizSizinki yumurtlamaymış o zaman.
Yaa siz benim sorduğumu anlamadınız. Kendimi anlatamadım. Benim sorum şu, benim ovülasyon testi pik olmamasına rağmen gebelik olasılığı olabilir mi bunu merak ediyorum ben. Test çok belirgin değildi diye tamamen gebelik olasılığını aklımdan çıkarmalı mıyım yani?Hatta resim olarak atacktim ama atamadim oyle daha iyi anlardiniz
Çıkarmalısın.Yaa siz benim sorduğumu anlamadınız. Kendimi anlatamadım. Benim sorum şu, benim ovülasyon testi pik olmamasına rağmen gebelik olasılığı olabilir mi bunu merak ediyorum ben. Test çok belirgin değildi diye tamamen gebelik olasılığını aklımdan çıkarmalı mıyım yani?
Olabilir aslinda cunku kisiden kisiye fark eder arkadasimda ovulasyon testi ile hamile kaldi ama onun hic sonradan testleri pik olmadi bnmde ayninda pik oldu hep gununuz reglinize kac gun var bi gebelik testi yapnYaa siz benim sorduğumu anlamadınız. Kendimi anlatamadım. Benim sorum şu, benim ovülasyon testi pik olmamasına rağmen gebelik olasılığı olabilir mi bunu merak ediyorum ben. Test çok belirgin değildi diye tamamen gebelik olasılığını aklımdan çıkarmalı mıyım yani?
regle yakın koyu çıkıyor cnm ben çok denedim umutlanmaReglden bir gün önce ovülasyon testi yaptım denemek istedim. Çok koyu olmasa da belirgin ikinci çizgi çıktı.
Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu biliyorum. Bugün regl tarihim geçti fakat test yapmak istemiyorum umudum yok. Ovülasyon yüzünden acaba kalmadı aklımda.
Fakat şunu merak ediyorum, tüm gebelikler ovülasyon ile öğrenilebilir mi??
Normalde bugün 3.günü ama regl olmadım canım.Olabilir aslinda cunku kisiden kisiye fark eder arkadasimda ovulasyon testi ile hamile kaldi ama onun hic sonradan testleri pik olmadi bnmde ayninda pik oldu hep gununuz reglinize kac gun var bi gebelik testi yapn
Canım benim de şu an ovulasyon pik duruyor bi bakar mısın testlerime. Elimde gebelik testi yokBende t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikmisti sonra gebelik testi yaptim gebeymisim yani ov testi gosterdi bende gebeligi
Canım benim de şu an ovulasyon pik duruyor bi bakar mısın testlerime. Elimde gebelik testi yok
Şansıma bugün pazar canım yapamayacam testi.. ayın 5 inde 22 mm yumurtam vardı üzerinden 18 gün geçti tekrar yumurtlama olabilir mi ki.. reglim 2 gün gecikti bu aradaİhtimal var gebelik testi yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?