- 14 Mart 2012
- 228
- 8
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.141
tatlım benım 4 de adet olmam lazım eğer olmazsam 6 da test yapacağım hayırlısı sende dikkat et kendine iyiki annen varyanında ah annelerimiz olmasa yanmıştık
Canımm çok çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen kuzucumm.Dualarımız seninle canım
Sağol kuzum. dinleniyorum eli mahkum.
Canım inanki okuyunca çok sabırsızlandım daha 3 gün var nasıl geçicek. inşallah mutlu olacağımız haberler verirsin bize. dua edicem senin ve gurbetgüzeli için. Evet iyiki annelerimiz var hakları ödenmez. haberini bekliyorum sabırsızlıklaaa:)
Canım inanki okuyunca çok sabırsızlandım daha 3 gün var nasıl geçicek. inşallah mutlu olacağımız haberler verirsin bize. dua edicem senin ve gurbetgüzeli için. Evet iyiki annelerimiz var hakları ödenmez. haberini bekliyorum sabırsızlıklaaa:)
Merhaba tatlım
Haberler sende neler yaptın
Ben bugün bitik durumdayım eve gitmeye can atıyorum
benden iyilik çok şükür.bebiş iyi çıktı hatta 1 hafta önden gidiyo kerata.
2li test yaptırmadım.sadece ense ölçümü yapıldı normal çıktı.bende olumlu veya olumsuz aldırmayı düşünmediğim için dr gerek görmedi.rabbime emanetiz.dra gittinmi nasıl bebişin.
halsizlik bendede yoğun tansiyonmummu şekerimmi biri düşüyo işte:)sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum.
suaycım sendende en yakın zamanda hayırlı haberler bekliyoruz.
ayyyy çok sevindim tatlımbebişin maşallah böyle büyürse yakında severiz kız göbiş çıktımı betülcüm bende inş. güzel haberler veririm hepinize:18:
Cnm ne guzel saglicakla kucagina al insbenden iyilik çok şükür.bebiş iyi çıktı hatta 1 hafta önden gidiyo kerata.
2li test yaptırmadım.sadece ense ölçümü yapıldı normal çıktı.bende olumlu veya olumsuz aldırmayı düşünmediğim için dr gerek görmedi.rabbime emanetiz.dra gittinmi nasıl bebişin.
halsizlik bendede yoğun tansiyonmummu şekerimmi biri düşüyo işte:)sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum.
Guzelim yapmadim henuz adet belirtileri yok ins bebis geliyodur diye dusunuyorumgurbet güzeli kız hamişmisim test yaptın mı hakvim eklemişsin hadi hayırlısı
benden iyilik çok şükür.bebiş iyi çıktı hatta 1 hafta önden gidiyo kerata.
sağol canım inşallah.göbiş biraz çıktı işte özellikle akşmları çok büyüyo:)inş.canım güzel haberlerini takip edicem
Cnm ne guzel saglicakla kucagina al ins
Guzelim yapmadim henuz adet belirtileri yok ins bebis geliyodur diye dusunuyorum
Bakalim kismet yaaa hadi cnm senle bn beraber ilerleyelim bu yolda
Ohh maşallah işte bu güzel haberHerşey yolunda yani ohh hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canımcımm Bu sıcak havalar da oldukça dikkat et canımcımm.
Ben dün rezil durumdaydım işten erken çıktım eve attım kendimi.Uyku ihtiyacı deli ediyor beni.Neyseki bugün iyiyim.
Bizde de durumlar iyi bir sıkıntı yok.12.haftada 2li test olacak bakalım :)
Suayım kuzum sen dinlenebildin mi akşam bugün nasılsın :) Gelişmeler ne alemdeYarın test günü dimiii ayy
Gurbetgüzelim sen ne zaman yapcan test ne kadar gecikti
günaydın suay82 nasılsın nasıl gidiyor hayat.anladıgım kadarıyla beklemedesin ?
evet canım beklemedeyim sen nasılsın kandilin mübarek olsun bu mübarek günde tüm duaların kabul olsun
Rabbım en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip etsin
tamam canım öpüldün
hadi inş. canım ikimizde güzel haberler veririz bende hala kırmızılar gelmedi :18: bugünde bekliyeceğim bakalım
kuzucum günaydın balımbende hala gelen giden yok çok stres oldum vallahi ayyyy :18::18: yarın değil cuma test yapcam bugün de gelmezse yarında beklıcem sonra yapacağım üzülmek istemiyorum meleğim varsa vardır zaten valla dün eve bir gittim görümce yemek hazırlayıp bulaşığı yıkadı neyse bende çay koydum babam geldi akşam muhabbet felan derken yatmam 11:00 buldu niyetim 10:00 da yatmaktı sağlık olsun tabi
sen nasılsın yiğenim nasıl bugün iyi olmana sevindim kuzucum
tamam canım öpüldün
hadi inş. canım ikimizde güzel haberler veririz bende hala kırmızılar gelmedi :18: bugünde bekliyeceğim bakalım
kuzucum günaydın balımbende hala gelen giden yok çok stres oldum vallahi ayyyy :18::18: yarın değil cuma test yapcam bugün de gelmezse yarında beklıcem sonra yapacağım üzülmek istemiyorum meleğim varsa vardır zaten valla dün eve bir gittim görümce yemek hazırlayıp bulaşığı yıkadı neyse bende çay koydum babam geldi akşam muhabbet felan derken yatmam 11:00 buldu niyetim 10:00 da yatmaktı sağlık olsun tabi
sen nasılsın yiğenim nasıl bugün iyi olmana sevindim kuzucum
Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. sonuc beklediğin gibidir.Allah razı olsun inş. hepimizin duaları kabul olur. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, isteyen herkese versin hayırlısını.bende iyyim çok şükür.netten yaptıgım testler dogruysa eger benim döngüm 33 günde oluyor ve benim yumurtlama zannettiğim günler aslında değilmiş.ben 29-3 tarihleri arasında zannediyordum ve bu tarihten sonra çalışmalar düşüyor ve düzensiz oluyordu hesaplattıgımda 4-9 arası cıkıyor eger dogruysa ben hep yumurtlama zamanımda bırakıyormusum çalışmayıbu ay hamile kalmazsam doktora gidicem, zannediyorum bende iltihap var, düzensizlik varmı anlayamadım onu yumurtlama oluyor mu onu da bilmiyorum çünkü 7-8 gündür yapıyorum ama hiç koyu çizgi görmedim hep silik sadece 15.günde hafif koyu ama diğer çizgi kadar koyu değildi.bakalım devam edicem netin hesabına göre bugünlerde başlaması gerekiyor.
Görümcenin olması iyi olmuş o halde en azından daha az yoruluyorsun kuzucummm
Ohh süper haberler devam ediyor gelmesin kırmızılarr yiğenimmm gelsinn
Tatlım dayanabildiğin kadar dayan test yapmak için
Arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım.Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin
Allah minniklerimize kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?