• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik belli olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Kızlar bugün adet günüm olmadım daha bende evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç bu
sketch-1506769539826.png

Olabilir çoğu kişide doğru sonuç veriyor fakat kesin hamileyim gözüyle bakma karşında daha koyusunu gördüğü halde hamile olmayan biri var :emir_bebek:

Merhaba hanımlar ben düzensiz adet oluyorum 3 - 4 Ayda falan ve bunun için defalarca Doktora gittim muayene de hiç bir sıkıntı sorun çıkmıyor bir kızım var onun olduğu dönemde de adetim hep düzensizdi şimdi tekrar bir cocuk istiyoruz ovulasyon testi ile takip etmem söylendi ama kafam daha da çok karıştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu da 4 günlük test sonucum
IMG_20190227_231419.jpg
IMG_20190227_231419.jpg

Merhaba hanımlar ben düzensiz adet oluyorum 3 - 4 Ayda falan ve bunun için defalarca Doktora gittim muayene de hiç bir sıkıntı sorun çıkmıyor bir kızım var onun olduğu dönemde de adetim hep düzensizdi şimdi tekrar bir cocuk istiyoruz ovulasyon testi ile takip etmem söylendi ama kafam daha da çok karıştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu da 4 günlük test sonucumEki Görüntüle 2240115 Eki Görüntüle 2240115

4.gününden sonrayı değerlendir canım...

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bugün son testi de yaptım ikinci çizgi gene net değil ben anlamadım yumurtlama oldumu olmadı mı normal de dün en yüksek ihtimal olması lazım di degerlendirdim ama test net değil anlamadm

Bayanlar size bir sorum olacak ovulasyon testi yaptım adetime dört gün var sizce hamile olabilir mıyım

Eklentiler

• IMG-20190418-WA0003.jpg
    IMG-20190418-WA0003.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 98
Back