• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTI ILE GEBELIK OGRENILIR MI ARKADASLAR?DENEYIMLI ARKADASLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seta_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
362
175
53
Merhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?Resimde
IMG-20200830-WA0004.webp
ovulasyon testlerim mevcut

Merhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?ResimdeEki Görüntüle 2682817 ovulasyon testlerim mevcut
Ben pik yaptıktan bir hafta sonra öğrendim, erken değil test yapabilirsiniz bence

Benımde koyulasmaya baslamıstı böyle gebeymişim olabilir yani

Yumurtlamanin kacinci gunu koyulasmaya baslamisti sizin ve ne.zaman ogrendiniz gebe oldugunizi idrarda pozirif cikmismiydi

yumurtlamadan 1 hafta sonra mi ogrendiniz?
Evet resmen öyle oldu benimki. Iki kez de test yaptım bugün, pozitif yani. Çok erken ama belirtileri de çok bariz yaşadığım için yanılma payı yoktur diye düşünüyorum.

Ad
Yumurtlamanin kacinci gunu koyulasmaya baslamisti sizin ve ne.zaman ogrendiniz gebe oldugunizi idrarda pozirif cikmismiydi
Adete bir hafta vardı bu sekil ekoyu cıkıyor du pozitif gördüm evet sonra daha da koyulastı kontrol cizgisi bişe hafif kaldı yanında

Daha erken olabilir evet pozitif gordum ama erken. Döllenme benimkisi

Evet resmen öyle oldu benimki. Iki kez de test yaptım bugün, pozitif yani. Çok erken ama belirtileri de çok bariz yaşadığım için yanılma payı yoktur diye düşünüyorum.
gebelik testi mi yaptiniz ne.guzel hayirli olsun insallah ben catlamanin 13. gunu yaptim yani bugun negatif cikti

hayirlu ugurlu olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah,erken dollenme ile gec dollenme belirtisi nasil oluyor canim?
Herangi bir belirti olmuyor birini geç öğreniyorsun birini erken 🤷‍♀️ yani erken döllenme de yumurtlama da erken oldugu için adet gelmeden ogrenebiliyorsun gec dollenme de de adet baya geciyor öyle ogrenıyor sun

Herangi bir belirti olmuyor birini geç öğreniyorsun birini erken 🤷‍♀️ yani erken döllenme de yumurtlama da erken oldugu için adet gelmeden ogrenebiliyorsun gec dollenme de de adet baya geciyor öyle ogrenıyor sun
Aynen benim de geç dollenme oldu mesela. Adetimin ilk gününden 24 gün sonra yumurtlama oldu

Merhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?ResimdeEki Görüntüle 2682817 ovulasyon testlerim mevcut
Canım ben de seninle aynı durumdayım benim son dört gündür böyle koyu çıkıyor. Reglimede 6 gün var. Bu sabah gebelik testi yaptım hayali pembe bi çizgi gördüm. İnşallah hamileyizdir

Back
X