Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler yardımcı olabilir mi ?

nurkubus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
23
1
24
kızlar bende pcos var daha önce almıştım bu ovulasyon testlerini bir işime yaramadı şimdi de bazı belirtilerim var gibi hissediyorum hamileliğe yoruyorum en azından ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen varsa ilk defa bu şekilde çıktı takvime göre bugün regl olmam gerekiyor ama son adet tarihim Ekim 20 idi düzensiz olunca takvime de pek aldırış etmiyorum öylesine tutuyorum gebeliğini bu şekilde öğrenen yardımcı olursa çok sevinirim :)

Eklentiler

• IMG_6931.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 25
Canım gebelik olanlarda pik gibi ikisinde köyü çıkıyor diye okudum ben. Bende de pko var sen günün geçtiyse gebelik testi yap canım

Canım gebelik olanlarda pik gibi ikisinde köyü çıkıyor diye okudum ben. Bende de pko var sen günün geçtiyse gebelik testi yap canım
Bende bir türlü ovulasyon işini çözemedim sanırım daha önce takip ettiğimde iki çizgide belirgin oluyordu pco olanlarda işe yaramıyor diye bırakmıştım şimdi bir yer koyu olunca acaba mı dedim daha önce bir kere kendiliğinden hamile kalmıştım bakalım hayırlısı olsun

Canım ben ogrendim ama benim catlama da koyuydu çizgi ve hamile olduğumu biliyordum o zaman da yaptım çizgi koyu çıktı ben öyle öğrendim ama senin ki açık çizgi koyu değil istersen normal gebelik testi yap yada biraz bekle adetin gecmediyse geçsin tekrar bir test yaparsın bunlarla öğrenmesi biraz sıkıntı bazı kadınlar iki kez yumurtlayabilir ben de belirtiler vardı ama kesin di belirti yani evde hamilelik testi yoktu mecbur kaldım yaptım ve koyu rengi görünce içime şüphe düştü ama baya koyuydu yanj sonra hamilelik testi aldim 3 tane yaptım ucu de pozitif di inşallah sen de de vardır

Pco olunca ne yapsan boş gerçekten ovulasyon bende eskidende saçma sapan çıkardı hiç yumurtlamamı öğrenemedim maalesef en iyisi ben adet olursam doktor kontrolü ile hamile kalmaya çalışayım daha önceki gebeliğimde 6+5 öğrenmiştim aklında hamileliğin h’si yoktu isteyen herkese nasip olsun inşallah

Merhaba ben de ovülasyon testi ile hamileliğimi öğrenenlerdenim ilk kez ovülasyon kullanmıştım ve o ayda hamile kaldım ama benim ovulasyon testimde adetime 5 gün kala hep pik çıkıyordu umarım sizin için hayırlısı olur .

Bende pcos yok ama işte kişiden kişiye değişir sebepsiz interfilite demişlerdi 1 yıldır olmadı ama sukur şimdi hamileyim

Benimde yumurtlama takibi yaparken her zaman pik’e yakın çıkıyordu pcodan oluyormuş bu farklı çıkınca acaba böyle bir şey mi dedim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…