- 24 Ocak 2022
- 6
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Prmhilal112
2019 ağustosta evlendim. Hiç korunmamama rağmen gebelik gelişmedi. Sürekli kontrollere gittim muayeneler hormon testleri , eşimin sperm testleri derken Aralık ayında doktorum Hsg için gün verdi ve 3 ocakta hsg çekildim. İşlem sırasında Rahim ağzımın çok dar olduğu ve gebeliğin oluşmamasının sebebinin bu olduğunu söylediler. Yine işlem sırasında darlık açıldı. Gün aşırı ilişki önerdiler. SAT : 27 Aralık, 9 Ocak yumurtlama günümdü. 8-10-12 değerlendirdik. Forumda gezinirken ovulasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu görüp 22sinden başlayıp bügün öğlene kadar toplam 4 test yaptım hepsinde fotoğraftaki görüntü çıktı. Şüphelenip gidip gebelik testi aldım. Gün içinde 2-3 saatlik idrara sıkışıklık ile gebelik ve lh testini aynı anda yaptım. Gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı lh testi ise yine 2 çizgi aynı koyulukta. İşin özeti LH testi ile gebelik gerçekten öğreniliyormuş:) sabah tekrar test vereceğim. Gelişmeleri yazarım:)
Bu arada belirtilerime gelecek olursak 3-4 gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Akıntım arttı ve göğüslerim çok fazla şiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben çok bekledim umarım kucağıma sağ salim alırım
Sizinle hikayemi paylaşmak istedim.Sormak istediğiniz bi şey varsa seve seve yardımcı olurum
Güncelleme :)) dayanmayıp eşimle kan vermeye gittik , 133 çıktı sanırım daha çok küçük :) gebelik testim hala silik çıkıyor
Bu arada belirtilerime gelecek olursak 3-4 gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Akıntım arttı ve göğüslerim çok fazla şiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben çok bekledim umarım kucağıma sağ salim alırım
Sizinle hikayemi paylaşmak istedim.Sormak istediğiniz bi şey varsa seve seve yardımcı olurum
Güncelleme :)) dayanmayıp eşimle kan vermeye gittik , 133 çıktı sanırım daha çok küçük :) gebelik testim hala silik çıkıyor
Eklentiler
Son düzenleme: