- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.881
16 günündeyimm 28 günde oluyorum canım bekle bakalım adet olmadın geç döllenmeyse çıkmaz diyolar kırmızıları görene kadar umut olmalı
yumurtlama dönemi kadından kadına değişir diye biliyorum tabii genel olarak adetten 14 gün önce.belki seninde farklıdır mesela ben 28 30 bazende 32 günde regl olurum.28 günde olduğum zaman 16.gün pozitif görmüştüm.bu ay ilkkez deniyosan iyice takip et bununlşa beraber akıntınıda tabi hem vücudunu daha iyi tanımış olursun.
yumurtlama dönemi kadından kadına değişir diye biliyorum tabii genel olarak adetten 14 gün önce.belki seninde farklıdır mesela ben 28 30 bazende 32 günde regl olurum.28 günde olduğum zaman 16.gün pozitif görmüştüm.bu ay ilkkez deniyosan iyice takip et bununlşa beraber akıntınıda tabi hem vücudunu daha iyi tanımış olursun.
valla ne olduğunu hiç bilmiyorum bir kere daha olmuştu doktor hap vermişti baya bi zaman olmadı , şimdi aynı durumla karsı karsıyayım doktora gıtmek istemıyorum cunku hamıle kalırsam nasıl kullanıcam ilacı
ne oldugunu bılmıyorum kı anlatmıstım boyle bişi dıye oda verdı ılac sanırım tekrarladı allahım ouf ouf ouff ! Doktora hamılelıkte nasıl içicem ilaç dedım ıcemıceksın dedı acılde ki , o yüzden yarın özel bir polıklınıkte test yaptırıp ilaç kullanmak istiyorum kızlar malesef sanırım bir daha ki aya kalacak .
benim dün14.gündü misafirim oldugu için erteledik sanırım eşim hiç bişy demeden döndü uyudu halbuki biliyordu pazartesiye kadar bendeler napacağımı bilmiyorum ayın 16-17 sinde adet olursam üzülürüm çok istiyorum birde acayip ağrı var kasıklarımda bazen boydan boya sabah sinirlendim o ağrıda şiddetlendi neden acaba kafam karışık arkadaşlar...
kızlar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı benim bat a 8 gün var hala yumurtluyor olamam değiilmi.neden koyu çizgi çıktıki:18::18::18:
kızlar bu ovulasyon testinden adet bitiminden öbür adete kadar silk çıkan oldumu ben kafayı yicem 2.çizginin gitmesi gerekmiyor mu
sen yinede günü değerlendir cnm bazıları geç yumurtluyor yada 2 kez iki faklı yumurtalıktan geliyor olabilir.
benimde düne göre daha koyu bugün (12.gün) sanırım tam 14.günde iyice koyulaşacak.
ama bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum ben.yeni çatlıyor olabilirmi
okadar geç etki etceğini sanmıyorum ama belki tek değilde bir kaç yumurtan varsa iğnenin etkisiyle çatlıyor olabilir
arkadaşlar ya bugün itibari ile adetim 3 gün geçti çok heycanlandım acaba hamişmiyim diye çünkü geçen ay lapa. ve hist. ameliyatı olmuştum ve bua ayda ovu. testine başladım adetim 3 gün geçti evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama emin olmak için hastaneye gidip kandada baktırdım ve sonucum 1,20 çıktı( ama halen adet olmadım ve sıvı bişekilde akıntı oluyor hiç böyle olmadım kafayı yiycem yaa..acaba geç döllenme olabilirmiki acaba offf yaaa
canım kafayı yedi benim testler 20 tane vardı 10 tanesini yaptım 10 da silik bugünküde silik bende ara vermededn yapcam heralde çizgi ya kaybolur ya tamamen kırmızı olur hiç böye bir durumla karşılaşan oldu mu yoksa ben miyim ilk eşim teste inanmıyor çünkü teste kalsaydık perişan olurduk diyo hergün silik diyo
5 yumurtam vardı ikisi çatlamıştı ikisi için iğne oldum biride cok küçüktü ..o küçükmü büyüdü çatladı acaaba.yarın bi test yapcam dayanamıcam
canım en garantisi sen pazarteside yaptır artmışşa hamisindir.değer düşük ama belki geç döllenmedir.inşallah gelir bebişin canım.
5 yumurtam vardı ikisi çatlamıştı ikisi için iğne oldum biride cok küçüktü ..o küçükmü büyüdü çatladı acaaba.yarın bi test yapcam dayanamıcam
bat bu gün ve çok şükür henüz gelen giden yok.aslında kendime söz vermiştim bikaç gün beklicem test yapmicam diye ama dayanamadım.evde ovulasyon testi vardı yaptım kopkoyu ikinci çizgi bu ne demek.bi çok arkadaş böyle öğrenmiş sizce doğrumudur gerçekten yaa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil.bu şekilde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar nasıldı sizinki
inşlhhh canım ya okadar istiyoruz ki valla 4 senedir özlemle bekliyoruz Rabbim inşlhh nasip eder. evet p.ztesi tekrar yaptırmam lazım inşlhh artar değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?