- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.861
güzel anne adayları nasılsınız yeni güne hazırmısınız bütün kötü enerjiyi atın inşallah bizde bebişlerimizi alcaz kucağımıza :))
Tak tak kuzucum az elime gelsinn
Evet canım dağıldık ama dağılmayalım hatunlar ya.
Canım çok üzüldün inanHiç olmayacak zamanda olmuş böyle bişey ama sen sakın üzülme hepsi hallolur sen bebeğinle kendine bak tatlımm
günaydın kızlar...herkes hamile kalır inşallahhhhhhahahaa herkesi hamile görmek istiyorum ya
eee ne olsun saglikliyiz haytattayiz cok sukur enerjiler dolu doluuu ins bebislerde gelince daha iyi olcekkkgüzel anne adayları nasılsınız yeni güne hazırmısınız bütün kötü enerjiyi atın inşallah bizde bebişlerimizi alcaz kucağımıza :))
insallah guzelim insaAllah sloganimiz hamile olmayan kalmasin :)günaydın kızlar...herkes hamile kalır inşallahhhhhhahahaa herkesi hamile görmek istiyorum ya
anacim ne zaman yumurtlayacam onuda bilmiyorum o yuzden saldim cayira misali aynen devam bide bnm bherif koltukta uyumasa iyi olcekte eskiden evimizin oturma odasinin kapisi vardi kitlerdik ole is goruruduk anam nerde simdi acik kapi yok baca yok herifte uyuyunca koltukta bizim is sarkiyor haliyleÇalışmalar tam gaz o halde :) Bu ay güzel haberler alıcaz senden inşallah tatlım
Günaydınn tatlımm,
Enerjin süper :) Topiğimizde hamiş olmayan kalmayacakk :)
Bende herkes hamiş olsun bu ayy
günaydın canım iyiyiz enerji güzel canımçalışmalar tam gaz devam bu yaz göbekler şişsin ciciler giyelim
oy oy yerim ben senı kuzucum benım günaydın meleğim ve yiğenımooo bak topiğimiz kendine geliyor duydular sesimizi
bizde görmek istiyoruz tatlım bu topiğin sonra adını değiştiririz göbek değil bebek
eee ne olsun saglikliyiz haytattayiz cok sukur enerjiler dolu doluuu ins bebislerde gelince daha iyi olcekkk
insallah guzelim insaAllah sloganimiz hamile olmayan kalmasin :)
anacim ne zaman yumurtlayacam onuda bilmiyorum o yuzden saldim cayira misali aynen devam bide bnm bherif koltukta uyumasa iyi olcekte eskiden evimizin oturma odasinin kapisi vardi kitlerdik ole is goruruduk anam nerde simdi acik kapi yok baca yok herifte uyuyunca koltukta bizim is sarkiyor haliyle
Canımiçi günaydın meleğimm
Valla hareketlendik hafiften , daha da yoğunlaşmalıyız paylaşımlarımız çoğalmalı :)
Herkesten güzel haber istiyorum bu ay o kadarrr
cancanımhafif mafif bunada şükür kuzucum ya ben bugün ağlamak istiyorum çok sıcak :82::84: dayanamıyorum bide çok uykum var meleğim uyumak istiyorum sabahın köründe kalkıp duşa girdim yaaaaa neyse artık sıkacağız dişimizi bakalım bu ay süprizimiz gelecek mi
yiğenim nasılgöbiş çıktımı göbiş
kuzucum bugün 5 gün sabah duphaston içtim sen kaçgün içitin meleğim bende az mı içsen acaba
selam kızlar.destekleriniz için sağolun.son 2 gün halledicek güya babası.bekliyoruz.bugün daha iyiyim sanki.dün yerimden kalkamıyodum.
rabbim anne babanında hayırlısını versin.aile çok önemli.büyük bi sınavdan geçiyoruz.
hamiş kalamayanlar içinde dua ediyorum.herkesin gönlüne göre versin rabbim..
Kuzucum benim az daha sabırMEleğine kavuşucaksın sen onu düşün :) Sürpriz hemencecik bulacak yerini balım
Dün erken çıktım işten çok halsizleştim.Bugün daha iyiyim ama halsizim gene.
Göbüş yok daha kendi orjinal göbeğim var :) Zaten erken daha balım :)
Canımcım ben 2 gün sabah akşam kullandım sadece.Öyle dene istersen,
ayyyy çok sevindimsen iyi ol oldumu bebişininde buna ihtiyacı var ooooo ne anne ne babalar var bunada şükür en azından halledecekmiş inş. tabıkı rabbım ailenınde hayırlısını versin çocuğunda sağol tatlım evet evet bol bol dua et canım
tamam tatlım ben bu sabah içtim akşam bide yarın sabah akşam içip bırakacağım hayırlısı bakalım
canım 3 aydan sonra bunlardan eser kalmayacak dophing olacaksın enerji dolu işte hamileliğini o zaman daha güzel yaşayacaksın meleğim benım yiğenın zaten annesını üzmez akıllı olacak o
ayyyy çok sevindimsen iyi ol oldumu bebişininde buna ihtiyacı var ooooo ne anne ne babalar var bunada şükür en azından halledecekmiş inş. tabıkı rabbım ailenınde hayırlısını versin çocuğunda sağol tatlım evet evet bol bol dua et canım
tamam tatlım ben bu sabah içtim akşam bide yarın sabah akşam içip bırakacağım hayırlısı bakalım
canım 3 aydan sonra bunlardan eser kalmayacak dophing olacaksın enerji dolu işte hamileliğini o zaman daha güzel yaşayacaksın meleğim benım yiğenın zaten annesını üzmez akıllı olacak o
gebelikle ilgili hiç bi şikayetim yoktu zaten rabbime şükür güzel gidiyoruz.hiç aşermedim vs..
ama psikoloji çok etkiliyo beni hassas bi insanım bide gebelik eklenince dahada kötü oldum.
sizinlede dertleşince iyi geldi saolun
gebelikle ilgili hiç bi şikayetim yoktu zaten rabbime şükür güzel gidiyoruz.hiç aşermedim vs..
ama psikoloji çok etkiliyo beni hassas bi insanım bide gebelik eklenince dahada kötü oldum.
sizinlede dertleşince iyi geldi saolun
Hayırlısıyla meleğimiz gelecek canımcım.Tüm dualarım sizinle zaten sürekli ağzımda :)
Ne güzel canım, sıkıntıları görmezden gel.Sen ve bebeğin önemlisin unutma :)
Sıkıntılar paylaştıkça azalır
Canımcım uyutma koltukta suayın yaptığı taktiği yap :) Laf at adama
Salmak daha iyi zaten en ideali
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzucumm
ya doktor beni bir an önce bebek isteyen biri olarak görünce daha fazla yumurtlama sağlayan bi ilaç verdi..umarım kötü bir etkisi olmaz..çifter çifter yumurtlıcam
arkadslar merhaba bir sorum olacakti size. umarim gelince cevaplarsiniz. ben gecen ay biyokimsasal gebelik gecirdim. 7 haziranda da kanamam basladi. bi hafta ayni adet gibi devam etti. bende korunmak istemedim. ovu testi kullaniyorum. normalde testte 14. gun cikardi. adetin 10. ve 11. gunu uzayan akintim gelince erken mi yumurtluorum diye dusundum ve test yapttim pazar gunu. gulen yuz cikti. ertesi gun yaptigimda negatif cikti. sonra dun aksam tekrar yaptim. yine gulen yuz cikti ama bugun yaptigim yine negatif. normalde ust uste iki gun gulen yuz cikardi. bir yorum yapabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?