- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.661
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hepinize gerçi bugün kımsecıkler gelmedı topiğe ama neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar yoğun bir günün ardından anca fırsatım oldu.bugün okullar açıldı öğrencilerim ve velileri ile tanıştık ama yarın tatil(bursanın kurtuluş günü olduğundan) yarın evdeyiz çarşamba tekrar iş başı .
suaycım 2.5 gün tatil vermezler heralde cnm bayramdan sonraki p.teside resmi tatil zaten 29 ekim
Suaycim icimden bir ses bu ay olacak diyor guzelim esine harip. Pemezi yedir keci boynuzu yane
Günaydın kızlar,
Günaydın suayım balım nasılsın .Sağlık ocağından geliyor o yüzden geciktim seni öpüyorumm :)
Gurbetim hamişlik nasıl gidiyor.
öhü öhü tickerdan anlasildigi uzere artik hamis degilim bebgimi düsürüyorum vardir bundada bir hayir be guzelimm
Canım çok üzüldüm.ne desem boş.inanclisin ne gelirse Allah tan gelir cümlesini benimsemissin.bravo senin gibi cesareti anneye.
Hayirlisi olsun,dediğin gibi vardır bunda da bir hayır.
Canını sıkma.sanirim 3 cocuğun var onlara uzun ömür versin Allah.
cok uzuldum sendemı kımyasal gecırdınn off ya
cok uzuldum sendemı kımyasal gecırdınn off ya
merhaba kızlr..yaklaşık bir aydır burayı takip ediyorm 2 aydır da bebiş için uğraşıyorm fakat olmuyor((( bu ay ovulasyon test kullanmaya karar verdim..marka olarak hangisini tavsiye ediyorsnz..bana yardımcı olursanız sevinirim..
Günaydın kızlar,
Günaydın suayım balım nasılsın .Sağlık ocağından geliyor o yüzden geciktim seni öpüyorumm :)
Gurbetim hamişlik nasıl gidiyor.
öhü öhü tickerdan anlasildigi uzere artik hamis degilim bebgimi düsürüyorum vardir bundada bir hayir be guzelimm
gurbettguzelıı bak davet ettın geldımm ama sen yoksuunn:26::26::26:
Cnm bebek kEsem buyumus bebek yok icinde bn bebegi gormek icin erken diyorum
Cunku gec dollenme zaten 8 haftaya kadar yolu var bebegi gormek icin 6. Haftam bitti henus
Sali gunune kadar bekliycem dr kanaman olucak dedi iki saat siddetli agri kesici verdi
Bir tane adacayini hüplettim ama bekliycem umudum var insAllah kanama degil bnm ki kirli akinti kanverengi