Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm bende yaptım benm ki daha koyuydu ama sende de var gibi kan verAdetim 1 gun gecikti. Dün erken gebelik testi yaptim sabah baktigimda belli belirsiz ikinci cizgi vardi meraklanip evdeki ovülasyon testinden yaptim bu sekilde gebelik ögrenen var mii![]()
Insallah vardir bir kac gun daha beklemek istiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum ama sabretmek zorEvet canm bende yaptım benm ki daha koyuydu ama sende de var gibi kan ver
Evet canm anlıyorum seni ama en doğrusu beklemek bence deInsallah vardir bir kac gun daha beklemek istiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum ama sabretmek zor![]()
Kesinlikle canimEvet canm anlıyorum seni ama en doğrusu beklemek bence de
Bende ovu iki gün arka arkaya çift çizgi(t c kadar koyu değildi) çıkınca HCG yapmıştım çok silik çıkmıştı sizin lh testinde umut var bence insAllah gebeliktirAdetim 1 gun gecikti. Dün erken gebelik testi yaptim sabah baktigimda belli belirsiz ikinci cizgi vardi meraklanip evdeki ovülasyon testinden yaptim bu sekilde gebelik ögrenen var mii![]()
Insallah gebeliktir sabah tekrar bi gebelik testi yapicam bakalim Allah isteyen herkese nasip eder insallahEki Görüntüle 2574924 hatta resmide duruyor en üstte ki ovu testi alttakiler gebelik testi
Inşallah canımInsallah gebeliktir sabah tekrar bi gebelik testi yapicam bakalim Allah isteyen herkese nasip eder insallah![]()
Benimde adetime 1 gün kala böyle çıktı ovulasyon testi çok silik ama kafam karıştı normalde orada silikte olsa hiç çıkmazdı ümitlenmelimiyim acaba![]()
Vücutta lh hormonu her zaman vardır hamilelik demek için t daha koyu olmalıydı
Vücutta lh hormonu her zaman vardır hamilelik demek için t daha koyu olmalıydı
Ama ben daha önce yapıyordum hiç böyle çıkmıyordu sadece yumurtlama dönemimde böyle oluyordu veya daha koyu oluyordu adete yakın dönemlerde hep bembeyaz olurdu t çizgisi hiç silik dahi olmazdı bu defa böyle olunca anlayamadım