- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.901
Eki Görüntüle 480081
canım benim adetime 3 4 gün var bende dün ovulasyon testi yaptım aynen seninki gibi koyu çıktı 3 gün öncede yapmıştm o zaman biraz daha silikti ve ben yumurtladığımı düşndüğüm zamnda da yapmıştm 12. gün koyulaşmıştı akıntıdan falanda anlamıştım yumurtladığımı biraz karışık anlattım sanırım ksra bakma fotosunu ekliyorum pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım inş hamileyizdir yaa sonucu yazarım senin durumunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim :26:
inşlhh hamilesindir canım sende..
Eki Görüntüle 480081
canım benim adetime 3 4 gün var bende dün ovulasyon testi yaptım aynen seninki gibi koyu çıktı 3 gün öncede yapmıştm o zaman biraz daha silikti ve ben yumurtladığımı düşndüğüm zamnda da yapmıştm 12. gün koyulaşmıştı akıntıdan falanda anlamıştım yumurtladığımı biraz karışık anlattım sanırım ksra bakma fotosunu ekliyorum pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım inş hamileyizdir yaa sonucu yazarım senin durumunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim :26:
adetine yakın yapınca ovulasyon testini gebelik varsa koyu çizgi çıkıyor benim öyle olmuştu ama kimyasal olmuştu tabi...inşallah hamişsindir sende.
kızlar sizce ben ovu testlerinii artık yapmayı bıraksam mı teslerin hepsi aynı 2.çizgi silik
peki doktor ne diyor 4 sene olmamasının nedeni varmıydı....klomen denedinmi
aynı sorun bendede var galenic marka almıştım hep çizgi silik anlamadım bende bugun 18.günüm ben bırakıyorum cnm yapmayı iyice kafam karıştı bence sende bırak zaten 2 günde bir ilişki olursa çok da gerek kalmıyor ggibi
tam bat günü yaptığım ovulasyon testlerim tıpkı seninki gibi koyu çıkmıştı.bende hemen heveslenip gebelik testi alıp yaptım ve negatif.dün yaptığım ovulasyon testimde pozitifdi bakalım hayırlısı artık beklemedeyim.inşallah hamileyizdir canım ya
Canımm, çatlatma iğnesi olduysan ovü testi doğru sonuç vermez.Çünkü hala vucudunda iğnenin etkisi var.
iğneden sonra en erken 10 gün sonra kan testinde sonuç alabilirsin.Az daha sabır canımcımm.
Suayımm canımıniçi bende seni çok ama çok özledim yokluğun cidden hissedildi
Kocaman öpüyorum kuzucum,ptesi görüşürüz.
Güzelcene dinlennn
ayy inş canım yaaa yarını dört gözle bekliyorum aslında biraz belirtilerimde var gibi ama tam emin olamıyorum en belirgin belirtim idrarımın kokususende çatlama iğnesi vurulmuşsun inş tutunmuştur senin bebişinde
canım bizim hikaye uzun( 3 kere tüp denedik benim tüplerde sorun var klomeni ben ilk sene kullanmıştık ama olmadı ozaman bizi tüpe yönlendirildi ve o günden beri tedavi içindeyiz. geçen ayda ameliyat oldum bakalım bekliyoruz artık arkadaşım...
belfü onu bilmiyordum bak çatlatma iğnesi yüzünden ovu testi doğru göstermiyor demek...bekleyim biraz daha ama ne bilim yok gibi sanki..4 yumurtadan biri tutmazsa var bi sorun demek o zaman ayrıntılı bi muayene test vs yaptırcam.sen nasılsın bebiş nasıl ay cinsiyet ne acaba
gurbet guzeli nerdesin ya ne kadar uzun surdu tatiliniz :))))
merak ediyorum seni arkadaşım en son galiba hamileyim dedin test görüntüsünü koydun sonra ses çıkmadı senden.
telefonda da olsa bir yaz canım merak ettim yawww :))) iyi tatillerrrrrr
inşallah ameliyatla sorun çözülmüştür canım moralini iyi tut psikolojide gerçekten etkiliyor.inşallah bu çabalarından sonra bebişin gelir hemen
kızlar bu ovulasyon testinden adet bitiminden öbür adete kadar silk çıkan oldumu ben kafayı yicem 2.çizginin gitmesi gerekmiyor mu
cnm benim de adet sonrasi 16. gune kadar silikti. tam umudu kesmistim bugun yani 17.gun koyu cizgi cikti. allahtan dun iliski olmustu, bugun misafir var evde ama insallah bugunude degerlendiririz.
cnm bikmadan teste devam et bence, ilk ayinsa hem vucudunu tanirsin
Canımm, çatlatma iğnesi olduysan ovü testi doğru sonuç vermez.Çünkü hala vucudunda iğnenin etkisi var.
iğneden sonra en erken 10 gün sonra kan testinde sonuç alabilirsin.Az daha sabır canımcımm.
Suayımm canımıniçi bende seni çok ama çok özledim yokluğun cidden hissedildi
Kocaman öpüyorum kuzucum,ptesi görüşürüz.
Güzelcene dinlennn
Canım bende bi ay iğne vurulmuştum ordan biliyorum.Hayırlısıyla güzel haberler alıcaz inşallah senden:)
Canım hemen bi sorun var diye bakmamak gerek.Sakın bunları düşünme şimdi
Canım bende meraklaydayım valla.Ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?