- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.841
canımmm bebeğini kaybettiğini bilmiyodum çokk üzüldüm...Rabbim sabır versin...inş..en yakın zamanda o sürpriz yumurta anneciğine güzel bi sürpriz yapar..offf yazarken bile gözlerim doldu((
anladım canım...belklide çoğu kadın farkına varmadan kimyasal gebelik yaşayabiliyo o zaman
yani bugün oluyor
benim çift çizgi 3 gün önce çıkmıştı ama sonra silikleşti.
bir de bu ay eşimle verimli olamadık yaa
evde yatılı misafir vardı. bu ay kullanmasammı acaba,
üfff karar veremiyorum :44:
saol canım
kızlar ben ovu testinden biraz daha adete kadar yapcam bakalım hala silik mi cıkcak eğer ful silik çıkarsa benim testte sorun var
haklısın canım...kimyasal gebeliği kk da bi kaç yerde okudum ama tam olarak nedir bilmiyorum,eğer seni üzmeyecekse nasıl olduğunu anlatabilirmisin canım
canım aslında ben bılıyorum sorunun ne olduğunu ama doktora gitmem şart yoksa bu dönemi atlatamıcam psikolojım bozuldu resmen ama hamile kalınca da ilaç kullanamıcam iki arada bir derede misali acıklım derdimin ne oldugunu aslında çok kötü rezil oluyorum bılıyorumda çözüm bulmam lazım bende kurt cıktı kasıntıya ılk once aldırıs etmedım sonra fazlalasınca bir baktım ki küçük küçük kurtlar henüz ne kurdu oldugunu bılmıyorum tahlıl yapılması lazım acile gıttım hastaneye acılde sadece ıkı turlu parazıtı gorebılıyorlarmıs o yuzden goremedıler bendekını normal polıklınıge gıtmıstım ordada goremedıler ama ben goruyorum ve çok kotu kasıntı ne yapacagımı bılemedım kendımı kotu hissediyorum hemde çok kötüinş. Birsey cıkmaz canım içini ferah tut rabbım büyük
adetimi 3-4 gün geçince sağlık ocağında test yaptırdım bhcg 13,17 idi ve aile hekimi pozitif dedi sevindik ama sevincimiz çok sürmedi aynı gün akşama doğru regl oldum akşam 9 gibide kadın doğum acile gidip tekrar baktırdık değer 8,4 de düşmüştü kimyasal dediler ilk defa başıma geldi aynı gün hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım hayırlısı buymuş demekki.idrar testindede silik çizgi vardı
adetinden kaç gün sonra yapmaya başlamıştın cnm bide kaç güne regl oluyorsun belki daha yumurtlama zamanın gelmemiştir.bende bugün 4. yaptım biraz daha koyuydu öncekilere göre sanırım bilgisayarın hesapladığına göre yumurtluycam 3- 8 ağustos arası
canım ben 17 temmuzda adet gordum basladı yanı ve 11. gun basladım teste. test uzerınde oyle yazıyordu dun gece ıkı cızgıyı gordum ılk kez. ne yapmam lazım sımdı ? demekkı benım yumurtlama gunlerım normalden gec degıl mı ? 17. gunde gordum cıft cızgıyı. buarada her gun koyuydu ıdrarım ama bugun acık onu da anlamadım ?
kızlar bılgılerınızı paylasır mısınız ? testı gordugumde esım uyumustu yanı dunu degerlendıremedım kacırmıyorum umarım gunlerı ?
bugünde yap test genelde 2 gün üst üste çift çizgi çıkıyor bugün uyutma kocacını.geç yumurtlama oluyor cnm kızımda öyle olmuştu bana
adetimi 3-4 gün geçince sağlık ocağında test yaptırdım bhcg 13,17 idi ve aile hekimi pozitif dedi sevindik ama sevincimiz çok sürmedi aynı gün akşama doğru regl oldum akşam 9 gibide kadın doğum acile gidip tekrar baktırdık değer 8,4 de düşmüştü kimyasal dediler ilk defa başıma geldi aynı gün hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım hayırlısı buymuş demekki.idrar testindede silik çizgi vardı
tatlım aslında kullansan ıyı olur ama yınede sen bilirsin hakkına hayırlısı olsun
valla bu ay bendede görümce vardı ister ıstemez o yatmadan uyuyamıyorsun zaten kız bana dedi sabahları duş alınca hep gülüyo cadı şimdi pazar gidiyor artık bu ay rahat çalışırız inş.he he
canım aslında ben bılıyorum sorunun ne olduğunu ama doktora gitmem şart yoksa bu dönemi atlatamıcam psikolojım bozuldu resmen ama hamile kalınca da ilaç kullanamıcam iki arada bir derede misali acıklım derdimin ne oldugunu aslında çok kötü rezil oluyorum bılıyorumda çözüm bulmam lazım bende kurt cıktı kasıntıya ılk once aldırıs etmedım sonra fazlalasınca bir baktım ki küçük küçük kurtlar henüz ne kurdu oldugunu bılmıyorum tahlıl yapılması lazım acile gıttım hastaneye acılde sadece ıkı turlu parazıtı gorebılıyorlarmıs o yuzden goremedıler bendekını normal polıklınıge gıtmıstım ordada goremedıler ama ben goruyorum ve çok kotu kasıntı ne yapacagımı bılemedım kendımı kotu hissediyorum hemde çok kötü(
bize de annemle kardeşim var, valla utanıyor insan
birde eşim sahurda duş alıyor anlamıştır heralde
canım benım üzülme bakalım önce ne kurduymuş bılıyormusun hemen söyle bakalım bı
Anlayorlar canım bence çaktırmıyorlar
canım ama bugun ıdrarım cok beyaz acık renklı cıkıyor. neyse gece yaptım hepsını yıne gece yaparım testlerı. bugun olacak bır gun bekleyecez pazar gece tekrar mı beraber olacaz. kac gun boyle devam etmek gerekecek ?
aslında 1 gün atlayıp yapmak lazım ama sen çift çizgiyi görmüşsün bence cuma-c.tesi- pzarı değerlendir
valla ne olduğunu hiç bilmiyorum bir kere daha olmuştu doktor hap vermişti baya bi zaman olmadı , şimdi aynı durumla karsı karsıyayım doktora gıtmek istemıyorum cunku hamıle kalırsam nasıl kullanıcam ilacı
ne oldugunu bılmıyorum kı anlatmıstım boyle bişi dıye oda verdı ılac sanırım tekrarladı allahım ouf ouf ouff ! Doktora hamılelıkte nasıl içicem ilaç dedım ıcemıceksın dedı acılde ki , o yüzden yarın özel bir polıklınıkte test yaptırıp ilaç kullanmak istiyorum kızlar malesef sanırım bir daha ki aya kalacak .
valla ne olduğunu hiç bilmiyorum bir kere daha olmuştu doktor hap vermişti baya bi zaman olmadı , şimdi aynı durumla karsı karsıyayım doktora gıtmek istemıyorum cunku hamıle kalırsam nasıl kullanıcam ilacı
ne oldugunu bılmıyorum kı anlatmıstım boyle bişi dıye oda verdı ılac sanırım tekrarladı allahım ouf ouf ouff ! Doktora hamılelıkte nasıl içicem ilaç dedım ıcemıceksın dedı acılde ki , o yüzden yarın özel bir polıklınıkte test yaptırıp ilaç kullanmak istiyorum kızlar malesef sanırım bir daha ki aya kalacak .
aslında 1 gün atlayıp yapmak lazım ama sen çift çizgiyi görmüşsün bence cuma-c.tesi- pzarı değerlendir
canım benimde başıma geldi..36 cıkmıstı 4 gün sonra cok ağrılı bir adet geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?