- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.021
cal canım benimki de cok düzenli değil galiba ama aşırı düzensiz de değil 6-7 ay boyunca 10 unda olurken gecen ay 11 inde bu ay da 15 inde oldum.ortalama olarak13. günü baz alarak 5-6 gün sürerse ona göre bir tempo yakalamak lazım.kocalar bıkacak vallahi bizden
Suay suan sen hamilemisin?
Ben 2 haziranda adet olmştum zaten 3 gün sürüyo. Bende 18inde başladım teste. Zaten sehir dısındaydık. Geçmi başlamış oldum yada kaç günde bir oldugumu da bilmiyorum ama yazıyorum evt..
Mart 26
nisan 26
mayıs 22
haziran 2
çok dengesiz deil mi?
ne güzel ya ah ah bende şöyle kendimi denizin serin sularına bıraksamgüneşlensem ne güzerl olur ayyy melikeye özendim şimdi tamam canım hadi bakalım analı kızlı gezin kızına başarılar yanaklarından uyu uyu bizde çalışalım raziye sıcak bastı bana serap görüyorum
:
Suayim bn gondermek istememde gelde esime anlat yuzumuze ayri arkamizdan ayri konusuyor oda bni sinir ediyor
tamam kuzucum benimsen işlerine bak takılıyorum sana ben bebeğim bende seni çok seviyorum melek kalpli arkadaşım
inş. faydası olur canım benım melek kalpli dostum
slm fistiklarrrrr tatile az kaldi heyecan basti yaaaa
is yapasim yok inanin nasil olacak ne olacak evimde yokki rahat rahat gideyim uzatayim ayaklarimi
kaynanamda gelirlerse nerede yatacakalr dmesi bni uzdu yaa hadi ben neysede torunlarinadami yer yok yaa
nasil varlik bunlar para yolladigimiz zaman bizden iyisi yok ama öbur turlu yapmadigini birakmiyor deli olcam
Suayim bn gondermek istememde gelde esime anlat yuzumuze ayri arkamizdan ayri konusuyor oda bni sinir ediyor
valla melikeye bende özeniyorum.bizim kız babasıyla her akşam genelde iniyolar denize.benimde içim gidiyo ama bizim burası pek temiz değil herkes giriyo ama benim içim almıyo.esenköy var bize yakın belki duymuşsundur çınarcıktan sonr a orası harika yaa deniz pırıl pırıl ilk fırsatta gitmek istiyorummm .deniz özledim çook
İnşallah canımcım :) Topiğimiz hamiş dolsun.Hep beraber devam edelimm miss miss
Ah canımcım bu kaynanalar kocalar yok mutam sıkıntı veriyorlar bu durumlarda.
Herşey istedikleri olana dek iyiler zaten.
Sen sıkıntı yapmamaya çalış kuzucumm
2 gun once ovulasyon gunumdu o gunden beri gogsume resmen bicak saplaniyor aciyor halen bu normal mi acaba ya?
benim gibi olan oldumu hic kizlar????
günaydın arkadaşlar.umarım herkes güzel bir güne uyanmıştır.
dün ovu testimi yaptım ama sonuc negatif.. halbuki çok da umutlanmıstım. 19:45 te yaptım aceba geç saatte yaptığım için mi negatip cıktı diye düşündüm , neyse bugün yanımda getirdim saat 15:00 gibi yapıcam.
ya senin kocada benimkinden heralde.şunların rüyasına bi ak sakallı dede girsede belki akılları başlarına gelir
ya durumlari iyi fazlasina gerek yok bak evimiz yok gidince nerede kalacaz telasi basladi yaaa biranonce ev alda evimizde kalalim ama nerde bnm koca onlari memnun etmek icin takla atiyor resmen yaaİnşallah canımcım :) Topiğimiz hamiş dolsun.Hep beraber devam edelimm miss miss
Ah canımcım bu kaynanalar kocalar yok mutam sıkıntı veriyorlar bu durumlarda.
Herşey istedikleri olana dek iyiler zaten.
Sen sıkıntı yapmamaya çalış kuzucumm
normal tabi canim2 gun once ovulasyon gunumdu o gunden beri gogsume resmen bicak saplaniyor aciyor halen bu normal mi acaba ya?
benim gibi olan oldumu hic kizlar????
asla ve asla esim kabul etmez hasta adamin yaninda duracaklarmis cocuklar 5 hafta biryere gindermeye niyeti yok esimin yaaa salakmi ne yanindan ayrilmayacaklarmi he dedim senin cocuklari cekecek 6 cocuk birden eltiminde var bazen dusunmeden konusuyorlar ya sinir oluyomcanım sende oraya tatile gitme ozaman sen turist gibi türkiyede ucuz tatil yaparsın ver parasını huzur içinde tatil yap
Günaydınn güzel hatunlarrr :)
Suayın balım geldim
Hiç gelmemezlik yaparmıyım kuzum, dağılmak yok elbette
Nasılsınn balım
ya durumlari iyi fazlasina gerek yok bak evimiz yok gidince nerede kalacaz telasi basladi yaaa biranonce ev alda evimizde kalalim ama nerde bnm koca onlari memnun etmek icin takla atiyor resmen yaa
normal tabi canim
asla ve asla esim kabul etmez hasta adamin yaninda duracaklarmis cocuklar 5 hafta biryere gindermeye niyeti yok esimin yaaa salakmi ne yanindan ayrilmayacaklarmi he dedim senin cocuklari cekecek 6 cocuk birden eltiminde var bazen dusunmeden konusuyorlar ya sinir oluyom
ya durumlari iyi fazlasina gerek yok bak evimiz yok gidince nerede kalacaz telasi basladi yaaa biranonce ev alda evimizde kalalim ama nerde bnm koca onlari memnun etmek icin takla atiyor resmen yaa
normal tabi canim
asla ve asla esim kabul etmez hasta adamin yaninda duracaklarmis cocuklar 5 hafta biryere gindermeye niyeti yok esimin yaaa salakmi ne yanindan ayrilmayacaklarmi he dedim senin cocuklari cekecek 6 cocuk birden eltiminde var bazen dusunmeden konusuyorlar ya sinir oluyom
iyiyim balım bizim şirketdede yangın tatbikatı oldu ayy ne korktuk :18: sen nasılsın yiğenim nasıl dr. hç gittinmi büyümüşmü
ay kuzum bakalım bende gün sayıyorum :18: rabbım inş. yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda
canım senın kocanda haaneyse ya o düşünmüyorsa sende düşünme
Ah bu inatçı sabit fikirli kocalar yok mu
Ay korkma kuzucum kıyamam ben sanaİyidir tatbikatlar :)
İyi olmana çok sevindim balım.İnşallah Allahım yüzümüze bakcak sevindircek bizi :)
Biz iyiyiz canımcım. Ctesi 12de doktora gideceğiz.Bakalım nasılmış öğreneceğim:)
ne edeyim yaaaa dusunmemeye calisiyom ama izin donusu soliycem bir an once ev alalim rezil olduk diyeeiyiyim balım bizim şirketdede yangın tatbikatı oldu ayy ne korktuk :18: sen nasılsın yiğenim nasıl dr. hç gittinmi büyümüşmü
ay kuzum bakalım bende gün sayıyorum :18: rabbım inş. yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda
canım senın kocanda haaneyse ya o düşünmüyorsa sende düşünme
Ah bu inatçı sabit fikirli kocalar yok mu
Ay korkma kuzucum kıyamam ben sanaİyidir tatbikatlar :)
İyi olmana çok sevindim balım.İnşallah Allahım yüzümüze bakcak sevindircek bizi :)
Biz iyiyiz canımcım. Ctesi 12de doktora gideceğiz.Bakalım nasılmış öğreneceğim:)
ayyy hadi bakalım kuzucum çok sevindim şimdi meraktan çatlarım ben
yiğenimi göreceksin fasulyeyi
ne edeyim yaaaa dusunmemeye calisiyom ama izin donusu soliycem bir an once ev alalim rezil olduk diyee
sorma ya kendi cebinde parasi yokkken onlara yolladi bole salak kocam var iste neyse ins hayilri haberle dön guzelim bnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?