ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

misafir varken imkanınız yokmu cnm yatak odanızda banyo yokmu .misafirlerde tam zamanını bulmuş hay allah.ağrın yumurtluyor olmandan kaynaklanabilir akıntıda varsa

sen bugünü ve yarını değerlendir sonra 1 gün ara verip yine denersin sonrada çizgiler koybolur heralde.
bugün bende yine silik çizgi var . ama yinede değerlendirmek lazım

Son düzenleme:
misafir varken imkanınız yokmu cnm yatak odanızda banyo yokmu .misafirlerde tam zamanını bulmuş hay allah.ağrın yumurtluyor olmandan kaynaklanabilir akıntıda varsa

evet çok yoğun olmasada var akıntım yatak odamda banyo yok napacağımı bilmiyorum kafayı yiyecem oysaki ben anne olmaya hazırlamıştım bu ay gerekenleri sırasıyla yapıyordum gerginim gece sinirimden uyuyamadım çünkü 2 hafta sonra adet olursam üzülürüm...

canım görünce tutamadım kendimi.kuzum bende de 2 sene önce vardı.doktora gittim anlamadılar filan neyse okuya okuya bi de tavsiyelerle kurtuldum.ben ne yaptım.onun ilacı sarımsak öncelikle.iğrenc bi tat ama sarımsagı ezip yarım su bardagına yakın elma sirkesi yada üzüm sirkesi ama üzüm daha ağır oluyor yarısına da ılık su ve içine sarımsagı at.bi dikişte iç.sirke , sarımsak,kabak cekirdeği kurdu döküyor bilgin olsun.yemeklerin yanında filan bol bol sarımsak yiyordum.sirke zor gelebilir sarımsak ye ama.inş. gecer.suayım zaten uzun uzun anlatmıs okuyamadım onu ama benim basıma geleni yazmak istedim.

teşekkür ederim canım aynı beni anlatıyor resmen kırmızıya boyadıklarımın hepsi oluyor ( peki ilacı kullanıp hemde cocuk fıkrıne devam etsem nolur kızlar (

ne kadar yapıcam bunu ben dayanırım sirkeye bogazımı yaksada icerim yeterki geçsin doktora gıtmeden bebegıme kavusayım (

bat bu gün ve çok şükür henüz gelen giden yok.aslında kendime söz vermiştim bikaç gün beklicem test yapmicam diye ama dayanamadım.evde ovulasyon testi vardı yaptım kopkoyu ikinci çizgi bu ne demek.bi çok arkadaş böyle öğrenmiş sizce doğrumudur gerçekten yaa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil.bu şekilde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar nasıldı sizinki

ne kadar yapıcam bunu ben dayanırım sirkeye bogazımı yaksada icerim yeterki geçsin doktora gıtmeden bebegıme kavusayım (

gittiklerinden emin olana kadar yap derim.en garantisi doktora görünmek ama ben kendimce çözdüm sanırım tekrarlamazsa yani.sirke cok yakmıyor zaten suyla karısık oldugu için ama kokusu kötü oluyordu ben burnumu tutup dikiveriyordum sarımsagı yemeklerin yanında bol bol ye.ben severdim sogan sarımsagı ama eşim yedirmiyor kokuyorum diye kabak cekirdeği al otururken filan ye ama kavrulmusunu tabi. bir de çiğ olan salam sosis bu tarz seyler kurt yaparmıs çiğ yeme ben fıstıklı salama bayılırım ama artık bebekten dolayı da yiyemiyorum.

doktora gıdeyım en ıyısı yarın özele gıderım artık bı ton para bayılıp test yaptırırım

teşekkür ederim canım aynı beni anlatıyor resmen kırmızıya boyadıklarımın hepsi oluyor ( peki ilacı kullanıp hemde cocuk fıkrıne devam etsem nolur kızlar (

tatlım tsemavi daha iyi bilir çocuk olurmu benım hiçbir bilgim yok ama onun dediklerini yap bence faydası olur

tatlım sen kesin hamişsin tebrık ederim
darısı başımıza hemen gidip gebelık testı al bakalım

ah canım inşallah öyledir ya.güzel Allahım banada sizlerede herkeslere nasip etsin inşallah.ama bir yandanda korkuyorum gebelik testi yapmaya aylardır negatif gördüğümden sanırım fobi oldu bende.

direk ilaca yönelmim dogru bıtkısel olarak yapmaya calısayım ilk önce değilmi ? Denicem cocuk fikrimi ertelemım hamıleykende bu parazit olay nı gecıren var malesef

direk ilaca yönelmim dogru bıtkısel olarak yapmaya calısayım ilk önce değilmi ? Denicem cocuk fikrimi ertelemım hamıleykende bu parazit olay nı gecıren var malesef

canım kuruyemişçiye git kabak çekirdeği al kavrulmuş akşam çitle ne güzel sonra sabah aç karınla çilek ye öğlene kadar bırsey yeme bol sarımsak tüket yut çiğneme dene bakalım demek ki faydası var bak tsemavide söyledi ya bebeğe sanırım zararı olmaz

kızlar iyi tatılller pazartesi görüşürüz ben kaçıyorum

yaşasın belfücüm p.tesi burda onu çok özledim yaaa

neyse kızlar hepinizi kocaman öptüm güzel bır hafta sonu geçirin

canım çileği bu ay nasıl bulayım ben yaaaa bulamam kı . Kabak cekırdegını de hiç sevmem ( ama mecbur denıcem

canım bence hemilesin gebelik testi al sonrada bize müjdeyi ben bile heyecanlandım bu arada canım diğer günlerde teti yaparken nasıl çıkıyordu ben adet bitiminde başladım ilk günden beri çizgi silik yani bu çizgi gitmiyor mu senin nasıldı

canım kafayı yedi benim testler 20 tane vardı 10 tanesini yaptım 10 da silik bugünküde silik bende ara vermededn yapcam heralde çizgi ya kaybolur ya tamamen kırmızı olur hiç böye bir durumla karşılaşan oldu mu yoksa ben miyim ilk eşim teste inanmıyor çünkü teste kalsaydık perişan olurduk diyo hergün silik diyo

Son düzenleme:

maalesef canım bi an gaza geldim hemen gidip gebelik testi aldım ve yaptım hemen. o çok korktuğum koskoca tek çizgi çıktı yineçok üzgünüm yine olmadı.ben ovulasyon testini regl bitiminden hemen sonra yaptığımda çok açık silik çıkar hep ve giderek koyulaşır.yumurtlama bittikten sonrada giderek silik olması lazım çizginin.ama benim bu gün yaptığım basbayağı koyu tıpkı ovulasyondaki gibi.napalım nasip değilmiş ama üzülmemek elde değilki

kaçıncı günündesin canım bide kaç günde bir regl oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…