Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pik yaptıktan bir hafta sonra öğrendim, erken değil test yapabilirsiniz benceMerhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?ResimdeEki Görüntüle 2682817 ovulasyon testlerim mevcut
Benımde koyulasmaya baslamıstı böyle gebeymişim olabilir yani
Yumurtlamanin kacinci gunu koyulasmaya baslamisti sizin ve ne.zaman ogrendiniz gebe oldugunizi idrarda pozirif cikmismiydi
yumurtlamadan 1 hafta sonra mi ogrendiniz?Benımde koyulasmaya baslamıstı böyle gebeymişim olabilir yani
Yumurtlamanin kacinci gunu koyulasmaya baslamisti sizin ve ne.zaman ogrendiniz gebe oldugunizi idrarda pozirif cikmismiydiBenımde koyulasmaya baslamıstı böyle gebeymişim olabilir yani
Evet resmen öyle oldu benimki. Iki kez de test yaptım bugün, pozitif yani. Çok erken ama belirtileri de çok bariz yaşadığım için yanılma payı yoktur diye düşünüyorum.yumurtlamadan 1 hafta sonra mi ogrendiniz?
Adete bir hafta vardı bu sekil ekoyu cıkıyor du pozitif gördüm evet sonra daha da koyulastı kontrol cizgisi bişe hafif kaldı yanındaYumurtlamanin kacinci gunu koyulasmaya baslamisti sizin ve ne.zaman ogrendiniz gebe oldugunizi idrarda pozirif cikmismiydi
idrar testinde mi pozitifi gordun gebelik testini ben catlamanin 13. gunu yaptim yani bugun negatifti malesefAd
Adete bir hafta vardı bu sekil ekoyu cıkıyor du pozitif gördüm evet sonra daha da koyulastı kontrol cizgisi bişe hafif kaldı yanında
gebelik testi mi yaptiniz ne.guzel hayirli olsun insallah ben catlamanin 13. gunu yaptim yani bugun negatif ciktiEvet resmen öyle oldu benimki. Iki kez de test yaptım bugün, pozitif yani. Çok erken ama belirtileri de çok bariz yaşadığım için yanılma payı yoktur diye düşünüyorum.
hayirlu ugurlu olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah,erken dollenme ile gec dollenme belirtisi nasil oluyor canim?Daha erken olabilir evet pozitif gordum ama erken. Döllenme benimkisi
Herangi bir belirti olmuyor birini geç öğreniyorsun birini erkenhayirlu ugurlu olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah,erken dollenme ile gec dollenme belirtisi nasil oluyor canim?
Aynen benim de geç dollenme oldu mesela. Adetimin ilk gününden 24 gün sonra yumurtlama olduHerangi bir belirti olmuyor birini geç öğreniyorsun birini erkenyani erken döllenme de yumurtlama da erken oldugu için adet gelmeden ogrenebiliyorsun gec dollenme de de adet baya geciyor öyle ogrenıyor sun
Hayırlı olsun kaç haftalıkAynen benim de geç dollenme oldu mesela. Adetimin ilk gününden 24 gün sonra yumurtlama oldu
Henüz yeni öğrendim :) teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallahHa
Hayırlı olsun kaç haftalık
Sağolun bende yeni öğrendimHenüz yeni öğrendim :) teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallah
Canım ben de seninle aynı durumdayım benim son dört gündür böyle koyu çıkıyor. Reglimede 6 gün var. Bu sabah gebelik testi yaptım hayali pembe bi çizgi gördüm. İnşallah hamileyizdirMerhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?ResimdeEki Görüntüle 2682817 ovulasyon testlerim mevcut